היום לפני... איפה הייתם היום לפני 46 שנים, בפרוץ מלחמת ששת הימים?
ה הדסהש1 New member 5/6/13 #2 היינו צעירים ויפים.עבדנו סביב השעון הגברים היו במילואים. עבדתי בתעשיה אוירית ללא הפסקה. וחצי שנה לאחר מכן נישאתי.
היינו צעירים ויפים.עבדנו סביב השעון הגברים היו במילואים. עבדתי בתעשיה אוירית ללא הפסקה. וחצי שנה לאחר מכן נישאתי.
י יערה היחיד New member 5/6/13 #4 הייתי ילדה בכיתה ה כששמענו את האזעקה הגיע אמי לבית הספר כדי לאסוף אותי הביתה. אני זוכרת שאבי חפר שוחה יחד עם השכן - הם חפרו שוחה שתהיה לנו נוחה.... הגיעו מפיקוד העורף ואמרו שהשוחה לא תקנית ... כיסו את השוחה וחפרו שוב שוחה. לא זכור לי שישבנו בשוחה בכלל.
הייתי ילדה בכיתה ה כששמענו את האזעקה הגיע אמי לבית הספר כדי לאסוף אותי הביתה. אני זוכרת שאבי חפר שוחה יחד עם השכן - הם חפרו שוחה שתהיה לנו נוחה.... הגיעו מפיקוד העורף ואמרו שהשוחה לא תקנית ... כיסו את השוחה וחפרו שוב שוחה. לא זכור לי שישבנו בשוחה בכלל.
ר ריקי5 New member 7/6/13 #5 גם אני הייתי תלמידה בכתה ט' התנדבנו לחלק דואר. והיו המון גלויות של חיילים. אני זוכרת כמה המשפחות שמחו לקבל אותן.
גם אני הייתי תלמידה בכתה ט' התנדבנו לחלק דואר. והיו המון גלויות של חיילים. אני זוכרת כמה המשפחות שמחו לקבל אותן.
S shron17 New member 11/6/13 #6 הייתי תלמידה ביסודי,רצנו עם כול אזעקה למקלט,, היה אולם ספורט בביה"ס , ותחתיו הייתה קומת מרתף ששימשה מקלט, היינו מאוד ממושמעים,והגענו בזמן להסתתר מרעש המטוס המצרי, כשזיהינו אותו חג מעלינו. אז ,,עוד לא ידענו מהי במלחמה, ולא ידענו פחד מהו.
הייתי תלמידה ביסודי,רצנו עם כול אזעקה למקלט,, היה אולם ספורט בביה"ס , ותחתיו הייתה קומת מרתף ששימשה מקלט, היינו מאוד ממושמעים,והגענו בזמן להסתתר מרעש המטוס המצרי, כשזיהינו אותו חג מעלינו. אז ,,עוד לא ידענו מהי במלחמה, ולא ידענו פחד מהו.