היום יום חמישי!!!!!!

123יעל

New member
היום יום חמישי!!!!!!

זהו חברים, עברו שבועים!! שבועים בלי מקס, לוגן, אלק ג'ושוע וכל החברים! שבועים בלי לראות את מקס מכסחת למשהו את הצורה, או לצחוק מבדיחה חדשה של אלק או להיות מרותקים למסך מחכים לראות מה יקרה הלאה? עצובים שמקס ולוגן לא יכולים להיות ביחד או מנסים להבין את הכת המוזרה. עכשיו כשאנחנו יכולים להתנחם רק בשידורים החוזרים שעדיין משודרים בסטאר וורלד ואין לנו התקדמות בעלילה, או משהו חדש לראות, כל אחד יכתוב איך הוא מעביר את הזמן בלי פרקים חדשים של מלאך שחור! כל אחד יכתוב את ההצעות המגוונות והמצחיקות ביותר ובסוף יהיה לנו את: "המדריך לנגמל ממלאך שחור!" בהצלחה לנו! נ.ב אולי נפגש בצ'אט אחרי הפרק של היום בסטאר וורל (22:30)??

frikin shin

New member
אר....

חשבתי שזה ב-10:30 ופתחתי במקרה את הטלוויזיה ב-10 למזלי!!! אז באיזה שעה זה??? וחוץ מזה היה פרק ממש יפה! חולה על ג'ושוע! אני לא ינתח את הפרק כי כבר עשיתי את זה כמעט לכל הפרקים שדיברנו עליהם בפורום

dilan angel

New member
פרק חביב../images/Emo13.gifכמובן שראיתי אותו כבר

אוףףףףףף!!!!!! בעונה יש פחות אקשן וקיק אססס....
בקיצור-לדעתי העונה הראשונה יותר טובה בהרבה... חפיף- god bless D V D!

123יעל

New member
המדריך לנגמל ממלאך שחור:

אחרי שנגמרה הסידרה בלי בעצם סוף ממשי יש כמה דברים שמכורי הסידרה יכולים לעשות. לקרוא את הספרים שבהחלט מספקים את יצר הסקרנות, ואם העלילה של הספרים לא מספקת אותכם, אתם יכולים לקרוא פאנפיקים שהומצאו ע"י אנשים כמוני וכמוכם! ואם גם זה לא מספק את היצר העלילתי שלכם אתם יכולים לכתוב פאנפיק משלכם! כל זה נחמד ויפה אבל זה עדיין לא מספק את היצר שלנו לשבת מול הטלויזיה ולא לחשוב או להתאמץ יותר מדיי כשאנחנו צוחקים מפחדים מתרגשים ומרותקים למסך, כל הסיפורים לא יתנו לנו לראות שוב את מקס ואלק בדילוגים משעשעים! מה עושים? כמובן שכולם יכולים לראות את הפרקים בסטאר וורלד ולספק חלק מן החלל הריק שנוצר, או לראות שוב את הפרקים הישנים ב- DVD או להוריד או כל צורה אחרת, אבל שוב, ראינו את זה כבר... אנחנו צריכים חומר חדש!! בזמן שאני מדברת איתכם אני יודעת שזה קשה, אבל תנסו להתאפק ולא לציר ברקוד על העורף או על מחברות וכל מה שמסביבכם... למען האמת כדי שתרחיקו עטים שחורים מהיד שלכם ותתרחקו מחנויות קעקועים רק כדי למנוע את הפיתוי! טוב אז את הדמויות לא נוכל לחזור לראות ביציאות חדשות אבל תמיד אפשר להפוך לאובססיבים הסטריים לגבי הדמויות האהובות שלנו בסדרה! מה ג'סיקה אלבה אמרה בראיון? ואיפה מופיע ג'נסון אקלס השבוע בטלויזיה? תנסו לא לשקוע בנושא יותר מידיי ואל תבהלו אם אתם חולמים בלילה חלומות על מלאך שחור שבא לקחת אותכם לסיבוב על אופנוע הנינג'ה שלו... (אה כן, גם אל תלכו לקנות אופנוע). אני יודעת שכל זה לא מספיק ודיי ולכן אנחנו צרכים להזהר לא להתקע יותר מדיי מול המחשב כותבים בפורומים מפגרים שתקועים על סידרה שנגמרה כבר... בהצלחה! ** אני מקווה שכולם הבינו שמה שכתבתי זה בנימה צינית לחלוטין! תגיבו ותוסיפו ראיונות!!

אני מקווה שהקטע עם העט השחור ו...

וחנות קעקועים היה בצחוק... אני מתכוון - אני אוהב מלאך שחור, את הסדרה והשחקנים אבל לא נראה לי שאני אצייר לי ברקוד על העורף (חחח) או אסבול כאב של קעקוע... (חחח)

123יעל

New member
מה זאת אומרת?? כבר יש לי אחד...

חחח סתם... הכול היה בצחוק!

dilan angel

New member
יש חלק מהדברים שנהגתי לעשות

בעונה הראשונה וחלק מהשניה פשוט הייתי אובססיבית לסידרה בצורה מטורפת... ציירתי על היד ועל כל מה שמסביב ברקוד. חלמתי מלא פעמים על הסידרה. כל אופנוע שחור שהייתי רואה הייתי חושבת על האופנוע של מקס.. הדפסתי מלא(בערך 15) תמונות ברורות בדף A4 של הסידרה(כי אין פוסטרים) ותליתי בחדר..(יצא דווקא מגננייב) לקראת סוף הסידרה כבר הייתי ממש עצובה כי ידעתי שזהו.יותר אין מלאך שחור.לעולם!...
god bless star world

123יעל

New member
יו! אףעם לא חלמתי על מלאך שחור...

איזה מגניב זה יכול להיות!! וגם אני הייתי מדפיסה פוסטרים אם זה לא היה גומר לי את כל הצבע וההורים שלי לא היו כועסים..... זה בטוח יפה! אבל הזהרו חברים, כדי להגמל יש להמנע מהדברים הנאמרו הנ"ל

frikin shin

New member
חחחח

נתת לי כנמה רעיונות קעקוע ברקוד על הצוואר??? נשמע מגניב... חחח סתם

חחח יעלוש איזה רעיונות יש לך!

אתמול ראיתי את הפרק ופתאום קלטתי- שלא ראיתי אותו בכלל שהוא שודר בערוץ 3! = אסון! איך זה יכול להיות חשבתי שראיתי את כל הפרקים של העונה השנייה! והרי שמרתי את כל הציטוטים השווים של אלק שכתבתם בשרשור יום אלק ולא הבנתי למה אני לא זוכרת אותם ואתמול בפרק היה אותם.. בטח לא הייתי בבית.. וואי לא ידעתי שלג'ושוע היה תאום יה רגע שבאמת חשבתי שג'ושוע הרוצח של החיילים האלה.. אלק כזה שווה! איך הוא כיסח את היצורים האלה בזמן שהוא דיבר עם לוגן! ולוגן עדיין עם הפוני- לא מתאים לו ממש.. איזה מצחיקים מקס ואלק ביחד.. שהוא רצה לחזור לגנוב לזקנה תטלוויזיה והיא אמרה לו: "אתה לא תחזור לגנוב את הטלוויזיה שלה!" והוא כזה: "וואי נוט?!" ושלוגן אמר לה שהיא נתנה לכאלה הזדמנות לחיות חיים נורמלים והצביע על אלק והיא אמרה: "חשבתי שאתה מנסה לשפר את ההרגשה שלי.."

למעלה