היום לפני שנה

שiש

New member
היום לפני שנה

תגידו... לא נראה לכם קצת דבילי שאנחנו אשכרה חוגגים את היול"ב של שנה שעברה? איפה היינו אז, ואיפה אנחנו היום. נראה לי קצת עצוב שאין לנו סיבות נוכחיות לחגוג, ואנחנו נתלים על הצלחות ישנות. ברור שנעים להזכר, נוסטלגיה זה לא רע, אבל... מסיבה? במה אנחנו משקיעים אנרגיות. די פאתטי. [אם כבר בנושא הזה, למישהו יש מושג אם אני יכולה למצוא באינטרנט איזה קליפ שערוץ 1 עשה שנה שעברה אחרי הזכיה, עם הרגעים הגדולים והמרגשים כשברקע "ירושלים של זהב"? נראה לי שכבר שאלתי פה פעם... יש לי אותו בוידאו אבל באיכות לא משהו, וזה פשוט דבר יפהפה.]

AmiTutiT14

New member
ברור שזה מאד פתאטי...

זה עוד יותר עצוב שהם עושים בשביל זה מסיבה.. זה מראה שהם מאד מסכנים. ואני עוד רציתי ללכת אליה, אבל החלטתי שבגלל שזה מפגר אני לא הולכת. בקשר לקליפ, לי אין:/
מזל טוב..

אני מקווה שהשחקנים לא יהיו במסיבה

ומיצידי שלא יהיה אף אחד ושבמקום זה השחקנים יתאמנו לקראת יום ראשון בשביל לסיים את העונה בכבוד. ועוד אני אומר כבוד שזה משהו שלא היה לנו העונה.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo45.gifגם אני חושבת ככה..

אם הם לא יתאמנו ביום חמישי במקום המסיבה הם גם ביום שישי לא יתאמנו כי הם יהיו עיפים!! איזה קבוצה של אפסיםםםםםםםםםם

שiש

New member
בדיוק מה שאמרתי

תראו במה הם משקיעים את האנרגיות שלהם. בלהתרפק על ההסטוריה במקום לעשות כל מה שאפשר כדי לשחזר אותה, *בהווה*! מזמן לא התגעגעתי כל כך לקלי, אווג'ובי ווילי.

שiש

New member
הלוואי

קני ויליאמס היה זה עם הקולה. קלי זה מקארתי המלך.

שiש

New member
מה זה נחמד

כל כך נחמד, שאני מאחלת לו איזו שפעת נחמדת ביום ראשון.

אבל רק ביום ראשון ושיבריא ביום שני

אבל נראה לי שגם אם הם ישחקו בלעדיו הם מנצחים אותנו

שiש

New member
נו בטח

עם גיבס וההוא השני שלהם... אמא'לה. מקווה שלא ינצחו, עם קני או בלעדיו. (ידיד שלי הבטיח לי כרטיס חינם אם יהיה משחק חמישי)

באותה מידה הוא גם יכול להבטיח לך

כרטיס לגמר גביע היול"ב של השנה אם נהיה בו.

למעלה