היום יום הוללדת

urimz5

New member
היום יום הוללדת

למאייייי הילדה הכי מקסימה בפורום,ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי...מאי,שתהיי מאושרת עד 120 ושתמשיכי עם המשחקים שהיית עושה...

ד י ק ו ש

New member
מאיושששש מתוקתי

המון מזל טוב בובה.. אני כבר אדבר איתך נשיקותתת יפתי

מזל טוב ובקשר לפיפוסים עשיתי בדיקה

בררתי מה עלות מונית אגד מחיפה עד אולפני הרצליה העלות היא 380 ש"ח אם נתארגן 10 איש מהצפון אז זה יצא לכל אחד 38 ש"ח שזה סביר בהחלט בהתחשב שמגיעים עד פתח האולפנים אני מקווה שתחשבו על זה לאור העובדה שזה הפתרון הכי היעיל והכי זול(בהתחשב בעובדה שמתחנת הרכבת בהרצליה עד האולפנים זה 30 דקות-40 דקות ברגל מה שאומר שנצטרך לקחת מונית ורק זה עלול להגיע ל100 ש"ח לערך). זאת נראת הדרך הכי טובה אשמח לשמוע מה אתם אומרים.

מאיו'ש מותק :]]]

מלא מלא מלא מזל-טוב ייאאפה שליי :]] עד 120 :]] אוהבת תמיד ספירו'ש ... :]]]]

../images/Emo105.gifמאיייייי!!! ../images/Emo13.gif

מזל טובב עד 120 יאפה שילייי שכול משאלות ליבך יתגשמו לטובה..!! שה' תמיד ישמור עלייך.. שתמיד תהיי מאושרת! אושר עושר בריאות והצלחה בלימודים ובחיים..!!
מירדן..

../images/Emo206.gif

דחוף... משהו יודע כתובת מדויקת של אולפני הרצליה? זה דחוף... איפה אפשר להשיג????????

sonioosh

New member
מזל טוב מתוקה!!!

שיהיה לך המון מזל טוב! תגשימי את כל חלומותייך! ושתיהי מאושרת עד 120 [ואפילו יותר חחחח]

MaT15

New member
תשובה ל- ../images/Emo206.gif

הכתובת של אולפני הרצליה זה רחוב הקסם 4.

תודה...אבל....

קודם כל תודה, אבל כשביררתי את המספר של אולפני הרצליה ב- 144 והיתקשרתי לאולפן וביררתי את הכתובת שלהם הם אמרו לי שזה הקסם 12, לא?!

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif מזל טוב נשמההה... |בלונים|

תמשיכי להיות כמו שאת.. שתיהייי תמיד תמיד תמיד מאושרתת...

../images/Emo80.gif מאיוש נשמה שליי ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב עד 120 ושכל משאלות ליבך יתגשמו. הרבה בריאות,
אושר וכושר,
צחוק עושר ואושר..
אל תשתני לעולם כי תדעי שאת הכי מכולםםםםם!! מזל טוב יפתיייי
אוהבת אותך המון

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בובה יפה שליייייי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

מאמי שלי, שיהיה לך המון המון מזל טוב. תהיי הכי מאושרת בעולם כי יש לך על מה- את ילדה מקסימה ומדהימה. שיהיה לך המון הצלחה בלימודים ובחיים, תנצלי כל רגע ורגע כי הם לעולם לא יחזרו... ותזכרי תמיד תמיד שאני אוהבת אותך המון יפתי
רותם
|
|

מאי נשמהההההה מזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב נשמונתתתתת אחת!!!!! שיהיה לך את היום הולדת הכי מקסים שיכול להיות!!!! תחגגי ותהני המונים היום!!! שיהיה לך הרבה כמובן אושר,בריאות,הצלחה ועושר;).. שתמשיכי להיות ילדה מקסימה ונאהבת על כולם-נשמה אמיתית;)..!!! ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה-אמןןןןןן!!! אגב אני מצטערת שלא פתחתי לך בסוף את השירשוררררררר פשוט ישנו בים יומיים וחזרתי רק עכשיווו חצי מעולפת אני כותבת לך חחחחח פגשנו את כולם שמה את דיקלה,סיוני,ורותמושש.. היה כיףףף:p... בקיצור נשמה שוב מזל טוב חולה עלייךךךך!!

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמאיושיתתתת../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

רציתי לפתוח שרשור אבל לא הספקתי..טוב לא משנה
אז אני רוצה לאחל לך המון המון המון מזל טוב !! אל תשתני כי את ילדה מקסימההה מההיכרות שלי איתך !! תישארי יפיופה כמו שאת עכשיו
תצליחי עם היפה שלך [
] עד 120..תהני בהכול [!!],בחיים,בלימודים,באהבה,ובמה שתרצי ! את מקסימה ואני חוללללה עלייך !! אל תשתני לעולםם והמון מזל טוב !! ועכשיו קבלי משו יפה יפה יפה......
מ
ז
ל
ט
ו
ב
ע
ד
1
2
0

למעלה