היום סיפרנו לילדים

1סינדרלה

New member
היום סיפרנו לילדים

שאנחנו מתגרשים. בני 16 ו- 13. (לקטנה בת 5 עוד לא). הגדול אמר שלא, שהוא לא מוכן, שאנחנו לא מתגרשים...והתחיל לבכות הקטן גם התחיל לבכות ושאל למה? למרות שהסברתי למה... למרות שאמרנו להם שהחלטנו להתגרש, הם מאשימים אותי (אני לא יודעת אם זאת הרגשה שלהם או שבעלי אמר להם משהו). הגדול אומר שהוא כועס עלי ולא רוצה לדבר איתי... הקטן שלח לי SMS וןשאל למה אני הורסת את המשפחה. אני עוברת את התהליך הזה כבר כמה חודשים, יש לנו כבר הסכם גרושין, סיפרתי להורי וקיבלתי (ואני מקבלת עד היום) תגובות קשות ועכשיו הילדים.. לא שלא ציפיתי...אבל זה לא הופך את זה לפחות קשה. מתי זה מספיק לכאוב? אם בכלל?

a n a t i 3 3

New member
זה כואב.. זה יכאב.. אבל בסוף זה...

התגובה שלהם צפוייה, תגובה של ילדים שאוהבים את אמא ואבא וחוששים מפירוק המשפחה! אל תפגעי מההאשמות שלהם.. טבעי לחלוטין שיאשימו את אחד מהצדדים ולחוסר מזלך את "עלית בגורל". ישנה סבירות גבוהה שהאשמות אלו עוד ישנו את יעדן.. תביני שהם חייבים להאשים מישהו במה שקרה.. ולדעתי עדיף שיאשימו אותך ולא את עצמם (מצב שקורה בהרבה מקרים כאלה!). תני להם זמן לעכל את "המכה", תביני את הכעסים והאשמות.. דברי איתם (במידה וזה אפשרי) תהיי שם בשבילם. בהצלחה לכולכם

כולה קציצה?

היית צריך לראות ולשמוע את "הקולות והברקים" שלה תוך כדי אכילה.. ולראות את העיניים המתגלגלות תוך כדי הנאה... ואח"כ תדבר... כולה קציצה עאלק...

כולה קציצה...

אחחחחחחחח...מסטולי מותקקקקקקקקקקקקקק... שומעת אותך אומר זאת... וצוחקת. מי...מי מכיר אותך יותר ממני?מי?

תיראי....

להגיע בשעה 3 בבוקר לטגן קציצות ולעבוד נקי ומדי פעם שצריך להגיע לחתוך אבטיח ולנקות אחרי. זה לא ג'נטלמן ! מותק...זה רק חתול עושה.. ואפילו סיבוב על הג'קוזי לא קיבלתי.. ואת רוצה שאני אחצה את הכביש עם סיר מלא קציצות? סופי לא מוכנה לצאת מהבית עם מרק תימני אז אני אצא עם קציצות? שאני? שאני.? NO WAY חוזה

לא מפסיק לכאוב בכלל..רק הכאב..

נחלש מעט וזה תלוי בך ובו. העניין שכאן את צריכה לשתף אותו.. כי הוא צריך לדבר עם הילדים ולומר להם שזו החלטה משותפת.. אסור שההחלטה תתפרש אצל הילדים כרצונו של צד אחד.. לא יהיה לכולם טוב..זה יהיה פשוט רע...רע מאוד. ולו יש האחריות להסביר להם. לא יודע כיצד התנהלה השיחה עם הילדים,אבל וכנראה אם את ניהלת אותה סביר שהילדים ראו בך את הגורם. עליו מוטלת,כרגע,האחריות לדבר עם הילדים ולך אין מה להוסיף.. לך כדאי לשתוק כי את,כרגע,מבחינתם נושאת באחריות לפירוק. זו הצעתי בכל אופן שבת שלום

למעלה