היום יום שמחה

עמליה3

New member
לסימה ויצחק איחולים

הרב אושר וחיים משותפים מצוינים ... העיקר הבריאות (וגם הצלחה לסימה בטסט)

עמליה3

New member
מצגת להנאתכם

מצרפת לכם מצגת מנורבגיה היפה. כל מי שביקר בנורבגיה זוכר את הנופים עוצרי הנשימה , ומי שעדין לא ביקר -יש לאן לנסוע.

שלום לחברי לפורום../images/Emo140.gif

יצחק - מזל טוב ליום הולדתה של אשתך, הרבה ברכות, ושתזכו לעוד הרבה שנים טובות ובריאות ביחד, עמליה,אכן נופי נורבגיה עוצרי נשימה, והסחלבים ? איזה עושר של צבעים, ממש עושה שמחה בלב. תודה על המצגות היפות שהבאת לפורום. אנפה - אמנם הבעייה כבר נפתרה ואני בעצם לא תורמת לך לפתרון הבעייה , כי אין כבר צורך בה, אך חשוב לי לומר כמה מילים. טוב מאד שהיית אסרטיבית ועמדת על הזכויות שמגיעות לך- לכם. אני מצטרפת לדעתה של ימית - אם כי שוב, זה כבר לא רלוונטי, אבל בכל מקרה דומה יש מקום לפנות לחברי הכנסת של מפלגת הגימלאים, שתפסו עמדות בתרועה כל כך גדולה, והנה שעתם גם להוכיח, לא רק לדבר. טוב הלוואי שלא נזדקק לכך, אבל אם כן, אליהם צריך לפנות במקרים דומיםץ נו... העיקר שנכונה האימרה - סוף טוב הכל טוב, יעלי , אחרונה חביבה, לך כבר אמרתי , הסיפור שאת מספרת מרתק, אבל הדרך בה את מספרת אותו,,מעצימה אותו, מחכה להמשך.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifלשמחה ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif עד 120

י מ י ת 2

New member
מזל טוב ליום הולדת ליצחק ולאשתך.

לאנפה אני שמחה שהבעיה נפתרה. ואת צודקת צריך להיות עם יד על הדופק, שלא ידפקו אותנו. עמליה המצגת מרהיבה ביופיה. בדרך כלל אני לא תמיד מציצה במצגות כי לפעמים המחשב נתקע לי, אבל הפעם הסתכנתי והיה שווה תודה. יעלי, מיד אני מזדרזת לקרא על המשך המסע שלך בסלובקיה. להתראות

רונה 2346

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif ליצחק לרעיתו ובני ביתו

ברכותי לאושר בריאות ואריכות ימים. לחברי הפורום בואו הערב לצפות בזיקוקים ליד חוף הים של תל-אביב אני אצפה מחוף ירושלים ואשמח לפגוש מי מכם אפשר לאחר המופע לשבת לקפה ומאפה. אשמח לראותכם. ליעלי אני מרותקת לכתיבה שלך ולחוויה שעברת אנא המשיכי. אני עברתי גם כן חוויה לא כל כך סימפטית ויצאתי ממנה מחוזקת בדיעה שאל לנו לסמוך על הגברים ו/או על יד המקרה - אשה חייבת להיות עצמאית לאורך כל הדרך מילדות ועד ... בטיול באנגליה לפני שנים אחדות, תכננו עם מי שהיה אז אישי, לביקור באחד המוזיאונים. אמורים היינו לעלות על הרכבת התחתית, ומי שמכיר את מסלול הרכבות באנגליה יודע על מה אני מדברת - מצאנו את התחנה הנכונה ושהאקס צעד לתוך הקרון - הדלת פשוט נסגרה ואני נשארתי בחוץ. לא היו עלי תעודות לא כסף לא שם המלון בו אנו שוהים כלום נאדה. אני לא יודעת עד היום באיזה כוחות ובאיזו תושיה "הוא" ניחן באותו רגע לא איבד עשתונות ומיד ניסה לפתוח את הדלתות האוטומטיות של הקרון תוך כדי הרכבת התחילה לנוע. "נשאבתי" פנימה ומאז אני צמודה לתעודות לכתובות למספרי טלפון וממליצה לכל אחד אל תסמכו על המזל או על השפה היו דרוכים ולפני צאתכם בדקו האם אתם מוכנים העזרו במפות שקל מאוד להשיג היום או שאלו בני משפחה וחברים על מסלול טיול ותהנו. שתהינה לכם חוויות ובריאות שמחה ואושר שלכם רונה 2346

תודה הינו במירון

היה דוחק גדול ליד הקבר ואשתי התלוננה בחדשות הוט. היא תופיעה הערב ב 6

י מ י ת 2

New member
יצחק יקר, אם נסעת למירון, למה ציפית

אם לא לדוחק ולצפיפות. כבר כמה ימים מספרים בכלי התקשורות חוויות מהמתרחש במירון. אני מבינה שיש אנשים שזה עושה להם טוב. אז למה להתלונן? וחוץ מזה תהיה בריא, אתה ואשתך ושוב ברכות ליום הולדת?

למעלה