היום לפני 32 שנים

היום לפני 32 שנים

היתי בשיא התרגשות ..ספק ילדה ספק אשה ..בת 17 ... מגשימה חלום בשמלה לבנה עם בחיר ליבי ...יש שאמרו נשואי בושר של שני ילדים ... אולם אני זכיתי!! זכיתי להיות נאהבת ,זכיתי לאהוב את הראוי ביותר .. אישי היה חבר שלי , אהוב נפשי יחד עשינו הכל ,יד ביד .. כמעט ארבע שנים ולמדתי המון ,עברתי כברת דרך ארוכה .. למדתי המון. המון בדידות, בכי וגעגוע, הרבה טוב לב של אנשים וגם אטימות, הכל מהכל, מכל הגוונים והסוגים. עם הזמן לומדתי לחיות את הלבד ואת הבדידות. למדתי לשחרר ולפרגן לעצמי . כן, למדתי לפרגן לעצמי, והמון. , זה בא לידי ביטוי בקניות מטורפות. בגדים, למדתי לבקש עזרה - כי עד היום לא ממש ידעתי איך עושים את זה. ולומדת לאהוב מחדש. כן, גם את זה מפרגנת לעצמי. ופותחת ליבי ומזמינה אהבה חדשה לחיי .. יודעת וזוכרת את דבריו בחודש האחרון "את הבגד הזה תלבישי לדייט הראשון שיהיה לך" והיום החלטת,י כמו בכל שנה ,לעשות לי יום כייף ואכן נסעתי עם חברה לספא התפנקנו ..ונהננו .. קנתי לעצמי בושם חדש (זה בודאי מה שהיה קונה לי) ושלחתי לעצמי זר פרחים ענק ... שיר עצוב ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן בלילה שוב קם מחלום עלייך חלמתי שאת בחיים עדיין רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך תודה שנתת לי להיות מה שבא לי ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי רציתי להגיד לך... מקדישה אותו לך, יקר שלי

יקרתי

שמחה שהתאוששת ... ויודעת איזה דרך עברת במשך השנים אוהבת את טלי החדשה

למעלה