היום לפני שנה

פיקסון

New member
היום לפני שנה

קמתי הודעתי ועזבתי את הבית חשבון נפש לאחר שנה אנני מתחרט על העזיבה משאלות לעתיד שלא אזדקק לספור עוד שנה כפרוד אלה להגיע לסטטוס מקובל ולא אפור כפרוד

פיקסון

New member
כן הסטטוס מפריע

כי לאחר שניתן הגט הגבולות ברורים יותר ומעדיף גבול ברור

אתה מדבר

על הגבול בינך לבין זוגתך לשעבר שתחיה? או על גבולות בדברים אחרים?

פיקס אני אתן לך דוגמא מעולם שאתה

טוב... נגיד שירדת לצלילה..אתה נמצא ב29 מטר ומוצא כניסה למערה שממבט ראשון ברור לך שאם אתה נכנס אז היא עמוקה יותר ממה שמותר לך גם על פי חוק..וגם על פי הגיון לפעמים ואתה שם לבד מחליט להמשיך או לעצור בגבול. מבחינתי אני זה שמציב לעצמי גבולות אלא אם כן הציב אותם החוק או כל גורם אחר! עכשיו לא תמיד מציתים לחוק. ושםאתה עומד להחליט..במציאות אני בודק אם יש לי מספיק אוויר ורק אז מחליט אם להעמיק יותר או לא בקיצור אתה לא צריך את הנייר הזה שיגיד לך היכן הגבול.

פיקסון

New member
גבולות

גבולות התלויים בי אני קובע ולא מפר אותם אך במידה ואני רוצה כן להפר חוקים מסוימים כגון עומק צלילה אני לוקח את הכל בחשבון ומתכנן את העומק וזמן צלילה וכו (כלומר יוצר גבול חדש) אך גבול שתלוי באחרים מעדיף שיהיו מאוד ברורים וכתובים וללא פרשניות

מיהNY

New member
היי פיקי

למה כל כך הרבה זמן באותו סטטוס? ומה שלומך חוץ מזה? }{

פיקסון

New member
למה זאת צריך לשאול פי הנערה

ושלומי מצוין מלבד זאת שומרים על כושר ואושר

r o n i t 3 7

New member
פיקסון

מאחלת אני לך בהצלחה.... כל מסע שמתחיל...תמיד מסתיים... יש מסעות קצרים יותר, ומסעות ארוכים יותר... תהנה מהדרך, מהנוף...

שלי 9

New member
פיקסון..קודם כל ../images/Emo24.gif..וגם אני

לפני שנה ממש ,עזבתי את ביתי את ארצי ואת מולדתי..סתם סתם..
עזבתי את הבעל והבית..והתחלתי דרך חדשה, לא מתחרטת לרגע..זה היה בלתי נמנע לחלוטין (ובדיעבד יכולה לומר שזו אחת ההחלטות החשובות שקיבלתי בימי חיי), מאחלת לך שתגיע לסטטוס המיוחל במהרה..אבל אל תיתן לחסרונו להשפיע על התנהלות חייך..(עד כמה שזה ניתן) ערב נעים לך.

למעלה