היום יום הולדת..

k a b o o k

New member
היום יום הולדת..

היום יום הולדת
היום יום הולדת
היום יום הולדת
ל..........
ליאתו'ש המאמי
מאמי שלנו
שיהיה לך המונמונמונמונמונמונמונמון:
מזל טוב
שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה..
שיהיה עד 120 ו..........1 שנה
תמשיכי להיות ילדה כל כך מקסימה, ואוהבת את מאיו'ש
שתהיה שנה של הרבה מאיה בוסקילה
מת עלייך מאמי
יניב

melody100

New member
מזל טוב מאמי!!! ../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב מאמי!!!!! שייתגשמו משאלותיים רק לטובה שלכי בורדים ולא בדרדרים... שתצליחי בלימודים והעיקרררררררררררררררררר שלא תשכחי את מאיוש שלנו אף פעם מאמי!1 מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מ-ז-ל- ט-ו-ב..../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

הרבה מזל טובבבבבבב שנה הכי יפה בעולם לילדה הכי יפה בעולם.. שיהיה לך הרבה אושר ועושר.. הרבה כייף והרבה אבל הרבה מאיה בוסקילה חולה עליך בובה שלי...

אביבוש7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טובבב נשמה שלי!../images/Emo65.gif

היום יום הולדת
היום יום הולדת
היום יום הולדת ל..ליאתי!
יום הולדתך מגיע רק פעם בשנה,
יום שצריך להראות בו המון אהבה
אבל אני-
לא צריכה יום מיוחד אחד שיבוא
להראות לך עד כמה בשבילי את מיוחדת.
חרוזים, משפטים וציורי לבבות
לא יתארו אפילו חצי מהרגשות,
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך
שהקשת תגן עלייך,
שהגשם יבכה בשבילך,
והפרחים יפרחו למענך.
שכל בוקר עם חיוך תתעוררי,
שלשמוח ולצחוק לא תשכחי,
שלעולם לא תפסיקי לחלום!!!
המון המון המון אושר והמון המון מזל טוב מאמי, תמשיכי להיות כזאת מקסימה! וכמובן ילדה חמודה! שכל משאלות ליבך יתגשמו..אמן!
אוהבת אותך אביבו'ש!

תודהההההההה

חולה עליכם ובכלל תודה על שנה מקסימה ומתוקה שהייתה לי בפורום הזה פשוט היה לי הכי כיף שבעולם .... תודה רבה.... אביב תודה מאמי חולה עלייךךך.... יסמיןן תודהה חולה עלייךךךךך ולכל הפורום אני חולה עליכם שנה טובה נשמות....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

המון המון מזל טוב
וצרפתי אותך למסן כבר שלשום..אבל את לא מחוברת

ליאתייייייייייייייייייייייייייייייי

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב ממי שליייייייייייי אני מטורפת עלייךךךךךך!!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבב שכל משאלותייך יתגשמוווו מן הסתם בעיקר אלו שקשורות למאיוששששששששש הלוואי ויצא לך לפגוש אותהההההההה ולדבר איתהההההה.. אמן אמן אמן.. שתהיה לך שנה מדהימההההה של הרבה אושר אהבה ובעיקר מאיה בוסקילה.. תדעי שאני תמיד פה בשבילךך ומאושרת על היום הכרתי אותךךךךךך.. כי נאי מתה עלייך!!!!!!!! עד מזל טוףףףףףףף יפה שלי ועד 120 שנה ואפילו יותרררררררר אוהבת אותךךךךךךךךךךך!!!!!!!!! דיקלהההההההה

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל"ט עד 192837465 שנה!!!!!!
(למרות שאני לא מכירה אותך!!) נ.ב אני אשמח להכיר בכל זאת

למעלה