היום יש פרק

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
היום יש פרק

לא לשכוח לראות, ואם אפשר לחזור לפה אח"כ ולהגיד מה חשבתם, זה בכלל יהיה מצויין

Homer Simpson

New member
גם לי לא ברור

נדמה לי שבאחד הפרקים הראשונים שלו הוא מדבר עם קינקייד על זה שהוא היה נשוי לעוזרת קודמת שלו. לא זכור לי שאי פעם הוזכרו ילד או ילדה. יכול להיות שהוא שיקר, כמו שעשה פעמים רבות בעבר.

Yanchu

New member
לא רק הוא שיקר אתמול..

מה עם המפקחת, ש"לא ידעה" שהיא הולכת להוציא ממנה הודאה? נכון שאי אפשר להיות בטוחים שהיא באמת התכוונה להוציא ממנה הודאה, אבל לפי כיוון החקירה של הבלשים, לפי כיוון השיחה שלה, הכל נראה יותר מדיי כמו הצגה אחת גדולה..

Nimst

New member
אבל הם כל הזמן עושים את זה..

לא ידעתי שזה לא חוקי אם הם "התכוונו להוציא הודאה". זה די מטופש. אם זה חוקי שהמשטרה תשקר, למה אסור להם להוציא הודאה בתחמונים? בכל זאת, האמא ידעה שהיא בתחנת משטרה, ושהיא מדברת עם המפקחת של התחנה. מה היא חשבה, שהיא מדברת עם חברה טובה? זה אידיוטי.

Yanchu

New member
זה לא חוקי אם היא לא הקריאה

לה את הזכויות קודם, ואם היא לא שאלה אותה אם היא רוצה עו"ד. ברגע שהיא חשודה, והיא התכוונה להוציא ממנה הודאה, היא הייתה חייבת להקריא לה את הזכויות שלה ולשאול אותה אם היא רוצה עו"ד. האמא מן הסתם ידעה ברגע ההודאה שהיא לא מדברת עם חברה טובה, אבל אם היו שואלים אותה אם היא רוצה עו"ד, והיא הייתה עונה בחיוב, העו"ד הייתה יועצת לה לא להודות- וסביר להניח שבלי הודאה לא היה להם ממש בסיס למשפט.

Nimst

New member
עובדה שהשופט אמר שההודאה קבילה

אני חושבת שהפואנטה היא שהיא לא חקרה אותה. אם היא חוקרת אותה, היא צריכה להקריא לה קודם כל את הזכויות שלה. אם היא עוצרת אותה ולא נותנת לה ללכת, היא צריכה להקריא לה קודם את הזכויות שלה.

Yanchu

New member
בטח שהיא אמרה

שהיא לא חקרה אותה... אבל עדיין, עשה רושם שהיא הייתה חשודה (בטח בפני הבלשים), וגם כיוון השיחה היה בדרך ברורה להודאה. אולי זה חוקי כל עוד היא לא מודה שהיא ניסתה להוציא הודאה, אבל עדיין- זה היה קצת מסריח, כי בכל זאת היה ברור שהיא חשודה ואם לא תהיה הודאה, החקירה תלך בכיוון שלה.

Yanchu

New member
אה, וגם

לא לשכוח שאמא שיקרה למשטרה, וכבר נעשתה חשודה מאוד לגיטימית, היה למפקחת בסיס מאוד רציני לחשוד בה בביצוע הרצח.

Nimst

New member
מתי הוא שיקר בעבר בקשר לחיים הפרטים

שלו? אם באמת יש לו ילד/ה, אני לא מקנאת בהם.

Homer Simpson

New member
בדקתי שוב - יש לו בת

פשוט אי-אפשר לדעת זאת רק מצפיה בסדרה, כי הפעם היחידה שזה הוזכר היתה בפרק משותף עם "רצח מאדום לשחור", בחלק של "רצח מאדום לשחור". אני לא זוכר שהוא שיקר אי פעם בקשר לחייו הפרטיים. בנושאים אחרים זה כבר משהו אחר.

Nimst

New member
זה ממש מחדל, העניין הזה

עם הקרוסאובר. עדיין לא ראיתי את הפרק הזה.

gilriv

New member
?../images/Emo91.gif../images/Emo32.gif 2 {}הסדרות מן הטובות

שבאמריקה כיום באות לערוץ10 ביום חמישי ו שבת 1} זות הספין אוף ו+ללא עקבות עם השחקן המוכשר שגם שיחק בפרייזר כמה שנים אנתוני לא-פגליה {יום שבת אחרי פרק של 24 , ב22.30

elcool

New member
הייתי בחתונה אתמול. קקה.

גם חרא מוזיקה וגם הפסדתי חוק וסדר חדש. לא יכול להיות יותר גרוע בשבילי אתמול...

Nimst

New member
בחתונות כמעט תמיד אין מוזיקה טובה

לפחות היה אוכל טעים?

Nimst

New member
זה פשוט מאוד

אחוז האנשים ששומעים מוזיקה טובה בארץ הוא זעום. נקח 90% בלארג'יות. מתוכם, שוב בלארג'יות, חצי יחליטו שהמוזיקה לא מתאימה לחתונות - אז קיבלנו 5% של אנשים שיבחרו להשמיע מוזיקה טובה בחתונה שלהם. עכשיו, אם תחשוב על זה שצריך שני אנשים בחתונה שיסכימו שצריך מוזיקה טובה, כבר הורדנו משמעותית את האחוז ומכאן - "בחתונות כמעט תמיד אין מוזיקה טובה". אבל כן, ברור שתלוי בחתונה

למעלה