היום מגיע לי הכתר

סנונית 1

New member
היום מגיע לי הכתר

אחרי התלבטויות קשות בהן הרופא אמר שלא צריך צילום רחם ושהכל תקין ואתן ייעצתן לי לעשות בכל זאת החלטתי לעשות.... מתתי מפחד אני זוכרת שאמרתי לרופא אני בחיים לא עשה את הצילום הזה אבל החלטתי לקפוץ בנג'י ולבקש ממנו הפנייה. קמתי היום מוקדם בבוקר התקשרתי למרפאת אורה וביקשתי לקבוע תור אצל ד"ר טוגנרייך (צריך להגיש את הטפסים למעבדה כבר אין ברירה), ושם במרפאה מה הפקידה אומרת לי? תבואי היום....אמאאאאאאאא. ישר התקשרתי להזמין את המכשיר שמפחית כאבים הייתי בבדיקה קצת כואב לא נורא דקה על השעון והכל תקין. אז עשיתי את הבדיקה למען הסר ספק אבל אין כמו ברקוביץ שהוא אומר לא צריך אז לא צריך אבל תודו הייתי אמיצה אז עכשיו מגיע לי הכתר לא? ותודה ענקית ליולי שאתמול פגשה אותי אצל ד"ר ברקוביץ נתנה לי את כל ההנחיות שלחה לי בחצות את מספרי הטלפון ונתנה לי את כל הטיפים החשובים ובעיקר את הטיפ על המכשיר שמפחית את הכאבים, אז נשיקות יולי. יצאתי עם חיוך ועשיו הולכת לישון את שנת היופי.

סנונית 1

New member
המכשיר הוא כמו קטטר

יש לו שם אחר אבל הבנתי שרק ד"ר טוגנרייך במרפאת אורה בר"ג עובד איתו. הינה מספרי טלפון להזמנה מחיר 240 ש"ח. קטטר: עדה- סוכנת של מדטכניקה 052-518052 אגודת הרופאים: 03-6186097 ויש לי עוד מספר של אביבה: 051-797835 הטלפון האחרון של אביבה זה של הפקידה שלו היום היה לי את הצילום התקשרתי אליה בבוקר בצהריים זה כבר חיכה לי שם. תגידי קטטר לצילום רחם יבינו על מה את מדברת יש לזה שם אחר אבל הם מבינים. בהצלחה.

לאבשבילי...אני כבר לא צריכה, תודה!

אבל עדיין לא הבנתי, מכניסים אותו יחד או במקום? או מה?! @...ממני שמבינה בפעם השלישית...@

פריצית

New member
כל הכבוד וקבלי ../images/Emo47.gif

לפעמים יש לנו את התחושות למרות שהרופא אומר שלא אבל בשביל השקט הפשי פשוט חייבים....אז כל הכבוד על התעוזה ואני שמחה שלא כאב לך כ"כ (למרות שלי כאב נורא). קבלי
והכי מצחיק שאני מגלה פה המון מטופלות של ברקוביץ... הייתכן שאני יושבת במרפאה בוהה בסבלנות במטופלות ואתן שם????? בפעם הבאה להתפקד!! אני מקווה שלא רבתי עם אף אחת מכן על התור...

אפרסקה

New member
סנוניתוש אני מאוד גאה בך!!!

אני שמחה לשמוע שהיה טוב, אם אצטרך לעבור את זה אני אזכור את התיאור האופטימי שלך ואשתדל להפנים אותו. את בהחלט אמיצה, קבלי את הכתר

אפרסקה

New member
אה והכי חשוב שכחתי ../images/Emo70.gif

עכשיו הזמן לאושש את אגדת צילום הרחם ולהכנס להריון!!

blessed

New member
סחתיין עליך ../images/Emo47.gif

בהחלט מגיע לך כתר. כל הכבוד לך על האומץ ואיזה יופי שהכל תקין. עכשיו אפשר להירגע ולנסות לתת לטבע לעשות את שלו בהתאם לאגדה...

סנונית ../images/Emo140.gif

כל כך שמחה בשבילך שהכל בסדר. מאחלת לך גם כן שתגשימי את אגדת צילום הרחם. אמן

אם מגיע - אז מגיע ../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך.. גם אני רוצה לשמוע את האגדה שלך על צילום הרחם.. ומעכשיו -

הנה, הרווחת ביושר../images/Emo47.gif

שמחה שעבר בשלום ושהכל תקין. עכשיו, כמו בכל אגדה,נשאר רק לחכות לסוף השמח של אגדת צילום הרחם.

יולי 154

New member
כל הכבוד ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

יופי שעברת את זה. באמת הייתי סקרנית... כל כך חששת, וטוב שאת אחרי זה. והכי חשוב- טוב שהכל תקין ואין שום בעיות ברחם. אז, מגיע לך כתר וחיבוק והיה לי כיף לפגוש אותך אתמול ולהתחבק על אמת. מנוחה נעימה ונשיקות!

hyb

New member
כל הכבוד סנונית../images/Emo47.gif

זהו, את הצילום עברת כל הכבוד על האומץ
עכשיו נותר רק להגשים את האגדה-

בולה101

New member
כל הכבוד ../images/Emo24.gif

ועכשיו צריך רק לחכות לאיזה מלכה קטנה או מלך...

למעלה