היום נסיון נוסף !

מצב
הנושא נעול.

keren05

New member
בהצלחה../images/Emo57.gif

אנחנו אחרי...
בעיקרון היו לנו 6 עוברים מוקפאים בשתי מבחנות נפרדות. הופשרה מבחנה אחת עם 3 עוברים: עובר אחד יפהפה, עובר אחד לא משהו ועובר אחד לא שרד... כך שבעצם ניתן לומר שהוחזר רק אחד. הרופא אמר שזה עובר ממש טוב, 8 תאים. אני עדיין לא כל כך אופטימית, אבל מקווה לטוב. עדכונים בהמשך... תודה לכולם על האיחולים, והחזקת האצבעות! יפעת
בהצלחה

יפעת האם הוחזרו לך שני העוברים, גם זה שלא נראה משהו. מה זה אומר לא נראה משהו, כמה תאים היו לו? המון הצלחה מחזיקה לך אצבעות קרן

sagivkr

New member
הי קרן

בהצלחה

יפעת האם הוחזרו לך שני העוברים, גם זה שלא נראה משהו. מה זה אומר לא נראה משהו, כמה תאים היו לו? המון הצלחה מחזיקה לך אצבעות קרן
הי קרן
אכן הוחזרו שני העוברים. האחד היה עם 8 תאים, והשני היה בהתחלה עם 6 תאים, אך הוא איבד 2 ולכן כשהוא הוחזר, הוא היה עם 4 תאים.

כל פעם אני שומעת על משהו חדש ../images/Emo12.gif

הי קרן
אכן הוחזרו שני העוברים. האחד היה עם 8 תאים, והשני היה בהתחלה עם 6 תאים, אך הוא איבד 2 ולכן כשהוא הוחזר, הוא היה עם 4 תאים.
כל פעם אני שומעת על משהו חדש

בפורום הזה. "איבד 2 תאים"?
ואני שואלת אם הוא עדיין נחשב תקין? מתנצלת מראש ומקווה שאני לא דורכת על יותר מדי יבלות

יותר מזה

ואני שואלת אם הוא עדיין נחשב תקין? מתנצלת מראש ומקווה שאני לא דורכת על יותר מדי יבלות
יותר מזה
לפני איזה חודש היתה תוכנית (לא זוכר באיזה ערוץ),בארה"ב יש מכון שמתמחה בעוברים עם שברים ,הום מוצאים את התאים השבורים ,ופלאי העולם העובר יוצר תאים חדשים וטובים במקומם. מעניין למה המכונים שלנו לא "משקיעים" מאמץ בשיטה זו (אולי כדאי להם גם "קצת" לדאוג לכישלונות "להבטיח" המשך רווחים
גדי

גם אני ראיתי תוכנית כזאת ב-TV

יותר מזה
לפני איזה חודש היתה תוכנית (לא זוכר באיזה ערוץ),בארה"ב יש מכון שמתמחה בעוברים עם שברים ,הום מוצאים את התאים השבורים ,ופלאי העולם העובר יוצר תאים חדשים וטובים במקומם. מעניין למה המכונים שלנו לא "משקיעים" מאמץ בשיטה זו (אולי כדאי להם גם "קצת" לדאוג לכישלונות "להבטיח" המשך רווחים
גדי
גם אני ראיתי תוכנית כזאת ב-TV
לא זוכרת איפה. אולי הם כן מוציאים את התאים השבורים? אנחנו לא יודעים בוודאות. לא ידוע לי על מישהו מהפורום ששאל אם עושים זאת או ביקש לעשות זאת. גדי, עכשיו כשאני חושבת על זה, נראה לי שהיינו צריכים לרשום על זה משהו בפורום, לידע את האנשים שבעיקרון האופציה הזאת קיימת. אני משתדלת לעקוב ב-TV אחרי תוכניות על גוף האדם ובמיוחד על תינוקות, הפריות וכו'. נראה לי שכדאי להקליט תוכניות כאלה, למקרה שמראים שם דברים חדשים, ואז יש על מה להסתמך, ואפשר במקרה הצורך להפיץ לאנשים המעוניינים, כאן, וגם ניתן יהיה להראות לרופאים שלנו - שזה חשוב לא פחות.

סביון1

New member
עובר יכול לאבד תאים ובכל זאת להשתקם

עובר יכול לאבד תאים ובכל זאת להשתקם
למיטב ידיעתי, אם הוא מאבד יותר מחמישים אחוז מתאיו אז מצבו פחות אופטימי. אבל אצלי למשל, בהחזרת המוקפאים המפורסמת, העובר הוקפא בן עשרה תאים, איבד ארבעה תאים אבל אחר כך הספיק לחדש אותם במרץ ואפילו להתחיל להתלכד לצורת בלסטוציסט לפני שהחזירו אותו לרחם (טוב היה לו הרבה זמן כי עברו 48 שעות מההפשרה עד ההחזרה).

keren05

New member
הריון מעובר בעל 4 תאים

הי קרן
הריון מעובר בעל 4 תאים
יפעת בטיפול האחרון שלי הוחזרו לי שני עוברים בעלי 6 תאים כל אחד, ולמטופלת אחרת ששכבה לצידי הוחזרו שני עוברים בעלי 4 תאים כל אחד. במשך 12 יום היא היתה במצב רוח קשה מאוד, והיתה בטוחה שההריון שלי מובטח והיא צריכה לחשוב כבר על הטיפול הבא. ולא הפסיקה לבכות על מר גורלה. התוצאה הסופית - היא בהריון ואני זו שצריכה להתכונן לטיפול הבא. לכן, אל תעליבי את העובר הזה ובטח לא להספיד אותו, הוא שומע!!!! בהצלחה קרן

sagivkr

New member
הי קרן

בהצלחה

הי קרן

a17

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

אנחנו אחרי...
בעיקרון היו לנו 6 עוברים מוקפאים בשתי מבחנות נפרדות. הופשרה מבחנה אחת עם 3 עוברים: עובר אחד יפהפה, עובר אחד לא משהו ועובר אחד לא שרד... כך שבעצם ניתן לומר שהוחזר רק אחד. הרופא אמר שזה עובר ממש טוב, 8 תאים. אני עדיין לא כל כך אופטימית, אבל מקווה לטוב. עדכונים בהמשך... תודה לכולם על האיחולים, והחזקת האצבעות! יפעת
מחזיקה אצבעות

לבטא חיובית !!!!

לגבי עוברים לא משהוא ../images/Emo62.gif

אנחנו אחרי...
לגבי עוברים לא משהוא

לפילפלת שלי
הוחזרו 3 עוברים שתיים יפים בעלי 4 תאים ואחת לא משהוא. כאשר שאלתי את הרופא למה הוא החזיר 3, הרי גם תאומים מסוכן לפילפלת שלי
, הוא אמר שהעובר השלישי הוא לא משהוא ולא היה שורד את ההקפאה, אבל החליט להחזיר אותו בכל זאת מאחר שיש תאוריה שעוברים אילו מפרשים ß הטבעי ובמידה והם לא נקלטים כל עוד שהם קיימים אז בזכות ה- ß הטבעי הם תומכים ועוזרים לעוברים אחרים להיקלט
. אני מאחל לך לאמת את התאוריה
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שוםבצל

נטאשה

New member
יפעת ושגיא מאחלת לכם בהצלחה

אנחנו אחרי...
יפעת ושגיא מאחלת לכם בהצלחה
נכנסים לנוהל החזקת אצבעות כמו שמלח אומר.... שיעברו הימים הנוראים בכייף ובלי מתח מיותר והעיקר שבסופם תקבלו תשובה חיובית.

1דלידה

New member
בהצלחה.. ולגבי עובר אחד...

אנחנו אחרי...
בדיחה קטנה.. שפנה פנתה ללביאה ואמרה לה, מה זה את כל הזמן מביאה רק גור אחד, אני בכל פעם מביאה 8-10 שפנפנים..הלביאה ענתה: אחד, אחד...אבל..אריה..., אז מאחלת לך שהעובר האחד וגם שזה ה"לא משהו"..יצאו לעולם בעוד 9 חודשים..אמן!

sagivkr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיחה קטנה.. שפנה פנתה ללביאה ואמרה לה, מה זה את כל הזמן מביאה רק גור אחד, אני בכל פעם מביאה 8-10 שפנפנים..הלביאה ענתה: אחד, אחד...אבל..אריה..., אז מאחלת לך שהעובר האחד וגם שזה ה"לא משהו"..יצאו לעולם בעוד 9 חודשים..אמן!

אהבתי...

צוקה1

New member
בהצלחה מתוקה

אנחנו אחרי...
בהצלחה מתוקה
נכנסת לנוהל אצבעות
צוקה

rachel or

New member
אני רואה שזה היה אתמול

היום נסיון נוסף !
היום בערב אני עוברת החזרה נוספת (רביעית!), עוברים מוקפאים, באסותא. זאת הפעם הראשונה שאני ממש לא אופטימית. כנראה ש- 3 כישלונות עושים את זה... בכל אופן, יהיו עידכונים בהמשך. יפעת
אני רואה שזה היה אתמול
אבל עדין מאחלת המון הצלחה ומחזיקה
ומקוה שלמרות הפסימיות שלך הפעם זה הפעם
רחלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה