היום יומולדת

הגר26

New member
היום יומולדת ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

לגאון באדם - מרטין לי גור!!!!
כל הברכות בעולם לא יספיקו לתאר את כמות הגאונות שיש לו, את הידע לשים בדיוק את המילים הנכונות, עם הלחן המושלם, ולעשות להקה אחת קטנה של 3 אנשים, לדבר הטוב ביותר (כמעט) שקרה לי בחיים. כל פעם שיש משהו להגיד - אפשר לצטט אותו ובזה הגדולה שלו. אז המון המון מזל טוב לאיש שעשה לי את החיים לטובים יותר, ושבזכותו אני שייכת לחבורה של אנשים מופלאים ונהדרים שמעריצים אותם, ומתגעגעת קשות....

super girl 15

New member
|חיבוקי|מרטיןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מלא מלא מזל טובבבבבבב....!!!!
אוהבים אותך... שהמילים שלך לא יפסיקו להיות חלק בלתי נפרד מחיינו.. ושתזכה לעוד עשורים רבים!!!

Lady in red2

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

זה כנראה יום של מוזיקאים, כי גם לסלאש מגאנס יש יומולדת.

super girl 15

New member
ממממ.. רגע... ../images/Emo24.gif

יום הולדת למרטין = תמונות של מרטין!... יאללה.. לשרשר...

Ice machinE

New member
../images/Emo49.gif לגאון מבסילדון ../images/Emo213.gif

ללא ספק האיש עם הכשרון הכי גדול שהכרתי. איך באדם כזה קטן חבוי כשרון כזה גדול לכתוב מילים שייגעו בכל כך הרבה אנשים. ללא ספק ההיכרות שלי עם הלהקה עזרה לי להכיר אנשים מדהימים ונפלאים ואני שמח להיות בחברתם. ואני אנצל את הבמה הזו להתנצל בפני כל מי שפגעתי בו והכעסתי אותו

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifליזיייייי

שנה אני מחפשת אותך... מה אני צריכה לשמוע מהדר שהיא יכלה לארגן לך נסיעה למסיבה אבל בכל זאת לא היית שם.?!
טוב לא חשוב.. סולחת...
היתגעגעתייי...!!!!

little 14

New member
טוב נו גמני היתגעגעתי

הייתה לי בעיה באינטרנט ביגלל זה לא שמעתם ממני ולא הייתי במסיבה אמרתי לך למה ד"א השגת לי גם חולצה (בבקשה
)

super girl 15

New member
האמת אני אגיד את זה בעדינות..

כימעט!!! אם היתי טילפה יותר גובה ויותר כבדה.. היתה לי עכשיו גם אחת בשבילך...
(עברתי רמיסה!!!) אהה.. ופחחחחץ.. תזכירי לי להיתקשר לחנות חולצות הזאתי לשאול אם הגיעו להם...

super girl 15

New member
היתקשרתי ו... תנחשי... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

עוד לא הגיעה... אבל שדיברתי איתו הוא אמר שעד סוף החודש יהיה להם.. "הם עובדים על זה..." <= ציטוט... הוא אמר יכול להיות להם עוד יומים ויכול להיות להם עוד שבוע מה שבטוח זה עיניין של כמה ימים... ויגיע לפני ההופעה אז אין בעיה בכל מקרה אמרנו שאפשר לארגן עוד מפגש בערב אז אם כבר נקפוץ לשם ונעשה קניות..

little 14

New member
אין לי מה לומר רק

אל תידאגי אני אמצא דרך ליגרור את שחר (נו הילד ההוא זוכרת) וניקנה לנו חולצות

למעלה