היום יום הולדת?

RacheLeob

New member
היום יום הולדת?

היום יש לי יום הולדת לועזי, מזל טוב לי
אבל אני לא מרגישה שום דבר לגבי היום הזה כי חונכתי לחגוג בתאריך העברי. הבעיה היא שגם התאריך העברי לא עושה לי כלום מאז שהתרחקתי מהדת. בקיצור, נדפקתי
גם אתם מרגישים ככה בימי ההולדת שלכם?

להיפך

סיבה לחגוג את שניהם... בעברי מזמינים יהודי כשר ובעל גיזרה חטובה לחגיגות אל תוך הלילה,בלועזי זה כבר בעיה.צריך לבחור בין איטלקי,שבדי,או רוסי
רק באהבה

RacheLeob

New member
אשה, לא נקבה

ואני מעדיפה איריים, מצ"ב תמונה של האירית הקטנה שלי שהלחינה שיר לכבוד יום הולדתי ויום הולדתו של המלך אלביס

ומה עושים כשהתאריכים חופפים?

האם מזמינים את כולם כבר מצאת הכוכבים או שהרוסי מגיע רק בחצות?

כן.

גם לי יש יום הולדת לועזי השבוע. נזכרתי בזה היום רק בזכות מוקדנית במוקד הזמנת תורים של קופת החולים שלי
לא מייחס חשיבות רבה לטקסים מסוג זה ולא מעניין אותי לחגוג ימי הולדת. חוגג תמיד כשמתאפשר, עם או בלי יום הולדת.

uri80

New member
לא, מהסיבה הפשוטה שבדר"כ לא מצליח לזכור

שהום יולדתי. לרוב האנשים מסביב מזכירים לי. תאריכי ימי הולדת זה לא ממש אחד הצדדים החזקים אצלי.

אולי כדאי לך לחגוג את שני ימי ההולדת למשפחה ולחברים הדתיים בעברי ולשאר בלועזי. אצלי העברי ממש רק תאריך אבל מקבלת ברכות מהמשפחה, מאז היציאה בשאלה הלועזי הפך ליום ההולדת המרכזי.

מזל טוב

ימי הולדת לא מעניינית אותי. הכי מצחיק היה שבאחת השנים הייתי בטירונות ביום ההולדת, וחברים שלי התחילו לשיר לי "היום יום הולדת" כשעמדנו בח' וחיכינו למפקד, ולא קלטתי למי בכלל יש היום יום הולדת ולמה לא סיפרו לי.

אני חוגגת את שני התאריכים

ואם היה לי עוד לוח תאריכים לחגוג לפיו, הייתי חוגגת גם אותו. סיבה למסיבה, למה לא. עם המשפחה חוגגים בעברי, עם החברים בלועזי. כיף חיים

למעלה