היום מתחילה העונה השלישית של כ"נ!

Me AnD MySeLf1

New member
היום מתחילה העונה השלישית של כ"נ!

לדעתי זה כבר חרוש ונדוש, אבל אני אראה בשביל הקטע. אולי לא היום דווקא, כי אני הולכת למסיבה עם חברות שלי (אנחנו עושים לידיד שלי מסיבת הפתעה) אבל כן, מדי פעם אני אציץ למרות שלא יהיה עוד כשרון כמו הראל... מה דעתכם? אורית.

וול..

אני אוהבת מאוד את הסידרה.. אני אוהבת מאוד שירה ואני נהנת לשמוע אנשים שרים
זאת גם יופי של דרך להכיר המון שירים מדהימים... אבל לצערי התוכנית נפלה הפעם על יום ושעה שאני לא בבית!!!!! זה ממש מרגיז ואתי
בכל מיקרה.. אני אקליט כמובן.. אבל זה ממש מבאס.. ואני שונאת שאנשים אומרים שכשהעונה החדשה תתחיל אנחנו נמצא כוכב אחר לאהוב ונשכח מהראל.. זה לא הולך לקרות. ממש לא. לפחות מבחינתי. אין תחליף להראל

shahar s

New member
חס ושס

אין מישהו ששוה כמו הראל סקעתת!! ואף פעם ..לא נחליף אותו למען מישהו אחר..

למי שראה כוכב נולד 3...

ו טוב, אז כמו שאמרתי מההתחלה, לא היה משהו! מה שבטוח שהעונה שעברה היתה יותר יפה! ראיתם את ההוא ששר עודני ילד??? פחחחחח....... עשה צחוק מעצמו! הוא לא מתקרב לסוליות של הנעליים של הראלוש.... גם כל האחרים, לא מתקרבים ליכולות של הראל... דרך אגב, גם בעונות הקודמות בנות בגילאים כ"כ צעירים עברו לשלב הבא???

ayaliar

Well-known member
התכנית היום רק חידדה עוד יותר

את העובדה שכשרון כמו של הראל זה דבר מאד נדיר לא היה שם אפילו אחד שעשה לי "וואו" ואפילו לא חצי וואו

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifת'אמת הייתה שם אחת

שכן גרמה לי להגיד וואווו אחת בת 17 שלבשה חולצה אדומה ושרה שיר שנראה לי קשור או יש בו את המילה ירושלים. היה לה קול פשוט מדהים!!!

ayaliar

Well-known member
הדר עוזרי

שרה את שבחי ירושלים (של דוד שלי
) היא זמרת טובה, מאד. אבל לא וואו. לא ברמה של עדי כהן למשל

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאממממ

לי היא עשתה וואו כאילו עדי כהן לא עושה לי וואו... כל אחד וטעמו הוא
וד"א דוד שלך באמת כתב ת'שיר? שיר יפה

אני ממש אהבתי אותה

הרבה יותר מעדי כהן
אהבתי אותה ואת עומרי, שניהם שרים מדהים
אבל כמובן שלא מגיעים לרמה של הראל

תגובה...

קודם כל- עודני ילד זה לא של הראל סקעת, וחבל שמתמודד שהולך לתכנית לא מכיר אפילו את הרקע של השיר. עם כל הכבוד להראלי- השיר לא שייך לו... דבר שני- עלוב, מבויים, מגוחך, פתטי, כל מה שתרצו- תיאור מדוייק של כוכב נולד 3. זהו. לא היה שם אף אחד שהגיע לקצה הקרסוליים של מישהו, כבר לא רק הראלי או עדי, מישהו, מכוכב נולד2. עצוב. טרגי.

Danielushhhh

New member
זה כ"כ מפגר מה שאנשים עושים../images/Emo122.gif

גם היה את זה באודישנים לכ"כ 2 אנשים שרו את השירים ש-3 הנאשים שהגיעו לגמר שרו, כאילו שזה יעזור להם זה מצחיק אותי

Danielushhhh

New member
זה מאגניייב../images/Emo9.gif

אמנם זה קצת חרוש אבל זה מגלה יותר אמנים חדשים שמנסים להתפרסם! כמו סקעת אם לא היה כ"כ לא הייתי מכירה אותו הוא היה נשאר בבית צבי היה מתמקד יותר במשחק!

למעלה