Oyster Girl
New member
היום יומולדת....../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
בדיוק היום לפני כמה שנים, ביום חורף נעים,בשעה שאור של בן ערביים נח על הרחוב וגשם אטלנטי הקיש בחלון, נולד בגבעת ברנר תינוק קטן וסקרן בשם חמי. השנים עברו להן והוא גדל, התבגר, ואסף בדרך כל דבר שעניין אותו. כשהיה לו משעמם הוא חלם שהוא עף מעל השדות ושאל את עצמו שאלות כמו איפה הרוח או לאן, לאן, לאן הולכות השנים?. כשהוא סוף סוף השתחרר מהצבא, הוא החליט שהוא רוצה להקים להקה. עד שגילו את הלהקה שלו, הוא לא ויתר למרות התלאות הרבות שעבר וכל הזמן חשב לעצמו, היי, מישהו שומע אותי?. כשזה סוף סוף קרה, לאוהבי המוסיקה לא היה מנוס. הלהקה התפרסמה, הקליטה אלבומים וכבשה את מועדוני הרוק של הניינטיז. לא תמיד הייתה זו משימה פשוטה להבין את חמי. הוא לפעמים היה מבקש שלא נשאל מה שעובר עליו ואחר כך בא בטענות - "תשאלו על מה שעובר עליי!!. לפעמים הוא גם היה אומר לכולנו "הביאו את הסתיו" ומאחר ולא ממש ידענו איך לעשות את זה, פשוט שרנו איתו והתפללנו לשלכת. כשהלהקה התפרקה, הוא החליט לוותר על כל ההצלחה והדברים שהשיג ויצר, ובחר להתנתק מהכל. אבל הגורל (תודה גורל
!) לא ויתר לו והבהיר לחמי הקטן, שטען שאין רוקנ'רול בעברית, שיש המון רוקנ'רול, ושרק אנשים שיש בהם את הנשמה הדרושה, יכולים להביא את הגאולה. באותו הרגע התחוור לחמי הקטן ש סאלי היא טיפוס קרימנלי ושלא משנה שהוא דיבר על מארלי והיא בכלל דיברה על דילן, הרי שכל אחד והבוב שלו. הוא פתח בקריירת סולו שהצליחה מאד ומאז הספיק להקליט 4 אלבומים משלו. באחד האלבומים הוא סיפר לנו על בחורה שאהב בשם מלנכוליה, אבל כנראה שדברים לא כל כך הסתדרו כי למרות שהיא סלחה לו על הכל, יום אחד היא פשוט סובבה את הסכין לצד הלא נכון ובזה זה נגמר. לפעמים הוא היה כל כך אמיתי ופתוח עד שבאחד האלבומים הוא אפילו גילה לכולנו את סוד הדברים הפשוטים!! בזמנים קשים הוא דיבר בשם הרוב הדומם שדימם בבתים, עבר מסע מפרך של עשר שנים (לאות הזדהות עם חברו הטוב אודיסאוס), מסע שעשה לו כאוס שלם בחיים והביא אותו להבטיח לאלוהים, "אני הולך איתך לנצח". כמה שנים אחר כך הוא מצא את האחת לדרך ארוכה שלו, והבין ש פעם אחת ביום הוא חייב לומר לה כמה הוא אוהב אותה ושהיא יפה כמו מנגינה. הוא גם הבין שהוא יכול להיות שמח ושהרבה פעמים, הכלא הכי נורא שיכול להיות לבנאדם הוא כלא החופש. מאז הוא נוסע ומבהיר לכולם שהעיקר זה לא לפחד כלל (כי מה יש לפחד בכלל?). אז נכון להיום, הבחור הזה חוגג יומולדת. אתם כמובן מוזמנים לאחל לו מזל טוב, כי באמת שמגיע לו. חמי, את הברכה המלאה תקבל בהמשך אבל בכל זאת, הנה כמה מילים חשובות - אתה אחד האנשים הכי מופלאים שקיימים בעולם הקטן שלנו. יש בך כל כך הרבה יופי, כל כך הרבה אמת ופשוט כל כך הרבה. אני מקווה שתמשיך להיות מאושר ושתשאר כמו שאתה, מקסים וטוב כל כך. תמשיך לחייך ולהפוך את העולם ליפה וקסום יותר ולעולם אל תשכח שאנחנו אוהבים אותך. אני תמיד כאן ותמיד אמשיך להיות כאן בשבילך
ושיהיה מזל טוב ויומולדת שמח
בדיוק היום לפני כמה שנים, ביום חורף נעים,בשעה שאור של בן ערביים נח על הרחוב וגשם אטלנטי הקיש בחלון, נולד בגבעת ברנר תינוק קטן וסקרן בשם חמי. השנים עברו להן והוא גדל, התבגר, ואסף בדרך כל דבר שעניין אותו. כשהיה לו משעמם הוא חלם שהוא עף מעל השדות ושאל את עצמו שאלות כמו איפה הרוח או לאן, לאן, לאן הולכות השנים?. כשהוא סוף סוף השתחרר מהצבא, הוא החליט שהוא רוצה להקים להקה. עד שגילו את הלהקה שלו, הוא לא ויתר למרות התלאות הרבות שעבר וכל הזמן חשב לעצמו, היי, מישהו שומע אותי?. כשזה סוף סוף קרה, לאוהבי המוסיקה לא היה מנוס. הלהקה התפרסמה, הקליטה אלבומים וכבשה את מועדוני הרוק של הניינטיז. לא תמיד הייתה זו משימה פשוטה להבין את חמי. הוא לפעמים היה מבקש שלא נשאל מה שעובר עליו ואחר כך בא בטענות - "תשאלו על מה שעובר עליי!!. לפעמים הוא גם היה אומר לכולנו "הביאו את הסתיו" ומאחר ולא ממש ידענו איך לעשות את זה, פשוט שרנו איתו והתפללנו לשלכת. כשהלהקה התפרקה, הוא החליט לוותר על כל ההצלחה והדברים שהשיג ויצר, ובחר להתנתק מהכל. אבל הגורל (תודה גורל