היום יום הולדת למנהל הגבר גבר של הפורום, רון AKA אוהבאתהמקמהנס, אז מזל טוב גדול
M MooTzk New member 20/4/06 #1 היום יום הולדת למנהל הגבר גבר של הפורום, רון AKA אוהבאתהמקמהנס, אז מזל טוב גדול
A amitooshacham New member 20/4/06 #2 מזל טוב ../images/Emo65.gif אני לא מספיק מקורי בשביל לכתוב "חמש עובדות על רון", אז תסתפק באיחול עד 120 ויום הולדת שמח
מזל טוב ../images/Emo65.gif אני לא מספיק מקורי בשביל לכתוב "חמש עובדות על רון", אז תסתפק באיחול עד 120 ויום הולדת שמח
D De fire New member 20/4/06 #3 מזל טוב רון אני לא מספיק רשע לכתוב 5 עובדות על רון ביום ההולדת שלו סתם נו רון אני צוחק. באמת שאין צורך בנעצים והלהביור. מזל טוב
מזל טוב רון אני לא מספיק רשע לכתוב 5 עובדות על רון ביום ההולדת שלו סתם נו רון אני צוחק. באמת שאין צורך בנעצים והלהביור. מזל טוב
A adi007 New member 20/4/06 #5 ../images/Emo65.gifמזל טווווב../images/Emo77.gif לכל העולם יש יומולדת היום..... יומולדת שמח
M maya567 New member 21/4/06 #12 קולולולו! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!
קולולולו! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!