היום נבחר

נטלי 22

New member
היום נבחר

דוד ד'אור לייצג אותנו שנה הבאה באירוויזיון בטורקיה. ואיך זה קשור אלינו אתם שואלים? אז ככה: מה דעתכם על זה שאתניקס אי פעם ייצגו אותנו? ואני יודעת שהם אמרו בלא מעט ראיונות שהם לא מעוניינים שזה יקרה. דרך אגב, למה הם לא מעוניינים? הנה הכתבה מ YNET על הבחירה בדוד ד'אור. אתם יכולים להביע דעתכם על הבחירה הזאת, בכל זאת זה מוסיקה, וזה מה שמניע אותנו בפורום הזה.

s b e

New member
ארויזיון

משום מה אתניקס לא בקטע של השתתפות בתחרויות. לדעתי גם בפסטיגל הם לא הופיעו מעולם בשביל התחרות אלא רק בשביל הכיף. לגבי הבחירה, לדוד ד'אור יש קול טוב ועל כך אין ספק. המבחן האמיתי הוא השיר שיישלח והשילוב בין שיר טוב לבין הקול שלו יכול להביא למקום טוב. מה גם שנראה שהארוויזיון די פס מהעולם כך שלא בטוח שזה לגנותם של אתניקס שהם בוחרים לא להופיע בו.

Zipori

New member
ארוויזיון ופסטיגל - למה לא

לפי מה שאספתי, הם השתתפו בשניים שלושה פסטיגלים ובשנת 1995 (אם אינני טועה) הם זכו במקום הראשון עם - הנסיך הקטן - בנוסף היתה - אגדת השמש והירח - עם ריטה, שגם הוא מתוך פסטיגל מוקדם יותר והם פעם השתתפו בחלק האמנותי בו בצעו מחרוזת של להיטיהם. באשר לארוויזיון, סביר להניח שהועדה ביקשה מהם לא פעם, אבל זאב או תמיר אמרו פעם שהם לא אוהבים את הרעיון של תחרות בין שירים ושלכל יוצר ומבצע יש את המקום שלו שלא ניתן לדירוג. אולי זה בגלל שזכו פעם דווקא בפסטיגל?

אין כל ספק

שאתניX מתאימים לייצג אותנו בארוויזיון,אך לצערינו גם להקה ברמתה לא תזכה בניקוד גבוה וזאת משום השנאה הכ"כ גדולה כלפי ישראל(ראו מה קרה עם שרית חדד וליאור נרקיס בשנתיים האחרונות).יחד עם זאת,אני מאחל לדוד ד'אור את כל ההצלחה שבעולם בתחרות הקרובה והלוואי שביום מן הימים השנאה כלפינו תיפסק ושאתניX ייצגו אותנו בתחרות הזו ויביאו מקום ראשון וגאווה לעם ישראל בכלל,ולמעריציה בפרט.

ethnix

New member
לפי איך שאתניקס מתבטאים

והם לא מאמינים בשיטה של חלוקת נקודות לשירים, אין מצב שהם יגיעו לארוויזיון, הם גם לא כל-כך 'אופנתיים' בזמן האחרון, ולא נראה לי שייבחרו אותם כל-כך מהר, כי זה אופנתי לשנוא אותם.. אני גם לא הייתי רוצה שיילכו, כי אם יפסידו <מה שסביר להניח שיקרה..> אז כולם יתחילו להשמיץ אותם ולהגיד איך הם לא היו בסדר פה, ואיך הם פישלו שם למרות שאני מודה שגם אני פעם קיוויתי שהם ייצגו אותנו, זה פשוט לא נראה לי ריאלי...

The Experience

New member
ארוויזיון קטן על אתניקס!!../images/Emo45.gif

גם אני סבור שהם לא צריכים את האירוויזיון, הם מצליחים בארץ בצורה טובה מאוד וזה מספיק להם,להגיע לתחרות של כשרונות צעירים (כביכול) ולעשות את מה שהצעירים עושים חצי שנה ואתה עושה כמעט 20 שנה, זה קטן עליהם, גם אירופה לא ממש תרצה לראות להקה של אנשים בגיל ה"רך" :)הם רגילים לכוסיות וטראנסקסואלים :) אתניקס כותבים את השירים בעצמם כך אם במקרה היו מפסידים, זה היה פוגע בתדמית והם היו חושבים שהשירים לא מספיק טובים. בגלל זה לשאר האומנים לא ממש אכפת מהשירים כי הם לרוב לא כותבים אותם. שיהיה לנו סופ"ש נהדר!

ethnix

New member
רגע. אתניקס זה לא

כוסיות וטרנסקסואלים??

נטלי 22

New member
../images/Emo3.gif מצחיקה את

לדעתי, דוד ד'אור יכול להצליח עם שיר טוב שיבליט את הקול שלו. באחד הראיונות ברדיו הוא אמר שהוא כנראה ילך על בלדה קורעת לב. לגבי אתניקס והאירוויזיון - בתור מבצעים לא נראה לי שהם יכולים כל כך להצליח, אבל בתור כותבי השיר הם בהחלט יכולים להצליח. הלוואי והם ישנו את דעתם ונראה אותם מתי שהוא באירוויזיון.

sharon18r

New member
אין לי שמץ של ספק ש...

אם אתניקס ייצגו אותנו, אז הם יתברגו ממש ממש גבוה.... תסמכו עליהם שהם ידעו למצוא את הלהיט הנכון.... הנקודה היא שעדיף שהם לא יעשו את זה; האירוויזיון ממש לא לרמה שלהם.

למעלה