היום יום הולדת...

sagil1

New member
היום יום הולדת...

היום יום הולדת לגלעד המתוק של שינשינית והחצי השלם גלעד יקר נאחל לך הרבה בריאות וימים של כיף ואושר שתמשיך לגדול ולהפתיע את הכל שתמשיך לצחוק את הצחוק המיוחד הזה שעוצר כל מי שמסתכל שתרווה את הוריך הרבה נחת ושתתן להם עוד כוח ואושר להכההות זכרם של ימים מורטי כוחות נפש ועצבים מזל טוב למתוק בן השנתיים! וגם להורים (ולא אנחנו לא שוכחים אבל היום זה היום שלו המתוק)

מזל טוב לגלעד המקסים../images/Emo65.gif

ולהוריו הנהדרים. המון בריאות, התקדמויות ואושר

המון ../images/Emo49.gif גם ממני, יקיריי ../images/Emo24.gif

מאחלת לכולכם כמה שיותר אושר וצחוק, שגלעד תמיד יאיר את ימיכם. אוהבת, עתליה

מזל טוב לגלעד הנהדר../images/Emo39.gif ולשינשינית

שגיא, כתבת כל כך יפה ומרגש, לא נותר לי אלא להצטרף לכל מילה ולשלוח חיבוק חם לגלעד ולאמא גם ממני

תודה ../images/Emo24.gif

בלונדי שלי בן שנתיים. אנ'לא מאמינה
וביקורת גיל שנתיים במכון להתפתחות הילד חלפה השבוע כשבעטנו אותנו החוצה, כי הילד מתאים קוגניטיבית לגיל שלוש (3, זו לא טעות), יש לו אוצר מילים של יותר מ- 400 מילים, הוא מחבר משפטים של 3 מילים ונמצא באחוזון 70 בגובה באחוזון 20 במשקל (נתונים של חתיך אמיתי...). כמו שאמר אנטמן: זה היה פג? הצחקתם אותי. וחבל רק שחגיגות יום ההולדת בוטלו כי גלעד (שוב) עם חום גבוה
מאז שהוא התחיל ללכת לגן הוא כל הזמן חולה. אוף. ואת היום בילינו באוירה עצובה מאוד לא רק בגלל שהוא חולה וחגיגות יום ההולדת בוטלו אלא בעיקר כי הפספוס שנולד בשבוע שעבר שלא כפג, אבל אושפז בפגייה ונזקק לחוות דעת שנייה שלישית ורביעית בתה"ש בגלל שאף אחד לא ידע איך להתמודד עם ריאה שלא מתפקדת (הודעה מעמוד קודם) נפטר אתמול ונקבר הבוקר בשכנות לאלה שלי

איך זה שהוא לא ברשימה שלי?רוצה שאוסיף?../images/Emo41.gif

מאחלת לך שיבריא במהרה ויצטרף לחגיגות
שיגדל לכם בכיף נחת הנאה צחוקים וחיוכים
שתמיד יהיה בריא ומאושר!
מפיית הברכות

anguly

New member
מזל טוב לגלעד../images/Emo65.gif

הילד המתוק והחכם הזה התרגשתי שינשינית מהתאור שלך כל כך הרבה אושר מאחלת לוו החלמה מהירה למתוק שעונת המחלות תחלוף במהרה ובקלות שתמשיכי לרוות ממנו נחת

למעלה