היום יומולדת ל...

היום יומולדת ל...

העכביש2- לירן מותק- שיהיה לך המון מזל טוב, ועד 120... החבר'ה מהפורום הזה ומהפורום השכן שניהלת הכינו לך מתנה קטנה,
יומולדת שמח
נועה

טל205

New member
מזל טוב/tapuzforum/images/emo65.gif

עד 120 מתוך בריאות אושר ועושר.. שתמצא את בת זוגתך כלבבך ושיתגשמו משאלות ליבך במהרה.. אוהב אותך,טל./tapuzforum/images/emo65.gif

מותר לי

New member
עכבובי!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הנה חלפה לה שנה ויום ההולדת הגיע כל כך הרבה השתנה אך שום דבר לא מפתיע! ומה נאחל לו, לבחור? שלמוזיקה כל כך מכור?
מהיום כל דיסק יעלה שקל
ולחנויות תוכל ללכת ברגל
שהכל יסתדר בחיים
שמצב הרוח יעלה פלאים
המון אהבה ואושר
ומרחבים לעשות כושר
מלא חברים עכבישים
ושהמנקה לא תקרע את הקורים
והכי חשוב מכל הלקט: שיהיה לך רק שקט!
מזל טוב, עכבובי!

ebi83

New member
../images/Emo49.gif אושר ועושר

ובעיקר הרבה מוזיקה טובה!!!

העכביש2

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo9.gif

אתם אנשים טובים-- אני שמח שהכרתי אתכם! נוי
- אני אוהב אותך! תודה רבה על יום מופלא! גלוש -- איזה ברכה יפה
. את משהו מיוחד! ותודה לכל הפורום המצויין הזה - שנה טובה לכולכם

~../images/Emo99.gif~../images/Emo25.gif~../images/Emo99.gif~../images/Emo25.gif~

גמני אוהף אותך מלא

מזל טוב ליום הולדתך

אומנם יום הולדתך חלף עבר,אדי האלכוהול מהמסיבת יום הולדתך התפוגגו ונעלמו-וזה הזמן לברך אותך ב... תתחתן כבר!!!! מה אתה מחכה?! אז עוד השנה תימצא את הבת זוג שתשים את הקולר על צווארך,ותאלף אותך כמו שרק אישה יודעת לאלף. מברך אותך שביום הולדתך הבא תתמנה למנהל פורום לקראת לידה,או הורים וכו' וכו' תשאיר את הזירה הזאת לי,

היי-

תנשום, תרגע.. לאט לאט.. כבר אתה מאחל חתונה וילדים? תן לי להשתחרר קודם מהצבא

העכביש2

New member
חחח תודה על הברכה המקורית אבל...

למה אתה מקלל??! עשיתי לך משהו?
תתחיל להרגיע
חתונה זה גועל ואיכסה...
אתה היית אוהב מישהו שהיה מאחל לך שבאמצע השינה יבוא מישהו וישפוך עליך דלי של צואה???

תתחיל להתרגל

להזכירך המן המקורי קיבל דלי של צואה מעל ראשו כשהוא עבר ברחוב העיר עם סוסו של מרדכי וצעק ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו...אז דלי של צואה לא מאיים עלי.... מאידך-כפי שאתה יודע משרותך בצבא-עדיף שיהיה קשה בקרב וקל במלחמה. תתחיל להתכונן לאישה שתכרוך חבל על צווארך...אם תתכונן תהיה יותר מוכן להתמודד לקראת העתיד.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמותר לי אמרה שמותר לי ../images/Emo13.gif

אפילו לפתוח הודעה חדשה. אבל החלטתי להשתרשר לפי הנושא - הנושא הוא : יום הולדת אז ראשית יום הולדת שמח לך העכביש, שיהיה לך כל מה שאתה מאחל לעצמך. כי אנחנו לא מכירים
אז אני סומכת עלי שאתה יודע מה אתה רוצה. עכשיו לעניין השני , גם לאמא שלי יש יום הולדת ואני תיכף אעתיק בקשה שכבר כתבתי באיזה 6 פורומים (היי, רק שתפוז לא יחסמו אותי על הצפה, אני באמת לא מאלה
) אני צריכה עזרה, קצת עזרה מכמה וכמה (מאות
) גולשים. לאמא שלי , שהיא הכי הכי |כתר"הכי בעולם יש יום הולדת בשבוע הבא. מסיבות כלשהן
אינני יכולה לערוך לה מסיבה עם המון משתתפים למרות שיש לה המון חברים ואוהבים ומכרים וקרובים אני יכולה להזמין רק משפחה , יש לנו משפחה מאד קטנה . אז לפני שבועיים, משהו כזה, פתחתי לה קומונה (היא לא יודעת והיא בקושי גולשת באינטרנט, רק יודעת לקחת אי מייל ) וביקשתי מכל האנשים שמכירים אותה, שלחתי להם באי מייל את הכתובת , להכנס ולברך אותה. אני אראה לה את זה בשבוע הבא, ביום הולדתה. אבל.... מה לעשות שלא כל בני ה60 וה-70 (וגם ה-50
) גולשים באינטנט ומבינים בפורומים? וגם מהצעירים לא קיבלתי כל כך שיתוף פעולה, לא ידעתם שלא כולם גולשים בתפוז?
החלטתי שהקומונה של יום ההולדת ה-60 של אמא שלי , אתי , לא תשאר ריקה! אני מבקשת מכם , מכל מי שקורא את ההודעה : בואו לקומונה " כי בת 60 היא " וכתבו איזו ברכה. אמא שלי אשה מאד מאד חברותית ושמחה, למרות שאתם יכולים לשער שהחיים לא תמיד חייכו אליה היא מתעלה מעל הכל, מחפשת תמיד איך לעשות כיף, איך לעזור לאנשים (זו לא קלישאה, היא באמת כזו), איך לתת אהבה ולקבל אהבה.
אני מזמינה אתכם ל-3 דקות מזמנכם לקומונה שלה להגיד מזל טוב. זו קומונה פתוחה גם לאורחים ככה שלא צריך להרשם לתפוז או לכתוב בכנוי הרגיל שלכם, למי שזה חשוב. בבקשה (אגב, זה לא כמו בלוג או משהו, אני לא מקבלת כסף מתפוז או משום גוף אחר ואני לגמרי פרטית ) ותודה מראש. שיהיה לכם תמיד רק שמח וטוב. רונית. הנה הכתובת: http://communa.tapuz.co.il/ettiis60 תודה רבה באופן מיוחד גם למנהלת החמודה מותר לי שהזמינה אותי לשים את ההודעה גם כאן
למרות שאינה מכירה אותי.

לירני../images/Emo99.gif

מי מחק את ההודעה שלי? קצת באיחור אבל.........
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
אותך אני מכירה כבר המון זמן ולעולם לא אשכח את השיחות שלנו לתוך הלילה לעולם לא אשכח איך הגעתי לכאן ואת השינוי שעברתי מההתחלה ועד עכשיו[זוכר?] תודה לך שהיית לי לחבר קרוב שמקשיב שמבין ושעוזר אוהבת אותך הכי שבעולם ומאחלת לך רק בריאות ואושר
&

למעלה