היום יצקנו רצפה

זהבה נ

New member
היום יצקנו רצפה

נו התקדמנו עוד שלב והרצפה כבר יצוקה וכעת מתייבשת...

זהבה נ

New member
והנה עוד זוית של היציקה

הגודל של הרצפה כ 400 מטר מרובע מאחר וזה כולל את כל המרפסות שסביב וגם את הפטיו הפנימי בבית, מראש קבענו שתי הבתים יהיו עם גובה רצפה שווה וייצקו אותם כפלטה אחת לרצפה לכן היציקה היתה ארוכה אבל יחסית הכל היה מוכן ולא היו עיקובים או קשיים. אני מתחילה להרגיש את הבית ואת גודל החדרים וגודל השטחים הוא מקבל פתאום משמעות חדשה משהיה עד עכשיו.

calila

New member
זה באמת מרגש

אני "מתה" כבר לראות את הרצפה שלנו ..... שיהיה בשעה טובה, בהצלחה ושימשיך בקלות

calya

New member
../images/Emo13.gif איזו התרגשות.

אצלי בנו היום גדר מסביב למגרש ומחר... מחר חופרים מרתף

לא סתם רצפה... רצפה כפולה! ../images/Emo13.gif

וזו שמחה כפולה
איזו התרגשות, הא?... כשיצקו אצלנו את הרצפה כבר התחלתי להרגיש באיזור המטבח כמו בבית...

איריסג

New member
בעיני - זה השלב הכי מרגש...

כי זו הפעם הראשונה שבאמת מקבלים את התחושה האמיתי של הגודל והצורה. פתאום התוכניות מקבלות משמעות אמיתית... שיהיה בהצלחה. כנראה שבאמת הקפה הראשון אצלי...

זהבה נ

New member
תודה אכן שמחה כפולה כי הבית דו משפחתי

ואכן מתחיל להרגיש לי הבית במיוחד זה שאני אמורה לגור בו כי הוא השטוח יותר קורב ל230 מטר עם הפטיו והמרפסות המרוצפות .... מרגיש לי מעט יותר קטן בתחושות וזה היה לי בעבר בבניה הראשונה שלי לפני 20 ומשהו שנים... חשבתי בזמנו שהמטבח קטנטן ולאחר טייח לבן הכל השתנה והאדריכלית שלי הזכירה לי היום את מה שבזמנו בכיתי לה כאשר התחילו את הבניה וחשבתי שזה יהיה קטן ובסוף כמו שהיא אמרה לי אז והרגיעה אותי כך היה ויצא מצויין. יש טעות אופטית בתחושה ולא ניתן להרגיש בתחילה את המושג של הגודל רק לאחר הטייח הלבן.

למעלה