היום נזכרתי בו..

היום נזכרתי בו..

הוצאתי את כל המכתבים שלו מהמגירה קראתי אותם שוב.. שקעתי לי לשעה של זכרונות נזכרתי ברגעים היפים שלנו יחד, בימים יותר טובים. חייכתי לעצמי..כן אבל אתם יודעים מה? זה עדיין כואב. אלוהים, כמה שזה כואבבבבב ואני כל כך מתגעגעת
ורוצה להגיד לו..אבל נשבעתי שלא אציק. אז אני מניחה לו.. מסתכלת עליו מרחוק, מאחלת לו שימצא אושר שיהיה מאושר גם אם זה עם אחרת.. אי אפשר לכפות על מישהו לאהוב אותך רק בגלל שאתה אותו, לא? רקדנית (נטו- בלי שום תוספת)

עד כמה שזה נורא....

את צודקת!!! פשוט, אי אפשר!!! אבל וזה הכי חשוב זכרי תמיד משפט חשוב שסבתי עליה השלום הייתה אומרת לי כשהייתי חוזרת מפגישה עם יתוש כזה או אחר.... "אהבת אמת לא תימצא במקום שבו אינה קיימת באמת.... ואי אפשר להסתירה במקום שבו היא קיימת באמת!!!!!" והלוואי ובני האדם יאמצו משפט זה וגם.... יבינו אותו... רק טוב ... בלי שום תוספות!!!

בזזזזז בזזזזז זזזזזזזזז

אצלינו האנשים המעופפית והעוקצניים בכל זאת נהוג להוסיף: א. אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. ב. מי שלא מחפש לא מוצא. בזזזזזזזזזז במעוף קל מעל המקרר.... סגול

אמיר.

New member
הבוקר שלמחרת.

תפילה יש בלב שתבוא אהבה חדשה תקל על הכאב. תלך ותתחזק עד כלות החושים ישכח אותו ´אהוב נעורים´. ויגיע הרגע בו כל מכתביו יושלכו אל הסל בלי מבט נוסף. ותתמהי לנפשך איך זה בכלל קרה שחשבת ולו לרגע שזה האחד אותו המיוחד ותודי לאל שגילה לך בסוף מה כתב שם למעלה 40 יום לפני. והוא אולי יגלה רגע מאוחר איך איחר את הרכבת ונשאר עם הבררה. אותך זה לא יענין כי אל האופק הזוהר תרכבי עם אישך מאושרת עד אין קץ.

למעלה