היום יום הולדת ל...

היום יום הולדת ל...

רותם (פשוט מ א ו ש ר ת) - מזל טוב!
שרשרו ברכות ואיחולים.

eliavtu

New member
מזללל טובבבב

שתהי תמיד פשוט מאושרת :) יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה הופ הופ טראללה... |בלונים| |בלונים|

רותם ../images/Emo99.gif

רק עכשיו ראיתי.. אני מקווה שהייתה לך יומולדת מושלמת, שקיבלת את כל האהבה שבעולם והכי חשוב- שעשית מה שהתחשק לך באמת.. זו המהות של יומולדת
לעשות דברים בזמן שלך, לפי החשקים שלך ובצורה הכי.. אנוכית (
) שיש.. אבל אל תקשיבי לי אני אדם נוראי כל השנה..
בכל אופן, המון המון מזל טוב מותק.. אוהבת אותך!

עדידי../images/Emo9.gif

היה ממש כיף
באמת השתדלתי לנצל את היום בכמה שיותר "יש לי יום הולדת, אז אני עושה מה שבא לי"
למרות שאחותי כבר קצת התעצבנה, כי ככה ויתרתי על לשים כלים במדיח, ככה לקחתי לה את המחשב באמצע... טוב, בשביל מה יש יום הולדת?
תודה רבההה, זה כזה כיף לשמוע

TEENAGER1

New member
רותם! ../images/Emo9.gif

המון המון מזל טוב, מקווה שהיה לך יום הולדת משובח ומשמעותי. אני חייבת לציין שהייתי בטוחה שאת הרבה יותר גדולה
בכל אופן, הרבה אושר שיהיה, בריאות ואנשים טובים מסביב. ומוזיקה טובה
יום הולדת שמח!

מיכלי :)

ממ משמעותי אני לא יודעת, כי אני לא מרגישה הבדל בחיי או משהו
אבל היה בהחלט משובח :] אממ הרבה אומרים לי שאני נורא קטנה
אבל כנראה שאני באמת קטנה P: תודה רבה

ח ל ו ן

New member
מזלטוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הכי פשוט- שתמשיכי להיות מאושרת.

ברררר

New member
הו! המוני מזלטובים

מכל המינים ומכל הסוגים שתהיי פשוט מאושרת!!!

אני חייבת לפרוק../images/Emo9.gif

הסופ"ש הזה כל כך כיף.
את החגיגות התחלתי ביום רביעי, הבאתי עוגה לאימון וזה הכי כיף כי כולם מברכים והאמאמנים והכל :p והאתמול ביום הולדת, התעוררתי בבוקר, ואחותי השאירה לי מתנה כבר ליד המיטה.. חותלות, סיכות, ודיסק של יזהר אשדות. איזה כיף היהה כל בוקר אני עושה בייביסיטר על שני ילדים קטנים בבי"ס, עד שמתחילים השיעורים אז בזמן הבייביסיטר באו 3 חברים שלי והביאו לי בלונים ועוגיות, ומתנות, והיה כל כך כיף
בהמשך היום עוד ילדה אחת הביאה לי מתנה, ואז חברות שלי מבי"ס אחר הגיעו הביאו לי בלונים, כדורי שוקולד.. וסתם היה ממש כיף שהן באו
כל היום זה היה 'אפשר את הצמיד שלך?' 'לא!' 'אבל יש לי יום הולדת.' 'טוב, קחי' אז יצאתי מרווחת
וקיבלתיי המון SMSים וטלפונים מהמשפחה ומחברים וזה החלק הכי כיף בעולם.
ואז התחיל המבול
חיכיתי בבי"ס יותר מחצי שעה עד שהגשם יפסק למצב שאפשר לפחות לצאת מהמזכירות של בי"ס. אחה"צ באו אליי שתי חברות שלא ראיתי בערך שנה. והיה ממש כיף ומצחיק איתן ואז התקשרו אליי עוד כמה חברות להגיד מזל"ט, שלאחת מהן היה איתי באותו יום יום הולדת
בערב אכלנו עוגה, הרימו אותי על כיסא [
] ואחותי הביאה לי מתנה :} היום בערב אני חוגגת 'רשמית' עם החברים, ומחר המשפחה באה לבקר :)

B l a c k tears

New member
נשמע כ"כ כיף!!

ואני כבר אגיד לך פה.. המון המון מזל טוב! שתמיד תהיי מאושרת :) שכל מה שתרצי יתגשם. יומולדת שמח בייב.

למעלה