היום, יותר מתמיד אני מאמינה בחוקי מרפי. עוד חרא של בנאדם.
O opoli New member 25/8/05 #2 נשבע לך שמרפי בכלל לא בן אדם וזאת קונספירציה כזו מרפי הוא מתנחל וזה בדוק
O opoli New member 25/8/05 #3 תגובה מכיוון שהפורון לא מי יודע מה פעיל אני אגב לעצמי וייצור באז תקשורתי. לדעתי מרפי זה בכלל עוד פסבדונים של קפת, ואם לא היית נותנת למרפי הזאתי במה, קפת הייתה מפסיקה סוף סוף עם ההתחזויות האלה. ודי לחכימא!
תגובה מכיוון שהפורון לא מי יודע מה פעיל אני אגב לעצמי וייצור באז תקשורתי. לדעתי מרפי זה בכלל עוד פסבדונים של קפת, ואם לא היית נותנת למרפי הזאתי במה, קפת הייתה מפסיקה סוף סוף עם ההתחזויות האלה. ודי לחכימא!
ק קפת New member 25/8/05 #5 אתה מוכן להזביר לי מה כתבת פה? לא, כי אני לא מבינה, ואני המנהלת פה, זותומרת שאני צריכה להבין, כי אם אני לא אבין, מי יזביר לשאר החוסים רפי השכל? קפת, פסבדונימית גאה!
אתה מוכן להזביר לי מה כתבת פה? לא, כי אני לא מבינה, ואני המנהלת פה, זותומרת שאני צריכה להבין, כי אם אני לא אבין, מי יזביר לשאר החוסים רפי השכל? קפת, פסבדונימית גאה!
ק קפת New member 25/8/05 #7 החסד היחיד שאני מוכנה להעניק לך שוב ושוב, זה לא לתקן לך שגיאות בעברית. כמה אני רחומה, כחייל גולני שמפנה מתנחלת מזיעה.
החסד היחיד שאני מוכנה להעניק לך שוב ושוב, זה לא לתקן לך שגיאות בעברית. כמה אני רחומה, כחייל גולני שמפנה מתנחלת מזיעה.
O opoli New member 25/8/05 #8 הכרתי אותה את רחומה זאתי, בגלל הפטמות אני די משוכנע שגם היא פסבדונים שלך, אבל הכתום קצת סינוור אותי, אז אני לא משוכנע
הכרתי אותה את רחומה זאתי, בגלל הפטמות אני די משוכנע שגם היא פסבדונים שלך, אבל הכתום קצת סינוור אותי, אז אני לא משוכנע