היום נגלה

היום נגלה

אם זה עוד יומיים או שלושה (או אולי משהו אחר - לא עלינו). אני כבר לא מתפקד. אני צריך לרכז את כל המחשבה שלי בפעולות פשוטות כמו טיקטוק על המקלדת. כל המחשבה שלי נתונה לשיחרור- איך זה יהיה, איך זה ילך ויאללה שיבוא. אז אני אעדכן. בסביבות 10 נדע...

גלי לוי

New member
../images/Emo65.gif הלואי וזה יהיה ביום שלישי,

פעמיים כי טוב, וגם אם לא , כל עוד זה כ"כ קרוב זה כבר טוב. מחכה לעידכון. גלי

נו, מחכה כבר

לקולולו... יאללה...לכו כבר הביתה... זה ממש מרגש אותי ללוות אתכם ב- on line ווירטואלי ואמיתי כל-כך.

news just in

יום רביעי!!! ואני מעדיף אותו. לפני חודשיים וחצי, כשאר קיבלנו את אישור הכניסה לחניה נתנו לנו אותו (הקבטית) שרירותית עד ה-31 ליולי ואמרה שאם נצטרך עוד זו לא בעיה. לא העזנו אפילו לחשוב על הארכה שלו ופתאום- נבואה שהגשימה את עצמה. כמובן שיום רביעי הוא ה-31 ליולי. וסיוון- תודה. אין כמו פו הדב לגידול ילדים. ואין כמו חזרזיר לרגש... אורן

אורן כמה מרגש

יום רביעי עדיף. בכלל כמה שיותר קרוב לסופשבוע יותר טוב. אתם מאכילים אותה כבר את כל הארוחות? מה המשקל?

לא כל כך

שנינו עבדנו מלא עד היום. היום זה היום הראשון שרוית שם מהבוקר אז יש לה הרבה האכלות, אבל ככה האכלנו 2-3 ביום. לפני שלושה ימים היא הגיעה ל2200, אבל מאז היא התנדנדה ל2180. אני מחכה לתוצאות עדכניות...

יאללה איה, האזרחות מחכה!!!

את מתבקשת להחזיר את העריסה נקייה ומסודרת כפי שמצאת אותה, בגדים וכו´ להחזיר לסל הכביסה, (כן בטח, כאילו שתכננת להגניב כמה בגדי בית-חולים הביתה), לא לשכוח לקחת מוצץ ופנקס חיסונים וכמובן תזכירי לאבא ואמא לקחת את הפתק שהיה תלוי לך על האינקובטור כדי שיהיה מה לשים באלבום.כנ"ל לגבי ה"אזיקים" שעם הרגלים ולהצטלם עם האחיות שהכי מצאו חן בעינייך. עוד 3 ימים...

../images/Emo65.gifאיה אורן ורוית

כולם מתרגשים איתכם. אני בטוחה שכולם כאן נזכרים ברגע המאושר שלהם של היציאה הביתה. אצלנו מאור השתחרר ביום ב´ בשבוע, וביום א´ אמרתי לאחות אחראית שכל הבגדים עוד לא מוכנים, ושאני קצת לחוצה מעצם היציאה הביתה, אז היא שואלת אותי:- שלושה חודשים לא הספיקו לך כדי להתרגל לרעיון...? ( בצחוק כמובן ). היה לי קשה להתרגל לרעיון שאני אצליח לחיות בלי מוניטור, צפצופים , ושלל חוטים מחוברים לשל מיני מקומות. אבל, בשלב מסוים הפחד עובר , ולומדים להנות מכל רגע ורגע. אז שיהיה בהצלחה גלי של מאור ואופק ( לשעבר גלי לוי )

binon

New member
מברוק

מברוק גדול והרבה אושר. והכי חשוב שתהיו רגועים, ולא להילחץ מכל פיפס קטן. הילדים הם יצירה מורכבת ומושלמת, והם עמידים הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים. צריך כמובן להגן עליהם ולדאוג להם, אבל בגדול, אתה יכול להיות שקט. איה תהיה בסדר גמור. ואל תשכח...בת בבית אור בבית (במיוחד ב-2.00 בלילה כשהיא רוצה לשחק ואתה קרוע מעייפות...) ושוב המון מזל טוב ובהצלחה

איזה התרגשות - וואו../images/Emo70.gif

מחזיקים לכם אצבעות ... ותשתדלו לישון הרבה - עוד שלושה ימים שנת לילה תהיה הסטוריה

גם אנחנו

השתחררנו כשפג כרטיס החניה לבית חולים. פעם הבאה אני אבקש כרטיס לשבוע . המון מזל טוב , ורק טוב.

shirar1

New member
איה אורן ורוית - מזל טוב!!!

אגב, באיזה גיל מתוקן היא תהיה? לפני שילדתי, רופא מהפגיה שדיבר איתנו אמר לנו שפגים שנולדים בשבוע 26 משתחררים בממוצע בשבוע 41-40 מתוקן. מעניין אם הבסתם את הסטטיסטיקה. המון מזל טוב ושה-72 שעות הקרובות יעברו במהירות!

ממש ממש מדהים ומרגש!!! ../images/Emo9.gif

אני מאושרת בשבילכם!!!
והעיקר שיהיה לכם בקלות ובכיף, והעיקר בלי לחץ!!! ושהגברת הקטנה תמשיך לגדול ולהשמין!

אפשר להתחיל את הספירה לאחור?

ילה עוד... למניאק (טפו טפו חמסה
מחכים לעידכונים חמים

למעלה