היום קיבלתי תעודה!

אייה17

New member
היום קיבלתי תעודה!

איזה כיף אני סופ-סוף יכולה להרגיש את החופש הגדול הוא באמת גדול עם הרבה ש"ב טוב לפחות התעודה שלי בסדר בלי נכשלים עם ממוצע 84.4 ואני מאוד מאוכזבת מהציון שלי באנגלית הוא 68 ואני עוד ב5 יחידות ובמתמטיקה 90 גם 5 יחידות נו איך אני? נכון שזה עצוב שיש לי ממוצע כל-כך קטן. מחכה לתגובות

Amitg

New member
בלי להכיר אותך ובלי להעליב....

את חרשנית

אייה17

New member
זהו שלא

לא נכון אני לא ממש לא רגע מה איתך? זהו אתה לא מכיר אותי

אולי תחשבי לפני שאת כותבת

את יודעת פסיקים, נקודות כאלה... בתור אחת עם תעודה כ-ל כ-ך טובה את אמורה לדעת לכתוב משפט כמו שצריך

TAFD

New member
עמית זה לא יפה

זה לא יפה לעשות הכללות כאלה סתם, יש אנשים שלא צריכים לחרוש כדי להצליח וכל הכבוד לה. אתה הרי מכיר אותי לדוגמא, ואתה יודע בדיוק מה אני עשיתי כל הזמן לפני מבחנים ושאמורים ללמוד... וזה לא הפריע לי לסיים י"ב עם ממוצע מגנים 94. ככה שאל תכליל.

Amitg

New member
רותם את זה כולם יודעים...

זה שאתה חרשן כולם יודעים! אי אפשר לקבל ציון עובר (ככה זה לפחות בבית ספר שלי) בלי ללמוד בכלל אז אני לומד קצת ומשיג ציונים בהתאם ואתם (רותם ואייה) לומדים הרבה ומכאן הציונים הגבוהים כל כך! סתאם איה... אני מקווה שלא נעלבת

firerez

New member
עמית

ברור שאפשר אתה יודע שאני לא לומד בגרוש ולי יש ממוצע 70 אנחנו פשוט חכמים שלא כמו מישהו כאן

אביב22

New member
אז מה...

אני ב-3 יחידות מטמטיקה וקיבלתי 45 ואני גאה בזה כי שיפרתי מ-30 ל-45.

אני הממוצע שלי בהרבה פחות ממנה והיא

אומרת שממוצע כמו שלי היא כבר הייתה מתאבדת

אייה17

New member
חי אני יודעת מה הממוצע שלך!

מה אתה מתבחיין אני יודעת מה הממוצע שלך הוא בבבבבבבבבבסדר

crystal mind

New member
טוב, תראו...

אני כבר בדרך לתעודת בגרות י"ב ואין לי שמץ של חצי מושג מה הציונים שלי השנה אבל אני חושבת שיש לי ממוצע של 85 בכללי. אני לא יודעת למה זה ככה, כי במחברות שלי אני רק קישקשתי כל הזמן ולא מי יודע מה הקשבתי. (לפחות ציירתי כל הזמן את הסמל של מכבי אש וכל מיני כבאיות וכיוצא בזה..) בכל אופן, עכשיו שהסתיימה השנה אני חושבת שכולם יסכימו איתי שזה הזמן לעזוב מחברות ולהגיע לתחנות.. (יצא לי חרוז תפוז
) חופשת קיץ נעימה לכולם והזהרו בדרכים! באהבה, רויטל.

fireman

New member
ציירת כבאיות?!?!

עלה לי רעיון לגלריה רכבי כיבוי שאתם ציירתם..... חיחיחי.... תסרקו ותשלחו לפורום ואני רציני ביותר לגבי זה!

למעלה