היום יום הולדת לSCC!

Rוית

New member
היום יום הולדת לSCC!

לפני 5 שנים יצא האלבום! לדעתי זה קצת אלבום אמצע אין אלאניס של פעם, של הדיסקים לפני, לאלאניס של היום שהתחילה אחרי זה להוציא דיסקים שפחות התחברתי אליהם.. מה דעתכם? מזל טוב!

בניגוד להרבה אנשים

אני משום מה ממש מחבב את האלבום הזה הוא מרגיש לי אלבום מגובש עם התחלה אמצע וסוף. יש בו כמה וכמה פנינות .כמו Excuses Doth I Protest Too Much שלדעתי זה אחד השירים הטובים של אלאניס Spineless אז נכון הוא יותר קליל מכול מה שאלאניס נתנה עד אז. הוא שנון וציני ויש בו הצצה לפן היותר קליל של אלאניס. המינוסים שלו הם הגשרים המעצבנים שנמצאים בכל שיר שבהחלט מורידים אותם למטה והשיר הכי גרוע של אלאניס Out Is Through מצטער זה שיר רע . מאוד

AlanisJunkie

New member
אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת דן.

אם הייתי צריך לבחור 3 אלבומי אולפן של אלאניס, הוא היה נכלל בהם יחד עם SFIG וכמובן JLP.

avivs

New member
בהתחלה לא סבלתי את האלבום הזה.

עוד אכזבה עצומה אחרי URS. אבל עם הזמן למדתי לחבב אותו. הוא לא קרוב לאלבומים הראשונים שלה, אבל הוא קצר ולעניין. בלי יותר מדי שטויות ופספוסים. URS היה מלא בשירים שלא קשורים שמשכו את האלבום למטה. SCC הוא אלבום קליל אך איכותי. הוא מספק את הסחורה, אם באים מוכנים לקבל סחורה שאין לה קשר לאלאניס של פעם. האמת, אני מקשיב עכשיו לאחרון שלה ודי נהנה. אולי שפטתי אותה בחומרה מדי בשנים האחרונות .(או שפשוט האכזבה מהחדש של טורי מחזירה אותי לאלאניס). בכל מקרה, מבחינתי הבעיה הגדולה שלה ביותר היא עריכת יתר. מותר לאלבום להכיל יותר מ11 שירים. לא 18, כמובן (רמז, טורי), אבל בטח לא כל כך קצר כשיש שירים מעולים שנשארו בחוץ. באלבומים האחרונים שלה פשוט אין מספיק בשר. אולי באלבום הבא. בכל מקרה, מזל טוב!

למעלה