היום נגמר לי הקורס

usbman1

New member
היום נגמר לי הקורס

היה נחמד. לא משהו ששינה לי את החיים, לא למדתי גם הרבה דברים חדשים.

Spotless Mind

New member
אאתה מסתכל על זה...

בצורה הלא נכונה. אם יש משהו שלמדתי(ואני בטוח שכולם) במיכא"ל זה תמיד להסתכל על הצד הטוב, אפילו אם זה קשה. אתה יכול להתרכז בדברים הלא טובים שחווית במהלך הקורס אבל אתה יכול גם להתמקד בדברים הטובים. בשביל מה להתמקד בדברים הלא טובים? אתה אף פעם לא תקבל מזה סיפוק או הנאה או אושר. כשאתה מסתכל על החצי הכוס המלאה(או על זה שיש בכלל כוס) זה כבר מכניס לך אופטימיות ואושר. אני יכול לרשום עוד כמה עמודים טובים בקשר לזה אבל אני מנסה לקצר את זה. אם במיכא"ל לא הצליחו להעביר לך את זה, זה רק בגלל שהיית אטום ולא נתת לזה להיספג. אני מקווה שתצליח להיזכר בדברים הטובים והמהנים שעברת בקורס. יום טוב.

usbman1

New member
ממש לא באתי לתקוף אף אחד

מיכא"ל הבטיח- וקיים. מיכא"ל נתן לי כלים, כביכול להאמין בעצמי, אך הייתה לי את האמונה הזאת עוד קודם, אז אין פה אשמים.

chuchi46

New member
אין בעיה ללכת לזה../images/Emo42.gif

אני למשל הלכתי לזה כי אני מחפשת דרכים להעשיר את הידע שלי... לכל אחד יש סיבות משלו, גם אם הן לא כל כך ברורות כשהוא נרשם. בבקשה- לא לבקר על העיניין הזה.

יש אנשים שציפו למשהו אחר-או שההורים

שלהם הכריחו אותם-בגלל אולי הייתי תוקפנית- בגלל שאלה שלא אוהבים את מיכא"ל הורסים קצת לכול אלה שכן אוהבים, אם זה מבחינת שקט וריכוז בשיעור ומבחינת הספקה של דברים...

כנ"ל-אבל אצלנו הוא לא העיף כול ילד

שני-רק אחד נשר מעצמו ואחד העיפו אותו השאר הוא היה דיי מאופק כנראה-או שזו לא הייתה סיבה מספיק טובה

12111 מיכל

New member
אולי לא שינה את החיים אבל בטוח...

שזה גרם לשינוי כלשהו אפילו אם הוא מועט

למעלה