היום יומולדת ל...

אוֹרן

New member
היום יומולדת ל...

מירב!! חג לה שמח וזר לה פורח היום יומוליייידת למירב. אתם מוזמנים לצאת במחולות, וניפגש ברחוב, למאחרים לא מובטח תוף מרים.

The ArchAngel

New member
10000000 איחולים לבבים

ו-
גדול
שיהיה עד 120 =)

dana2909

New member
מזל טוב!

אחח איזה תאריך בחרת לך.. איך אפשר לשכוח אותו בכלל??

אושר מ

New member
מירבי!!

המון המון המון מזל טופ!! נכוןש את לא אוהבת מומולדת ולא רוצה בלאגן, אבל בכל זאת, אין לך בררה ואף אחד לא שואל אותך
... "הבוקר בא כל כך מהר ואי אפשר להישאר אהה צריך לקום להתעורר ללכת אל מקום אחר אהה לקחת את הזכרונותז ה לא הרבה שתי מזוודות אה אה הה חלום אחד ארוך ארוך שתי מגבות ושתי תקוות אהה ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם שמנה ממה בעצם הם בורחין אני לבד בעיר גדולה מהתחלה להתחלה אהה מ"אנ´לא יכול כבר" ל"נמאס" וכל דבר נראה לי גס אהה אני לבד בעיר זרה כאילו אין לי כבר בררה אהה אה הה כולם אומרים לי לא נורא וזה מה שעושה לי רע אהה ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם שמנה ממה בעצם הם בורחים" (הבלדה על חדווה ושמוליק. יהונתן גפן, יאיר רוזנבלום) היתה סיבה למה בחרתי בשיר הזה... אבל אני לא יודעת לפרט אותה כרגע
.. בכל קמרה מירבי, בהמשך למה שכתבת לפני כמה ימים, הבחירה של המ לעשותב חייךה יא שלך. קחי את עצמך בידיים

ה-מ-ו-ן מזל טוב

אני רואה שזה יום מלא באירועים משמחים! שיהיה לך אושר ועושר, יושר וכושר, הישארי כזו מקסימה!
שירה

erlich

New member
מזזזזזזזזזזזל טוב :))))

תעשי חייל ילדה :) כולנו מאחוריך :)

../images/Emo65.gif יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

מקווה שזה לא היה יום מבאס כמו שתכננת שיהיה. שהמעבר לקיבוץ יהיה חלק, נעים, ויתברר כהחלטה נכונה מאוד. שתחליטי לשנות את מה שצריך, להתמודד עם מה שמחכה בצד, ולחשוב על "איך הכל הולך להיות טוב מעכשיו" ולא להיפך. מזל טוב מאוד מאוד, ועכשיו אני הולכת לראות אם בפורום אופנועים הביאו לך שרשור כזה יפה כמו פה.

מירב ד

New member
תודה רבה רבה לכולם!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

תודה לכולםעל הברכות הלבביות... רואים שהם באו מהלב באמת.... השתדלתי היום לכבוד היומולדת לא להתחבר.. ועכשיו התחברתי וראיתי את השרשור אז באמת המון המון תודה!! המזל טוב הכי מקורי שקיבלתי הלך ככה: אני מקבלת טלפון ממספר חסוי... שיערתי שזה איזה דודה או משהו.... אני עונה.. וזה נשמע ככה... "מירב? פלוגת דורס, מחלקה * צוות * רוצים לאחל לך............ היום יום הולדת!! היום יום הולדת!! היום יום הולדת למירב!!!!...מירבוש אנחנו אוהבים אותך!!" מלווה בצעקות ושריקות... בערך 50 אנשים שרו לי בטלפון... אני התפוצצתי מצחוק...הסמקתי כהוגן....והיה מרגש מאוד מאוד.... זה היה החבר המקסים שלי... שדיבר איתי בצהריים והחליט להפתיע כי הייתי קצת עצובה... תודו שזה מקורי! מעבר לזה כל מיני אנשים התקשרו כל היום (כולל מיטלי! שוב מצטערת שלא הייתי בבית...) משפחה וכל מיני אנשים שנזכרו... אז שוב המון המון תודה לכולם! זה באמת היה חשוב לי... מירב ילדת יומולדת

למעלה