היום פעם ביומיים?

מוגג

New member
היום פעם ביומיים?

לקח קצת זמן להבין חיוך איזה יופי יש בשורות: מדרגות נעות באיזה כל בו ענק, צרוד מתוק היה גלגול צחוקה... אני יורד והיא עולה אליי, אנחנו רק - - והגליל כמו איזה ארץ רחוקה. המשורר מתאר מפגש שמעולם לא היה, רק בדמיונו הוא מתקיים אין מגע, היא לא באה לנשיקה, רק צלילים וצללים. ומה ממחיש את החיבור המנותק הזה יותר מהמדרגות הנעות? הרי המדרגות היורדות נעות במסלול אחד והעולות במסלול אחר - לעולם אין מפגש! גם תור לכרטיסים יכולהיות...

שני דברים...

קודם כל באשר ל"צחוקה", כפי שכבר כתבתי פה חזור וכתוב, כל פעם שמאיר כותב צ.ח.ק הוא מתכוון לסקס. ולראיה: "אני יורד והיא עולה אלי" וגו'. ושנית, אני מת על הקטע הזה בגלל הלחן הקטנטן שלו; אני יורד = גם המוזיקה מתווים גבוהים לנמוכים. והיא עולה אלי = בדיוק להיפך. המוזיקה עולה מהנמוכים לגבוהים. אוהב את זה.

"כמו ששם צחקנו לא בכינו שנים",

"בואי בואי ליער, אומר וקורץ, צחקה צחקה עת חלף בה החץ", בכל השירים הכוונה היא לסקס?

yossnet1

New member
כפי שכבר כתבתי פה חזור וכתוב

כל פעם שפפינו כותב כ.ל פ.ע.ם הוא מתכוון לבדרך כלל

יעני... תמיד...יעני... אולווייז...

עכשיו הוא יצחק אותה על המיטה הרחבה שלו... בדרך כלל.

משמרותי

New member
הוא יורד היא עולה

נפגשים באמצע וממשיכים בכיוונים מנוגדים ולכן זה יותר הזוי

מוגג

New member
העגלה נוסעת אין עצור

המדרגות נעות בכיוונימנוגדים ואינן צמודות. המפגש יכולהיות רק במבט, לא במגע. בפעם היחידה שמרומז על מגע כלשהו, הוא מתרחש "גב אל גב".

דקל נור

New member
אני רוצה לפגוש אותה

בדרך כלל פוגשים מישהו מוכר לא ?? ועוד אחרי שאשכח אותה כליל. ישבה לו בראש איזה תקופה אני חושב.

מוגג

New member
מדוייק.

היא כל הזמן יושבת לו בראש, אך לא בטוח שאי פעם ישבה בין זרועותיו. אגב, מכיוון שהיא יושבת לו בראש (כל פעם/בדרכלל) הוא לעולם לא יכולשכוח אותה כליל. ועוד אגב, הוא רוצה לפגוש "ילדה קטנה", אך מה לעשות שהקיץ כבר מנה את רגעיו והעגלה נוסעת? לעולם הוא כבר לא יפגשה כ"ילדה קטנה".

למעלה