היום יום הולדת

היום יום הולדת

לפורום אנחנו בני שנה

מזל טוב לנוווווווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הפורום הכי הכי הכי הכי שלי הראשון שלי שלי שלי ושל כולנווווווווו ואחלה מנהלת שהמון בזכותה הבית נקי מצוחצח ואין סימנים עד המקרר...

טוב מזליקה זה בגלל

שגורן כבר לא מקלף בצלים בלילות וגם אוסף אחריו ת'פרורים
ואללה התגעגעתי אליו ואל אחרים אורלי כנראה תפסה כוסית אוזו והפליגה ליוון אריסטו בטח נתקע עם השאלה לכתוב או לא לכתוב מלאה בקסם מן הסתם אולי התחילה לגדל זן חדש של אורכדאות אקדמאית אולי החליטה להעמיק את התואר thila ודאי עןבדת על הוצאה (של פאר יצירתה) אלונה ? מי יודע לאן אלונה נעלמה???

וואו לא תאמיני

נכנסתי לארכיון עכשו וראיתי את המוצאת אותך הזאת לא מפסיקה לדבר..כמה כוח יש לבחורה הזאת לבלבל לכם את המח...
אבל לדף מס' 1 לא הצלחתי להגיע וכנראה לפי דעתי חסרים עוד כמה כי עוד לא הספקתי להגיע לשמי הראשון בפתיחת הפורום שם הייתי ממתינה עד שמצאתי את מה שלא מצאתי ועכשו משום מה יש לי חשק לשם חדש..
ואין ואין ואין ואין על הפורום הזה

ממתינה ../images/Emo12.gif

הנה היא - בבקשה בדיוק בעמוד 3 רק מספרת לנו שהיא חדשה אחר כך כבר פתחה ת'פה זותי וגם התפצלה פתאום נהיתה לנו מוצאת אותך אבל את יודעת מה? הכי הכי זאת מזל היחידה
עלה לי רעיון מיד חוזרת

*יערית

New member
ניצתוש../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo7.gif

הצלחת לרגש גם אותי......בדיוק ההודעה הראשונה שלי..וה"ריכולים" לאחר מכן.... תודה הנה לך...

מייקי69

New member
הופההההההההה../images/Emo149.gif

הבה נרעישה - רש- רש - רש !!! מגיע לכם ימבה איחולים!!!! ובעיקר - שיהיו דפים מרתקים בספר הזה, בפרק הזה - בהכי אישי בעולם. וואחד משימה זאת ה'פרק ב'' - אבל זו משימה שמבצעים בדרך כלל ביתר בגרות. מה שאני קוראת לו "פוסט החצ'קונים". אז מכאן שולחת ברכה לכל דיירי הפורום ולכל מתחצפני הפרק השני. שיהיה בהצלחה, כן??
ומזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!

יהודה 59

New member
מ ז ל ט ו ב

ניץ את רצינית לגבי התאריך משום שלתאריך זה יש לי עוד כמה הבטים אבל הבאתי עוגה כדי לחגוג

maof

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםםם../images/Emo96.gif

מזל טוב קולולוווווו..........
יהודה אני מיצטער לא יכולתי לקום בבוקר
תקופה קשה אתה יודע
מעוף

*יערית

New member
יש לי רעיון איש../images/Emo62.gif../images/Emo24.gif

בוא הביתה........ אני ואתה..... נו והילדים........
הרבה מילים........... מבטיחה מבטיחה }{

*יערית

New member
../images/Emo20.gifקולולולולו../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

נו.....זו היתה פריצת דרך לדבר על הזוגיות הנפלאה שלנו ובהחלט הדרך עוד מלאה בעליות ומישורים וירידות.. שמחה שהיה לי העונג לשמוע דיעות...ולהשמיע.... שמחה שפתחו פורום כהמשך לפורום הזה..משפחות מורכבות... ואני תקווה שהבית החם הזה שיצרו כולם ימשיך להכיל בו אנשים שרוצים להיות מאושרים ....ומלאים רק טוב מהעולם הזה.... זר פרחים{אייקונים מזופתים}

ophra

New member
מזלטוב לנו!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא זוכרת מתי בדיוק הגעתי אני לכאן אבל זה מרגיש לי כמו נצח....
המון מזל טוב לכולנו הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה!
עפ

r e d head

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ל
השני תרתי משמע ולאמא שלו ושלנו
חייבת להתנצל שעל הבוקר רשמתי כאן הודעה כזאת והיא לא עברה חזרתי עכשיו מישיבה מתישה ועוד מעט כותבת משהו לשרשור השני.... זה כבר בראש שלי מהבוקר

blonda3

New member
שנזכה לשנה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif

ואולי אז נהיה כבר בפרק הבא... סתאאאאם. אין סיכוי....

למעלה