היום יום שישי הא.??..

חיפושיט

New member
היום יום שישי הא.??..

אז, מה יש ללוזרים שלא יוצאים היום <מוציאה שלט ניאון ענק וזוהר בצורת חץ ומכוונת על עצמה> יש לראות?... יש סרט מעניין?... ואל תציעו לי את הג´וקר!! ראו הוזהרתם!

יש את הג´וקר.. אחלה תוכנית...

לא!!
.. הייתי מזמין אותך לראות איזה סרט (כל אחד בבית שלו כמובן)..(!).. אבל אני לא יכול היום.. אני עסוק...
רוצה מחר?

חיפושיט

New member
לילה!!!!

עוד יציאה חמודה, נשבעת לך אני חובטת בך עם אלת בייסבול!! אני עדיין חושבת שאתה קקה אבל בע!

בטח.. רק קקה... ../images/Emo29.gif

אנחנו כותבים במקביל כאן.. כל פעם אחרי שאני שולח הודעה אני רואה הודעה חדשה ממך

חיפושיט

New member
יאא, תגידו לי שאני לא חולמת

היום יש של מי השורה הזאת נכון?.... יייישששש, נזכרתי שערוץ שלוש משדר דברים טובים גם בימי שישי אועח, יש נחמה!

חן (בן)

New member
איך היתה הבדיחה עם האיש...

עם המלאך שכל פעם היה לו מזל חרא. אתם יודעים למה אני מתכוון, נכון? איזה קטעים ויום נעים נראה איזה בדיחות מקסימות היום

חיפושיט

New member
דאמ, הייתי צריכה לחשוב על זה

איכס, כמעט שכחתי,,,, זכרונם לברכה רציתי להדליק נר נשמה ווירטואלי לזכרם, אבל לא עולה לי טבלאת האמוטיקנים

~*~gaL

New member
אתמול בסוף מה שהיה לראות

זה הכי גאים שיש, והמחשוף גם אני חיכיתי לשל מי השורה.. אבל לא נורא.. יהיה לנו את זה בקרוב כל יום

מסקרן אותי לדעת

אתם מסכימים שבימים שלאחר פיגועים לא צריכים להקרין קומדיות? אני לא בטוחה איפה אני עומדת בנושא. מצד אחד, כמובן שאני מעונינת לכבד את זכר החללים, ומצד שני, אני לא בטוחה שאני עושה את הקשר בין זה לבין שינוי לוח המשדרים, במיוחד בכבלים שבהם אין משדרי חדשות. אולי דווקא בימים כל כך קשים אנחנו צריכים קצת להתרחק ולהרגע? לפעמים אני חושבת שהאנשים במדינה כל כך מתוחים ועצבניים שהם מסוכנים זה לזה ולעצמם (וראה המצב בכבישים).

מאוד קשה להחליט מה טוב יותר../images/Emo29.gif

שני פה שני צדדים.... ממש בעיה... כמו כל המצב של המדינה הקטנה והיפה שלנו...

mikloi

New member
אני דווקא חושבת שאין

קשר. זה משהו אינבידואלי של כל אחד, איך הוא מקבל את האסון. מי שרוצה, יראה חדשות, ומי שרוצה, שיראה קומדיה. זה כמו שיבטלו את הקולנוע או התיאטרון באותו יום. זה לא הגיוני, נכון? לא שאני בטוחה שאני אראה קומדיה ביום של פיגוע, אבל אני חושבת שזו ההחלטה שלי, לא של ערוץ 3

קולנוע זה לא טלויזיה..

למרות שאת צודקת ...שכל אחד יכול להחליט לעצמו... אבל ערוצי הטלויזיה הם בגדר "ממלכתיים" (במרכאות כפולות ומכופלות)... זה כמו שביום השואה יהיו שידורים כרגיל... לא יודע.. אני מרגיש.. שזה איכשהו נכון להפסיק שידורים... בתור אחד שעובד בתקשורת (תחנת רדיו).. למרות שאישית הייתי מעדיף שהכל ימשיך להיות כרגיל ואני אבחר.. במקום מנהלי הערוצים..

אני דווקא מסכימה עם ערוץ 3

אי חושבת שפיגוע הוא אסון לאומי ולכן אנחנו צריכים להתאחד ברגעים כאלה ולא לראות קומדיות,אני חושבת שביטול קומדיות בימים כאלה הוא מעשה נבון,אני אישית לא מאלה שבזמנים כאלה יושבת כל היום מול החדשות כי ת´אמת כמה שזה נשמע נורא כבר אין לי כוח לזה,אבל אני לא חושבת שאני יכולה לראות קומדיה במצב כזה.

למעלה