היום צפוף בתפוז

היום צפוף בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 תתארח שלומית מירון בפורום משבר אמצע החיים ותענה לשאלותיכם, בעקבות צאת ספרה החדש "ככה נראה אושר", העוסק בנושא.
ב-20:00 יתארח בפורום אמנות צייר הקיר הנודע רמי מאירי שיענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
גיא זוארץ, כוכב המחזמר "מרי לו" בתאטרון הבימה יענה לשאלותיכם live ב- Blog TV הערב ב- 21:00. (מחר נביא לכם הצצה בלעדית למאחורי הקלעים של המחזמר "מרי לו" מתוך הפורום!!! שווה להתעדכן!!!)
ב-22:00 יתארח נועם רותם, הסולן החמוד של "קרח תשע" לשעבר שיוצא באלבום סולו חדש. במהלך השידור ישיר נועם את החידוש לשיר שאתם בחרתם!!
ב-23:00 נארח ב- Blog TV את המתמודד שיעזוב היום את הוילה של פרוייקט Y2, ונעניק לו את העציץ שלו... צפייה מהנה!

CiNdErElLa3887

New member
נ"ש..היום הראשון בגיהנום ../images/Emo123.gif

(סורי שאני כותבת את זה עכשיו אבל האבא החכם שלי עשה משהו במחשב שלו שגרם לכך שלא היה לי אינטרנט אתמול..) אוקיי..אז קמתי באי רצון ב07:15...שתיתי שוקו
, התלבשתי התאפרתי וכדו'..ומורן ורותם חיכו לי מטה...אז הלכנו..יותר נכון אמא שלי הסיעה אותנו
. וזהו הגענו למקום הכי נורא על פני האדמה ...הגיהנום ...הביצפר...בעע
. זה היה די מוזר לראות את כולם עם התלבושת אחידה, אבל אני לא באתי עם תלבושת ..חרא!..יום ראשון
והגענו לשער ואמרתי למורן ורותם שנכנס ברגל ימין כדי להתחיל את השנה ברגל ימין..חחח אז עשינו את זה...וגם בכניסה לביצפר..(חח כן אני שרוטה ואני גאה בזה!)..חח זה היה כזה מצחיק לראות את כל היוד"ניקים הקטנים והחמודים שבאו עם התלבושת אחידה..ואז קלטתי שפאק אני בי"ב...כאילו שיו כזה
. חח ועוד דבר מצחיק כאילו עשו את התלבושת בשביל שלא נבוא עם חולצות בטן וגופיות..וכדו'..וכל הפרחות באו עם חולצות אחידות בטן!..חח אמא של חברה שלי סיפרה שהייתה ילדה אחת בחנות (קרוב לוודאי שהיא פרחה)..ביקשה חולצה אקסטרה סמול..חח כדי שזה יהיה בטן..טמטום!... קיצר נכנסו לכיתה המעובשת שלנו והיו לנו שעתיים עם המחנכת (עופרע)..שהן היו הכי מיותרות שיש..היא עשתה פעילות ממש מפגרת היו לה סרטים בכל מיני צבעים והיא ביקשה מכל אחד לבחור אחד..ואז היא אמרה מי שבחר צהוב שילך לכל אלו שבחרו צהוב..ובלה בלה..קיצר בחרתי אדום..ואז החלפתי עם פולי והיה לי שחור..ואף אחד לא בחר שחור אז לקחתי מרוני חלק מהסרט הכחול..חח וזה היה ממש דפוק היינו צריכים להגיד מה משותף לכולנו (בקבוצה)..מה עשינו בחופש שמתקשר לצבע כחול (אה?!)..קיצר לא הקשבנו לה וסתם דיברתי עם ידיד שלי לירן..ואז ב10 היה לנו טקס פתיחת השנה באודיטריום...הרצאות של הסגנית האוגרתית..ושל המנהלת החדשה שהיא כל הזמן התבלבלה בין האותיות..חח..ואז הגיע אלינו מן סלבריטי שכזה..אח של לירון לב..:)..שי לב איזה חמוד הוא..הוא הפיק את הטקס הזה.אז הוא היה נוכח..אז היה את החבורת זמר ..הם שרו...המנהלת הרצאתה...וזהו זה נגמר...והיה לנו תנ"ך עם המורה החדשה..והיא עודדה אותנו בכך שהבגרות מאוד קשה ושלא בטוח שנספיק את כל החומר
..ואז היה מתמטיקה עם המורה הכי חמוד שיש בביצפר..לא מבחינת מראה מבחינת המשפטים שהוא אומר..אז הוא גם מצחיק..:)...חח אתם צריכים לראות אותו.."חדל פטפטת" ו"כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול על הנדסה אנליטית" (בזמן קורס שהיה שנה שעברה)...חח הוא קרוע... אה ויש לנו ילד חדש בכיתה..שהוא נראה נחמד...אני רק מקווה שהוא לא יתחבר אל הפרחות/ערסים...אז אני אצטרך לאזור אומץ ולדבר איתו..חו... ואממ זהו...ואני ממש רוצה לדעת איך עבר עליכם היום...אז דברו ד"א כל מי שקרא הכל יקבל ממני טופי במשלוח עד הבית

קוויזי

New member
../images/Emo8.gifהיום הראשו האחרון...

קמתי בבוקר מוקדם מדי כמו כל יום בצפר...
מהר התלבשתי הסתרקתי וכו... ויצאתי 10 דקות לפני הצילצול מסיבה כלשהי הם החליטו שהשנה בניגוד לשאר השנים צריך ללבוש את התלבושת על היום הראשון... קיצר באה לשיעור הראשון מגלה שלא העבירו אותנו בכלל כיתה מאז יא (למה תמיד דופקים את השיכבה שלנו?!) מקבלת תמיכה מכל מי שלא עבר תיאוריה ראשונה (2 אנשים...) נגה המחכנת הכי חמודה ושמחה
(היחידה בעולם נראה לי שיכולה להיות כלכך מתוקה מבלי לעלות לך על העצבים), גם לנו היא עשתה פעילות מפגרת של ילדים ביסודי. בסוף אח"כ היה לנו שיעור אזרחות והכרנו את המורה לאזרחות הכי מעולה בעולם, היא שמאלנית לאללה ויש לנו מישהו ממש קיצוני ימני שתמיד מתחיל ויכוחים בכיתה... רואים שיהיה מצחיק. כמו בכל שנה אין תלמידים חדשים אף אחד לא עובר לעיר המטומטמת הזאת, רק השנה אין את כל בנים החמודים מהשכבה מעל
... אח"כ הלכנו חצי כיתה לבית שלי אכלנו פיצה והיו צחוקים מטורפים וכל הבולשיט הזה ב.נ. אם את ביב את היית אמורה לעושת את הבגרות בתנך שנה שעברה?

CiNdErElLa3887

New member
אמממ..לא נדפקנו השנה עם הבגרות

בתנ"ך..חרא..והמורה מעודדת ואמרה לנו שהבגרות קשה ולא בטוח שנספיק את כל החומר...ג'י טאנקס!...בעע... אבל נפטרתי מאזרחות..קיבלתי 93 בבגרות..:)...בהתחלה זה קשה אבל אז החומר חוזר על עצמו..וגם הורידו לנו איזה 60 עמודים במיקוד.. ובע אני גם מתגעגעת לשכבת י"ב של שנה שעברה..הם היו כ"כ נחמדים וחמודים.. עכשיו יש את היו"דניקים הפקצות (לא משהו אישי..הם באמת מורגבים הרוב מפקצות פרחות וערסים). נ.ב..נכןו שאת תעודדי אותי ותגידי שהבגרות בתנ"ך לא כזאת קשה?

קוויזי

New member
לא היא סתם מגזימה...

האמתי שאחרי הבגרות לא חשבתי שהלך לי טוב אבל קיבלתי 92 ופול אנשים קיבלו ציון גבוה. אני ממש ממש לא הומנית אני מעדיפה פיסיקה ומתמטיקה על תנך וספרות כל יום בשבוע ופעמיים בשבת טוב (אולי לא שבת, שבת זה חופש בלי שום מקצוע...) בחזרה לנושא אל תקשיבי לה תלמדי 3 ימים מהמיקודית לפני המתכונת ויומיים לפני הבגרות ואת תסתדרי טוב מאוד. ותסתכלי על הצד החיובי אין לך אזרחות.

buffgirl

New member
../images/Emo41.gif לוח ארועים ../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הועלה לפורום. שמתי בו את התוכנית בשבת, יציאת אלבום הילדים שמארון שרים בו, ואת ההודפעות בסיבוב ההופעות הנוכחי שלו. כל מי שרוצה להוסיף משהו, מוזמנת להגיש בקשה (בלוח למעלה). תהנו!

CiNdErElLa3887

New member
יאאאא...איזו השקעה..כל הכבוד..:)...

המומלדת שלי נחשב כאירוע?..כי הוספתי אותו ברשותך

NoWords

New member
כל הכבוד דניאל...../images/Emo127.gif

ממש רעיון טוב. ודרך אגב- בקשר לזה "מוניח (Munich), גרמניה" אז בעברית זה פשוט - מינכן!

buffgirl

New member
ראסמי? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

טוב, אני כבר שנתיים שלא לומדת גאוגרפיה...

buffgirl

New member
ותודה ../images/Emo140.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואתם יותר ממוזמנים לשים את ימי ההולדת שלכם

למעלה