היום ענת

היום ענת ../images/Emo10.gif

אני מרגישה שהבעיית קרישת דם שלי,היא בעיה רצינית
ברצינות...... בגלל הקרישת דם שלי עברתי קטיעה. בגלל הקרישת דם אני עושה פונדקאות בגלל הקרישת דם שלי אסור לי לקבל הורמונים בגלל הקרישת דם שלי,אני צריכה מלא אישורים רפואיים. בגלל הקרישת דם שלי אני שותה מדללי דם. בגלל הקרישת דם שלי אני נכת צ"הל בגלל הקרישת דם שלי אסור לי להכנס להריון. תהיו דוגרים: נכון שזה מעצבן
חוץ מיזה הכל טוב,כרגיל: כרגע גם אני מתחילה לטפל בשיניים,וצריכה כמובן מלא אישורים(נמאס לי לבקש אישורים!) טוב בנות-אז להתראות ביינתיים אני הולכת להביא את מאי מהגן(אני מביאה גם את חברה שלה אלינו) אז ארגיש יותר טוב אוהבת אותכן

קרן69

New member
היי ענת

מסכימה איתך שזה ממש מעצבן, כולנו יודעות שזה טבעי לפעמים להרגיש "דאון". בדרך כלל אחרי זה חוזרים להיות חזקים יותר ורציונלים ופחות אמוצניולים - עד לפעם הבאה...

מירבי*

New member
ענת יקרה...נכון, זה באמת מעצבן..

אבל במצבים כאלה צריך לנסות לראות את חצי הכוס המלאה, זה לא כל כך קשה במצבך ענתי, יש לך את מאי המתוקה שלך (אגב, אני שומרת לה את הבובה שהיא שכחה פה), יש לך בעל שתומך בך ויש לך נפש בריאה וחזקה שמאפשרת לך להתמודד עם הקשיים. מותר לך יקירה להיעצב לפעמים, אבל אל תשכחי לרגע שיש בשביל מה לחייך..

קרן,ומירבי../images/Emo51.gif אני בסדר.

אתן יודעות לפעמים מרגישים "עמוסים בצרות" ושעוברים רגעים אז מבינים:שזה קשה אבל מתגברים וצריכים להשתדל. מצטערת "שנשפכתי" פשוט היום ראיתי כמה הבעיה הרפואית שלי דומיננטית.....

למעלה