היום עברו שנתיים

היום עברו שנתיים

כן כן, אריאל שרון בראש הליכוד, הוא ראש הממשלה שלנו כבר שנתיים. ליכודניקים ושאר תומכים, האם אתם מוכנים בבקשה למנות את הישגיה של הממשלה בשנתיים האחרונות?

Zack DA

New member
הישגים ?

זו תקופה קשה, אבל אני חושב שבאופן ברור אפשר להצביע על ניהול אחראי של המדינה, שיפור עצום במצב הביטחוני וייצוב הכלכלה.

לי דווקא יש כמה הישגים

אחרי מסע שכנועים גדול סלקום החליטה לשנות את הפסומת שמשטלת על חצי מהמסך. לא חסמו אותי השנה עוד מעט אורנג יפתחו מרכז שירות במודעין ועכשיו לא אצטרך לסוע עד לירשלים בירת ישראל הנצחית כבר 5000 שנה והלא מחולקת. תודה רבה, והמשך יום טוב

באמת סלקום..

הגזימו עם הפירסומות האלה! נכון,הם חברה טובה אבל בקושי נשאר מקום לפורום.... ב13 במרץ זה מגיע- יא' באדר-גאווה לאומית,גבורה ביום בהיר.

משמע, אין אפילו הישג אחד...

כשנהרגו לך מעל 700 אזרחים וחיילים בשנתיים האחרונות, אז לומר שהמצב הבטחוני השתפר, נשמע כיציאה ממש לא מוצלחת. ניהול אחראי של המדינה? עם כ- 40 שרים ושגני שרים. בחייך. עם כל סיפורי השחיתות במפלגת השלטון. בחייך. ייצוב הכלכלה? תגיד, אנחנו חיים באותה המדינה? כשהעלו לך את המע"מ ל 18%, כשאין צמיחה, כשהאבטלה גואה, כשלפני יומיים קראתי בעיתון שמתכוונים לבטל את הפטור ממע"מ על פירות וירקות ולבטל את הפטורים במיסים לישוביפ שליד הגבול, אז הכלכלה באמת יתייצבה?

Zack DA

New member
ממך אני מצפה להיות מבוסס

זה כמו לשטעון שמלחמת ששת הימים (שהייתה סופר מוצלחת) הייתה "גרועה" כי מתו 700 חיילים ואזרחים.

אתה מסכים עם שאר הדברים?

אני יכול להניח ש"שתיקה כהסכמה" לגבי שאר הטיעונים שהעלתי? אגב, מלחמת ששת הימים היתה מוצלחת מבחינה צבאית, אבל מבחינה מדינית היא הביאה אותנו לאסון - השליטה בשטחים.

Zack DA

New member
לא, איני מסכים עם שאר הטיעונים

מה שכן, אתה צודק בנוגע לממשלה הרחבה ודבר זה יתוקן בממשלה הקרובה.

אני חושש שלא...

איך יקצצו במספר השרים, כאשר תופרים תיק במיוחד בשביל נתן שרנסקי, עוד לפני שהחלו המגעים הרשמיים להקמת הקואליציה?

דבר לענין

שרנסקי מקובל מאוד בארה"ב, ובחור נחמד, אף אחד לא מקשיב לו בגלל שהוא רוסי. אני יודע מה זה רוסיה, אתם לא!!!!!!! אני מכיר את כל האיזור שם שרנסקי בן אדם מאוד חכם, אתם פשוט לא מבינים כלום.

Zack DA

New member
שאלה טובה

עדיף יהיה להעביר ביקורת כשנדע בכמה שרים מדובר. נסכים, עם זאת, ש- 20 שרים ומטה יהיו כמות סבירה.

השאלה היחידה היא למה? ואיך?

למה נרצחו יותר מאלף יהודים ונפצעו כמעט עשרים אלף!!!!! מאז אותו יום ארור ספטמבר 13 1993 הכל בגלל העבודה ופרס תאשימו רק את עצמכם, הכל בגללכם, שמאלנים אתם חלאות

למה אתה שם את קו השבר דווקא שם?

למה לא, למשל לאחר הרצח שביצע ברוך גולדשטיין?

למעלה