היום: ערב קיילי

היום: ערב קיילי

אצלי בבית
אם יש מישהו מכם שעדיין לא ראה את intimate & live - אתם מוזמנים. יהיה נחמד. אל תתביישו. הערב המיוחד הזה הוא בעקבות בקשות ותחנונים של שני מעריצים שדווקא לא גולשים פה- לראות את זה. אם אתם רוצים להצטרף- תשאירו לי פה מסר ואגיד לכם לאן להגיע... הערב יסתיים בסביבות השעה 22:00

Fever2002

New member
תודה על ההזמנה

אחלה יוזמה
אני מודה שאני לא ראיתי את ההופעה אבל גם פדיחה פתאום לנחות על מישהו בשביל זה...

kyliefan18

New member
יאאא

איזה חבל,קניתי את ה DVD של אינטימייט שבוע שעבר ב HMV ואני מחכה לו,הוא יגיע השבוע ואני לא רוצה להרוס.... סחתיין אבל על ההזמנה

היה נחמד לאללה

בחלק השלישי, קיילי כבקשתך צפינו בעיקר בקליפים, ב- making of של What do I have to do ו- never too late. ב- it's no secret האייטם המצליח ביותר של הערב היה לדעתי MTV news שבו קיילי התהלכה ברחובות לונדון ("look kids! here's big Ben!")

tatababa

New member
אוי את זה אני רוצה לראות!

יש לך את זה על המחשב במקרה?

kyliefan18

New member
חחחח

קיילי מדריכת נסיעות?! ועוד בלונדון?! את זה אני חייב לראות!

היא לא ממש מדריכת נסיעות

היא לוקחת את הצופים לכל מיני מקומות מעניינים- לדעתה!! למשל: לטרפאלגר סקוור קובנט גארדן ( "tell me: what can you find in covent garden?? ".... "Good Cloths and... Kylie Minogue") לתערוכה ("the parties are the best part... of exhebitions") ולקנות יורגורט-פינאטס

adamkylie

New member
גם אני הייתי מת לראות את זה

זו תקופה שאין לי ממש מידע על קיילי מבחינת יחס קהל אז מפתיע לדעת שיש making of לשירים האלה....

אם אין לך מידע אז למה אתה לא שואל

יש בכל זאת אנשים שחיו והעריצו את קיילי עוד בתקופה הזאת!
ו... אין לי שום דבר על המחשב. בשביל זה יש ערבי קיילי. אפשר לעשות עוד אחד בקרוב. בכייף.

skaty nihow

New member
wow!! i am not in isreal right now

i'll be back in two weeks but how nice! belive me!-hayiti ba-ah but i am in canada for a month nam

למעלה