היום ! סיום התחרות...

pinoki

New member
יצירות הגולשים - תחרות ../images/Emo103.gif

לכאן יש לשרשר את היצירה שאת/ה
יצרת , ציירת . היא יכולה להיות סרוקה יכולה להיות ממוחשבת העיקר שהיא יצירה אישית שלך, וכמובן שקשורה לנושא הפורום שלנו - אנג'לינה ג'ולי... שרשר לכאן את היצירה שלך (עד 2 יצירות לכל גולש).
כמובן שהזוכה יזכה בפרס צנוע מתנת
מס' שופטים נבחרו - והם יביאו דעתם מאחורי הקלעים. ובנוסף חברי הפורום ישפטו בתגובותיהם. אין לשרשר הודעות או שאלות. אפשר להגיב ליצירות.
הודעות שאינן קשורות ימחקו. הודעה זו נעוצה

pinoki

New member
יצרות הגולשים ../images/Emo103.gif

ממש לפני הרגע האחרון... עוד יומיים עד לסגירת ההודעה... הפרס הזוכה... סינגל של שאניה טווין thank you baby וכמובן שהיצירה הזוכה תופיע בשער הפורום

AnGeLiNaBaBe

New member
שלום לכולם........ שוב החלפתי ניק

ומהיום אני לא מחליפה יותר די נשבעת זאת אני AnGiEmYbAbY וגם הייתי cRiMeFaMiLy ומהיום אני מי שאני וזהו לא מחליפה יותר אז פינוקי אני מקווה שתזכרי שזאת אני ואני מעלה שוב את התמונה שהצעתי לתחרות

אוף...

יש ציור שציירתי את אנג'י ממש יפה, אבל אין לי סורק להראות לכם אותו.
טוב, לא נורא. אז היום אני לא אקבל מחמאות מאנשים...
"אווו לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון"
כולם להצטרף!

mor1212

New member
מה שאני עשיתי:)

הלוואי הייתי מוכשרת ומציירת אבל כישרון כזה לא הכי יש לי אז הכנתי משהו בפוטו שופ:)

B a r r B e e

New member
מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי מאוד
לדעתי הכי מתאים
כל הציורים באמת יפים אבל לא מתאימים...

AnGeLiNaBaBe

New member
וכדי שלא יהיו ספקות

בקשר לזה שזאת אני הנה התמונה איך שנשמרה היישר מהסורק לפני כל העריכות

Im The Sun

New member
וואו../images/Emo99.gif ממש ממש יפה!../images/Emo42.gif

אבל לדעתי האישית זה לא מתאים כלוגו לפורום זה מתאים כרקע לשולחן עבודה *הלכתילשים*

cRiMeFaMiLy

New member
פינוקיייייייי

אני מקווה שלא מאוחר מדי.... רגע עדיין יום שישי יששששש שלחתי כבר עבודה שלי אבל אני רוצה להחליף אותה כי ניקיתי וסידרתי אותה עכשיו היא יותר יפה אז נא להתייחס לתמונה המעודכנת לא לקודמת המעפנה

pinoki

New member
שימו לב... ../images/Emo124.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מכיוון שלא צויין שעל היצירות להיות מסוג JPG וחלקן GIF ואינן יכולות לעלות לשער הפורום התחרות מוארכת בעוד יומיים עד יום שלישי . גולשים ששלחו כבר יצירות מסוג GIF קיבלו מסר שעליהן לשנות את סוג היצירה גולשים שעדין רוצים להוסיף יצירה - יכולים לעשות זאת עד יום שלישי כמו שכבר ציינתי רק קבצים מסוג JPG

Mיקי_

New member
העברתי את כל התמונות שיכולתי

לJPG ושירשרתי ליצירה המקורית (לא פעולה מסובכת למי שיודע איך). כל הGIF הזזים לא ניתנים להעברה, והיוצרים שלהם יצטרכו למצוא פיתרון... אני בכל אופן עשיתי כמיטב יכולתי, ועכשיו חכה רק לתוצאות

למעלה