היום יום הולדת... לי חחח...
L Lil m aka Mickey New member 21/9/08 #2 מזל טוב ילדה שמגיבה לעיתים רחוקות! אושר אושר אושר אושר! סקס סמים רוקנרול וריבת שזיפים! [התמכרתייייייייייייייי] מיי דה פורס בי וויט יו!
מזל טוב ילדה שמגיבה לעיתים רחוקות! אושר אושר אושר אושר! סקס סמים רוקנרול וריבת שזיפים! [התמכרתייייייייייייייי] מיי דה פורס בי וויט יו!
R RiKi היחידה New member 23/9/08 #4 חחח תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif את ממש נוקשה איתי בעניין של להגיב פה יותר הא חחח...
חחח תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif את ממש נוקשה איתי בעניין של להגיב פה יותר הא חחח...
S shayaaa1 New member 10/10/08 #13 חח מזל טוב MAZAL TOV שי אפשר ליצור לבד רינגטונים מכל שיר שעל המחשב! אפילו מקליפ של יוטיוב! לחצו כאן
M Miss Slim Shady New member 21/9/08 #3 מזל טוב ../images/Emo65.gif אושר עושר כושר בריאות והצלחה, שתזכי להגיב בפורום לעתים קרובות יותר ו...שיהיה לך רק טוב מזל טוב !
מזל טוב ../images/Emo65.gif אושר עושר כושר בריאות והצלחה, שתזכי להגיב בפורום לעתים קרובות יותר ו...שיהיה לך רק טוב מזל טוב !
R RiKi היחידה New member 23/9/08 #5 תודה רבה גם לך../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif בואו נחייה את הפורום ואני אגיב יותר
G galileho New member 26/9/08 #9 מזל טוב באיחור P: אבל יש לי זכות , נתנו לי פטור הייתי בפולין ^^ תעלי ותצליחי כלבה
J jogy New member 1/10/08 #11 מזל טוב! גם אני באיחור אבל יש לי פטור טוב יותר... עברתי לת"א.... נחבר את זה לראש השנה ואומר: שנת אמת ושלווה שתהיה לך.... רק חיוכים
מזל טוב! גם אני באיחור אבל יש לי פטור טוב יותר... עברתי לת"א.... נחבר את זה לראש השנה ואומר: שנת אמת ושלווה שתהיה לך.... רק חיוכים
R RiKi היחידה New member 8/10/08 #12 תודה לכולכם חבר'ה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif וד"א, צום קל וגמר חתימה טובה לכולם