היום עשיתי בדיקה

מצב
הנושא נעול.

iritesk

New member
היום עשיתי בדיקה

היום עשיתי בדיקה
היום עשיתי בדיקה לאחר שבועיים של המתנה. עדיין אין תשובות אני כולי במתח אני לא מצליחה לעשות שום דבר. אני לא מרגישה כלום זה אומר שאין הריון?

Yaldi

New member
מחכים כאן לתשובה!!!!!!חיובית כמובן

היום עשיתי בדיקה
היום עשיתי בדיקה לאחר שבועיים של המתנה. עדיין אין תשובות אני כולי במתח אני לא מצליחה לעשות שום דבר. אני לא מרגישה כלום זה אומר שאין הריון?
מחכים כאן לתשובה!!!!!!חיובית כמובן
אני מקווה שמרוב שמחה שכחת לעדכן אותנו

אדוינה

New member
מחזיקה אצבעות להצלחה!

היום עשיתי בדיקה
מחזיקה אצבעות להצלחה!

נטאשה

New member
<<<וואו מזל טוב>>>>

הגיעו תוצאות
ביטא 993 הלכנו לחגוג!!!! ביום ה צריך לחזור על הבדיקה למה לצפות???
<<<וואו מזל טוב>>>>
אני כבר לא עומדת בקצב העדכונים
איזה יופי, נהדר!!! ספרי לנו איך, איפה, כמה, מתי...

הרמוניה

New member
מזל טוב!

הגיעו תוצאות
מזל טוב!
אתם צריכים לחכות להכפלה בעוד יומיים ולפי גודל הבטא- נראה לי שגם לצפות ליותר משק אחד כשתבואו לראות דופק... הרמוניה

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הגיעו תוצאות
ברוכה הבאה ל
נו החם

ברוכה הבאה ל
נו החם
והמון המון בהצלחה ובשעה טובה. איזה יופי של ß. אנא שתפי אותנו על איזה מסלול ביצעתי את התהליך ומי הרופא.

sagivkr

New member
מזל טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

הגיעו תוצאות
מזל טוב

מאחלת לך המשך הריון בריא ותקין. עדיין לא ענית לכל המתעניינים באיזה מסלול את? מי הרופא? וכו'... נשמח לשמוע פרטים. יפעת

צוקה1

New member
מדהים -קולולולולולולולולולולולול

הגיעו תוצאות
מדהים -קולולולולולולולולולולולול
יייייששששששששששששש!! יקרתי .סיבה מצויינת לחגיגה המשך הריון תקין ונא לפזר אבקות צוקה

אדוינה

New member
מזל טוב!!!!!!!!!

היום עשיתי בדיקה
מזל טוב!!!!!!!!!
אחלה בטא! בהחלט ראוי לחגוג. מחזיקה אצבעות להכפלה! אולי תספרי לנו איפה ואיך המתכון המנצח?

iritesk

New member
מתכון מנצח

מזל טוב!!!!!!!!!
אחלה בטא! בהחלט ראוי לחגוג. מחזיקה אצבעות להכפלה! אולי תספרי לנו איפה ואיך המתכון המנצח?
מתכון מנצח
אני לא יודעת הייתי כל כך במתח במיוחד ביומיים האחרונים. החזרתי 3 ביציות אני לא יודעת כמה נקלטו ... כנראה שהרופא היה טוב אני מאחלת לכולם הצלחה

br p

New member
בשעה טובה

מתכון מנצח
אני לא יודעת הייתי כל כך במתח במיוחד ביומיים האחרונים. החזרתי 3 ביציות אני לא יודעת כמה נקלטו ... כנראה שהרופא היה טוב אני מאחלת לכולם הצלחה
בשעה טובה
בשורות משמחות - בהצלחה !!!

iritesk

New member
יש לי שניים

יש לך כבר ילדים? הם יודעים?
איך את מתכוונת לספר להם ומתי? התייעצות....
יש לי שניים
יש לי שני ילדים בן 15 ובת 13 מנישואים קודמים. לבן זוגי יש שתי בנות מנישואיו הקודמים. זה עוד מוקדם לספר וזה גורם לי להמון מתח. הם כבר גדולים ואני לא יודעת איך יקבלו את זה. אשמח לשמוע .......

קיטקוט

New member
בשעה טובה ומוצלחת../images/Emo65.gif

היום עשיתי בדיקה
בשעה טובה ומוצלחת

שיהיה רק טוב והבט תמשיך להכפיל והריום שלם ומוצלח

שירהחי

New member
מזל טוב לך../images/Emo49.gif

היום עשיתי בדיקה
מזל טוב לך

נשמע כמו ביטא מוצלחת מאד.

a17

New member
איזה יופי ../images/Emo49.gif הלוואי על כולנו...

היום עשיתי בדיקה
איזה יופי
הלוואי על כולנו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה