היום קמתי בבוקר ליום של שמש

ליילה

New member
היום קמתי בבוקר ליום של שמש

איזה כיף אחרי יומיים של קור וסופות שלגים לראות שמש כזו, האמת שזה הדבר שאני הכי מתגעגעת אליו בארץ, השמש. החורף פה הוא פשוט מדהים ומזעזע באותה מידה, קור איימים שלג בגובה של חומה, ובקושי אפשר לצאת בכלל מהבית. אני חושבת שהכי קשה להיות לבד בחורף, יש הרגשה כזו לא נעימה שכולם מסתגרים להם בבתים החמים שלהם, אבל אולי זו בעיה אישית שלי... אני פשוט מאוד אוהבת קיץ (כן, כן, ולמרות זאת אני גרה היום במקום שבו הקיץ בוא בין ה 25 ל 27 באוגוסט בערך
) אז איך אתם מעבירים את החורף הזה?

Maple Leaf

New member
גם בטורונטו ../images/Emo42.gif היום

אחלה מזג אויר- שמיים כחולים ואויר נקי.. הלכתי לשטוף את כל המלח מהאוטו, מהשלג של השבוע שעבר. דרך אגב, ברכות לפתיחת הפורום החדש!

ליילה

New member
אני חזרתי עכשיו מחליבה ברפת

והקור היה מזעזע... הידעתם שלפרות יש בחורף נזלת
הן מסתובבות כמו ילדים קטנים עם נזלת שנוזלת להם מהאף.. מהמסכנות. והמלח באוטו, זה כבר סיפור עצוב בפני עצמו. יש כאן אולי מישהו שנמצא במקום שיש בו קיץ עכשיו , ויכול לשלוח לנו קצת חוויות חום ושמש, רק כדי שנפשיר??

billy miligan

New member
../images/Emo42.gifהיום היה יום שמש ../images/Emo42.gif

קמתי מוקדם בבוקר נסעתי לאסוף את מיקי ונסענו לנו לקחת מעבורת לאי רנגיטוטו. זהו אי שנמצא במפרץ של אוקלנד. וכמו כל האיזור הוא געשי, או יותר נכון לפני בערך 600 שנה הוא התפרץ והיום הוא רדום או ישן תלוי במומחה. בכול אופן עשינו לנו יום טיול ב
הקופחת ולמרות כל קרם ההגנה ששמתי נשרפתי
. האי אומנם געשי לשעבר והולכים על סלעי בזלת, אבל הולכים בין המוני עצים ירוקים ורעשי יער. הגענו לפסגה (בערך 300 מטר) ועצרנו להפסקת בראנץ´ עם סנדוויצים ותה ונוף מהמם (תמונות בעוד כמה ימים - אני מקווה). הקטע הכי מצחיק בכול היום היה שחצי מהטיול אני כל הזמן אומר למיקי: "תשמעי הפוך לי בעיניים" והיא לא הבינה על מה אני מדבר, עד שבתצפית למעלה פתאום נפל לי האסימון - אני מסתכל על אוקלנד מהכוון ההפוך ולכן הכל הפוך כאילו דא
בכול אופן עוד יום של שמש, אבל ההשפעות של הטיפון בפיג´י אמורות להגיע לכאן מחר או מחרתיים ואז שוב יהיה כאן חם מאוד ורטוב מאוד (איכס ). אז שיהיה לכולכם שם בחצי השני של הגלובוס יום של

chuchuNY

New member
Sno..>>.../images/Emo41.gif------->}

few days ago while i was takin the snow of my car,,it took me like 5 minuts to realize that im doing the wrong car, bekitur, asiti tova lashahen

ליילה

New member
אני לעומת זאת

כשאני עומדת בשלג עד מעל הברכיים קופאת למוות מקור, ולא מצליחה למצוא את הדרך לדלת של הבית שלי. פשוט לא מאמינה עדיין שזה קורה לי. אם מישהו היה אומר לי שאני אמצא את עצמי במצב הזה, הייתי מאוד צוחקת לפני שנה נגיד.... ככה זה החיים, מלאים הפתעות, והגדולה זה לדעת להנות מהחוויות האלו שאפילו לא חשבנו שיהיו לנו

ליילה, נו באמת....../images/Emo42.gif

אני קם כל בוקר ליום של שמש..
אבל אני שמח בשבילך שסוף סוף קבלת איזה BREAK ממזג האויר הקרררררררררר אצלכם.... אני מצטער שהתגובה באה באיחור של 3 ימים אבל רק במקרה שמתי לב שפתחו את הפורום הזה ונכנסתי להציץ...ואת מי אני רואה בתור מנהלת?? מאחל לך הרבה הצלחה ושיגשוג. מקוה לבקר גם פה כי אני רואה כבר כמה "פרצופים מוכרים".

ליילה

New member
פיטנס ברוך בואך אלינו...

אתה נכס יקר לפורום האם שלנו, וגם פה תתקבל בברכה... ואני יודעת שאתה קם תמיד לשמש (אין צורך לדרוך על היבלות) אבל אצלך השמש מחממת, ופה היא מה שאמא שלי קוראת "שמש שקרנית" מאירה ויפה, אבל בכל זאת 10 מעלות פרנהייט בחוץ...

למעלה