היום סוף סוף עשיתי סדר בקריוקי שלי

Jen74

New member
היום סוף סוף עשיתי סדר בקריוקי שלי

יש לי 27!!! דיסקים של קריוקי בבית. הרוב בעברית. יש כמה שירים שחוזרים על עצמם בדיסקים השונים. הכנתי לי חוברת מסודרת עם רשימת הדיסקים ואיזה שירים יש בכל דיסק.
היום בערב אני לוקחת את ארבעת הבנות שלי לערב קריוקי בסלון.
הכל מסודר, הבנות יוכלו לבחור איזה שירים שהן רוצות. איזה כיף!!!!

זהו!?

ג'יין אני מתפלא עלייך. לי יש: 46 דיסקים ובשבוע הבא זה יעלה. כמובן שיש דיסקים שהשירים חוזרים עליהם, בגלל האוספים השונים שיצאו לאחרונה. אבל כל הכבוד לך על היוזמה להביא את הבנות למסיבת קריוקי פרטית.

Jen74

New member
../images/Emo122.gifאם רק היה לי קצת יותר כסף

אם הייתי קונה את כל הדיסקים של הקריוקי שאני רוצה היה לי פי 3 מזה לפחות. לצערי הקריוקי עדיין מאוד יקרים ואני מנסה לקנות אותם בהנחה, כשהם כבר חצי שנה בשוק. אני כל הזמן מתעדכנת באתר של "שרים קריוקי" ובוכה מול המסך כשמגלה דיסק חדש שאני מתה שיהיה שלי. חברים וחברות שלי כבר יודעים את השגעון שלי של הקריוקי ומביאים לי במתנה דיסקים שעוד אין לי. אני קניתי אולי 10 מתוך מה שיש לי. כל השאר מתנות מחברים.

אז תגידי, אני ישלח אותך למבצעים...

אני לא זוכרת שקניתי דיסקים במחיר מלא. יש מבצע 3 דיסקים ב-50 ש"ח בטאוור רקורדס, חוץ מיזה אם מישהו יורד לאילת---< שם יש תמיד מבצעים ב"דיסק קלאב" וגם אם אין מבצעים המחירים שם מאוד זולים. מקווה שעזרתי. שיהיה לך בהצלחה.

Jen74

New member
../images/Emo51.gif

בינתיים יש לי עוד המון זמן למשכורת הבאה. 3 דיסקים ב- 50 זה נשמע אחלה מבצע. לא יודעת איך יכולתי לפספס דבר כזה.

בכייף

חוץ מיזה, צריך קצת רעיונות כדי להעיר את הפורום הזה. צריך לחשוב על משהו ולהעלות אותו כאן. כי רדום כאן וחבל.

למעלה