../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמותר לי אמרה שמותר לי ../images/Emo13.gif
אפילו לפתוח הודעה חדשה. אבל החלטתי להשתרשר לפי הנושא - הנושא הוא : יום הולדת אז ראשית יום הולדת שמח לך העכביש, שיהיה לך כל מה שאתה מאחל לעצמך. כי אנחנו לא מכירים
אז אני סומכת עלי שאתה יודע מה אתה רוצה. עכשיו לעניין השני , גם לאמא שלי יש יום הולדת ואני תיכף אעתיק בקשה שכבר כתבתי באיזה 6 פורומים (היי, רק שתפוז לא יחסמו אותי על הצפה, אני באמת לא מאלה
) אני צריכה עזרה, קצת עזרה מכמה וכמה (מאות
) גולשים. לאמא שלי , שהיא הכי הכי |כתר"הכי בעולם יש יום הולדת בשבוע הבא. מסיבות כלשהן
אינני יכולה לערוך לה מסיבה עם המון משתתפים למרות שיש לה המון חברים ואוהבים ומכרים וקרובים אני יכולה להזמין רק משפחה , יש לנו משפחה מאד קטנה . אז לפני שבועיים, משהו כזה, פתחתי לה קומונה (היא לא יודעת והיא בקושי גולשת באינטרנט, רק יודעת לקחת אי מייל ) וביקשתי מכל האנשים שמכירים אותה, שלחתי להם באי מייל את הכתובת , להכנס ולברך אותה. אני אראה לה את זה בשבוע הבא, ביום הולדתה. אבל.... מה לעשות שלא כל בני ה60 וה-70 (וגם ה-50
) גולשים באינטנט ומבינים בפורומים? וגם מהצעירים לא קיבלתי כל כך שיתוף פעולה, לא ידעתם שלא כולם גולשים בתפוז?
החלטתי שהקומונה של יום ההולדת ה-60 של אמא שלי , אתי , לא תשאר ריקה! אני מבקשת מכם , מכל מי שקורא את ההודעה : בואו לקומונה "
כי בת 60 היא " וכתבו איזו ברכה. אמא שלי אשה מאד מאד חברותית ושמחה, למרות שאתם יכולים לשער שהחיים לא תמיד חייכו אליה היא מתעלה מעל הכל, מחפשת תמיד איך לעשות כיף, איך לעזור לאנשים (זו לא קלישאה, היא באמת כזו), איך לתת אהבה ולקבל אהבה.
אני מזמינה אתכם ל-3 דקות מזמנכם לקומונה שלה להגיד מזל טוב. זו קומונה פתוחה גם לאורחים ככה שלא צריך להרשם לתפוז או לכתוב בכנוי הרגיל שלכם, למי שזה חשוב. בבקשה (אגב, זה לא כמו בלוג או משהו, אני לא מקבלת כסף מתפוז או משום גוף אחר ואני לגמרי פרטית ) ותודה מראש. שיהיה לכם תמיד רק שמח וטוב. רונית. הנה הכתובת: http://communa.tapuz.co.il/ettiis60 תודה רבה באופן מיוחד גם למנהלת החמודה מותר לי שהזמינה אותי לשים את ההודעה גם כאן
למרות שאינה מכירה אותי.