נ"ש..היום הראשון בגיהנום ../images/Emo123.gif
(סורי שאני כותבת את זה עכשיו אבל האבא החכם שלי עשה משהו במחשב שלו שגרם לכך שלא היה לי אינטרנט אתמול..) אוקיי..אז קמתי באי רצון ב07:15...שתיתי שוקו
, התלבשתי התאפרתי וכדו'..ומורן ורותם חיכו לי מטה...אז הלכנו..יותר נכון אמא שלי הסיעה אותנו
. וזהו הגענו למקום הכי נורא על פני האדמה ...הגיהנום ...הביצפר...בעע
. זה היה די מוזר לראות את כולם עם התלבושת אחידה, אבל אני לא באתי עם תלבושת ..חרא!..יום ראשון
והגענו לשער ואמרתי למורן ורותם שנכנס ברגל ימין כדי להתחיל את השנה ברגל ימין..חחח אז עשינו את זה...וגם בכניסה לביצפר..(חח כן אני שרוטה ואני גאה בזה!)..חח זה היה כזה מצחיק לראות את כל היוד"ניקים הקטנים והחמודים שבאו עם התלבושת אחידה..ואז קלטתי שפאק אני בי"ב...כאילו שיו כזה
. חח ועוד דבר מצחיק כאילו עשו את התלבושת בשביל שלא נבוא עם חולצות בטן וגופיות..וכדו'..וכל הפרחות באו עם חולצות אחידות בטן!..חח אמא של חברה שלי סיפרה שהייתה ילדה אחת בחנות (קרוב לוודאי שהיא פרחה)..ביקשה חולצה אקסטרה סמול..חח כדי שזה יהיה בטן..טמטום!... קיצר נכנסו לכיתה המעובשת שלנו והיו לנו שעתיים עם המחנכת (עופרע)..שהן היו הכי מיותרות שיש..היא עשתה פעילות ממש מפגרת היו לה סרטים בכל מיני צבעים והיא ביקשה מכל אחד לבחור אחד..ואז היא אמרה מי שבחר צהוב שילך לכל אלו שבחרו צהוב..ובלה בלה..קיצר בחרתי אדום..ואז החלפתי עם פולי והיה לי שחור..ואף אחד לא בחר שחור אז לקחתי מרוני חלק מהסרט הכחול..חח וזה היה ממש דפוק היינו צריכים להגיד מה משותף לכולנו (בקבוצה)..מה עשינו בחופש שמתקשר לצבע כחול (אה?!)..קיצר לא הקשבנו לה וסתם דיברתי עם ידיד שלי לירן..ואז ב10 היה לנו טקס פתיחת השנה באודיטריום...הרצאות של הסגנית האוגרתית..ושל המנהלת החדשה שהיא כל הזמן התבלבלה בין האותיות..חח..ואז הגיע אלינו מן סלבריטי שכזה..אח של לירון לב..

..שי לב איזה חמוד הוא..הוא הפיק את הטקס הזה.אז הוא היה נוכח..אז היה את החבורת זמר ..הם שרו...המנהלת הרצאתה...וזהו זה נגמר...והיה לנו תנ"ך עם המורה החדשה..והיא עודדה אותנו בכך שהבגרות מאוד קשה ושלא בטוח שנספיק את כל החומר
..ואז היה מתמטיקה עם המורה הכי חמוד שיש בביצפר..לא מבחינת מראה מבחינת המשפטים שהוא אומר..אז הוא גם מצחיק..

...חח אתם צריכים לראות אותו.."חדל פטפטת" ו"כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול על הנדסה אנליטית" (בזמן קורס שהיה שנה שעברה)...חח הוא קרוע... אה ויש לנו ילד חדש בכיתה..שהוא נראה נחמד...אני רק מקווה שהוא לא יתחבר אל הפרחות/ערסים...אז אני אצטרך לאזור אומץ ולדבר איתו..חו... ואממ זהו...ואני ממש רוצה לדעת איך עבר עליכם היום...אז דברו ד"א כל מי שקרא הכל יקבל ממני טופי במשלוח עד הבית