היום קלטתי משהו...

היום קלטתי משהו...

עד כמה המצב שלי לא משהו בכלל...............
הייתי מתאמנת 4 פעמים בשבוע במכון כושר.... היום הלכתי עם חברה לטיול איטי!! בנמל בתל אביב, וההליכה האיטית הזאת עוררה לי את הכאבים!! ואחר כך ההליכה הקצרה מהאוטו למסעדה... שוב... כאבים!!
אני רגילה שפעילות מעוררת אצלי כאב, אבל לא ברמה כזאת!! אני כבר לא מסוגלת ללכת מטר בלי שיכאב לי...
פתאום נזכרתי איך בתיכון המורה לספורט היתה מכריחה אותי לרוץ כמו כולן, ותמיד אחרי ריצה הייתי חוטפת כאבי בטן נוראיים, גם בלי שהייתי במחזור... כשהייתי במחזור בכלל לא הייתי מסכימה לרוץ אחרת הייתי מתה מהכאבים... איך שדברים פתאום מסתדרים! הזוי... שהייתי בטוחה שזה "בסדר" או שזה "קורה"....
בכלל יש לי אופי חרא שמעדיף לסבול מאשר לקבל עזרה... כל פעם שיש לי התקף כאבים אני נעלמת, עד שזה עובר... אם בכלל.. אני תמיד נכנסת לחדר או בורחת לשירותים, רק שלא יראו אותי... אני סובלת, אבל קשה לי להביא את עצמי לקבוע את ערימות הבדיקות שיש לי... אופי חרא!!

kukutchka

New member
אין דבר כזה אופי חרא !!!

תאהבי את עצמך ותביני למה את מתנהגת כמו שאת מתנהגת...
זה דווקא מעיד על זה שאת לא רוצה להפיל את ה"חרא" שלך
על אנשים מסביבך ומתמודדת לבד עם הכאבים.. שאת לא בכיינית מתפנקת...

תודה רבה על העידוד

מסק28

New member
היי פסי מה שלומך?

היי פסי:)
בקשר לערימת בדיקות שיש לך - עצה: יש בחנויות כלי כתיבה חוברת שנקראת ארגון שבועי - כמו מערכת שעות שאת רואה את כל השבוע לפי ימים וכתוב בוקר צהריים ערב......... תשימי את זה עם מגנט על הדלת יציאה מהבית ולא ביומן , תרשמי את כל הבדיקות שם ועוד משהו
לפעמים תעצרי ותחשבי על הסדר עדיפויות של התורים (אם יש הרבה) מה יותר חשוב.......... אם את בכללית ויש תור שאת ממש רוצה דחוף תכנסי לאתר - שם רואים ביטולים יותר טוב.......... ועוד משהו חשוב מנסיון:

לרוץ בין מומחים עולה הרבה כסף..... אני השנה מצאתי את עצמי עם מלא טופסי 17 ממוחיות שונות למרפאות שונות בבתי חולים - וזה הדבר הטוב ביותר כי אלה המומחים שאנחנו רוצות לבסוף אלה שלוקחים 1000 לפגישה אבל רופא שלא לוקח 1000 שח בחוץ ולא מצליח להגיע לאבחנה תנסי שיפנה אותך למרפאת חוץ בבית חולים שם תראי רופא מומחה יותר ושם הפניות שנותנים לך יקחו ברצינות יותר.......... אולי זה לא מהיר כמו פרטי אבל זה חוסך עוגמות נפש גם כשממתינים עם כאבים לתור עם אותם מומחים......... בכל אופן אין לך אופי חרא! אין לך כח לזה! תנשמי קחי דף ואחרי שתרשמי תרגישי יותר טוב......
אגב אולי תרשמי יומן - כל יום מתי הכאבים מגיעים אחרי מה ואיך ולמה וכמה - אח"כ תבואי לרופא עם יותר עובדות והרגשה שיש לך גב ואסמכתא........
שיהיה לך בהצלחה המון בריאות!

הי מסק!

תודה רבה על התגובה המושקעת והעצות! אני בהחלט צריכה לעשות סדר בבדיקות ובעיקר סדרי עדיפויות...
את בעצם אומרת שבבי"ח לוקחים אותך יותר ברצינות מרפואה פרטית? לא שאני אשלם לפרטי, כי אני לא רוטשילד...
שוב תודה!!

liats80

New member

מותק נשמע לי פשוט שאת מאלו שלא שמות את עצמן בחשיבות העליונה... וזה ממש לא אופי חרא. אופי חרא זה בדיוק ההיפך מזה.
נשמע כאילו את סובלת בשקט על מנת לא להכביד או להעיק על אחרים... אבל אני מניחה שאת דואגת לכולם.
נשמע שבסדר העדיפויות שלך הבריאות שלך פחות חשובה מדברים אחרים - לא בתאוריה (שם אני בטוחה שהבריאות היא בעדיפות עליונה) אלא בפרקטיקה של היום-יום...
ככה נשמע לי.. אולי אני טועה.
כך או כך, לדעת לבקש עזרה זה לא משהו שבא בקלות לרוב האנשים. זה משהו שצריך ללמוד.
בנוגע לבדיקות - תנסי להתייחס לזה כמו עבודה. זה לא משהו שאפשר לדחות. מיד שאת מקבלת את ההפניות (או כשאת נשלחת לבדיקה) קבעי את התורים.
אל תתני לעצמך את ההזדמנות לדחות את זה ולהעביר לסוף סדר העדיפויות.

ליאת.

הי ליאת

ממש הצלחת לקרוא אותי.... אני לגמרי בתאוריה שמה את הבריאות במקום ראשון, אבל רק בתאוריה....
קשה לי להגיד לעצמי טוב עכשיו תנוחי ולא משנה כמה עבודה יש לך... תביני שכשאני קמה עם כאבים אני בודקת בסידור אם אני לא דופקת את הצוות בעבודה ורק אז מודיעה על מחלה, אם אין מספיק אנשים אני גוררת את עצמי לשם, לא חשוב מה המצב...
אני באמת צריכה לשים את הבריאות ואת עצמי למעלה, זה רק מאוד קשה כאשר יש ממך כל כך הרבה ציפיות וכל כך מעט הבנה....

למעלה