היום יום הולדת ל...

היום יום הולדת ל...

אביתר!! שרשרו ברכות ואיחולים לרוב

BecKiY

New member
יואווו, מזל טוב!!../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

לזמר וליוצר הכי טוב בארץ <לעניות דעתי
> מאחלת עוד המון שנים של מוזיקה והופעות... אמן שתמשיך להיות כזה מתוק ויפה ועדין וצנוע. אין עליך..!

Saffron

New member
מזל טוב לו! ../images/Emo213.gif

אמא שלי הסיעה אותי לביה"ס היום, וסתם ככה ציינתי בפניה שזה יום ההולדת של אביתר. כמה דקות לאחר מכן אמרו את זה גם ב-88 FM, והשמיעו את "שן לידי".

שלמונזה

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

לאחד היוצרים הכי מוכשרים שיש במדינה הזאת
לעוד המון שנים טובות של יצירת ועשיית מוסיקה מעולה

Karma Killer

New member
מזל טוב../images/Emo99.gif אתמול שרנו לו בהופעה

היה מפוצץ באלפנט וכולם שרו לו "היום יום הולדת" כמה פעמים, והיה ממש טוב
ביקורת תעלה בקרוב

TEENAGER1

New member
..

מזל טוב גדול ליוצר הכי רגיש שיש לנו
שרק ימשיך להתפתח, לגלות את עצמו, וכמובן לתת לנו עוד הרבה מהמוזיקה הנפלאה שלו. אושר ובריאות תמיד!

לא היה לי זמן

לשמוע רדיו היום ובטח השמיעו אותו המון..
בכל אופן, אני לא בטוחה שהוא קורא כאן אבל הדבר היחיד שאני יכולה לאחל לו זה שימשיך ללכת עם האמת שלו, שימשיך לצמוח ולהתפתח, להיות שלם עם ההחלטות שלו וללכת איתן עד הסוף... ולדעת, אבל באמת באמת לדעת, להעריך ולקבל את כל האהבה שמציעים לו כי מציעים לו המון
וזה מאוד כיף (לי לפחות
הוא בטח סתם נבוך מזה..
) זהו, יש לי כל הזמן דחף להגיד לו שאני גאה בו אז אולי זה הזמן.. : אביתר- אני גאה בך
מזל טוב ושיהיה רק טוב והמון ממנו..

B l a c k tears

New member
רק לי זה מרגיש מוזר?

כאילו.. לאחל למישו שלא באמת קורא פה. O: ושלא ~באמת~ מכירים אותו. אבל נו.. מזל טוב. :)

bזוהר

New member
ועוד משהו...

כמה את מכירה את חברי הפורום שאת מאחלת להם דברים ליומולדת? יותר ממה שאת מכירה את אביתר? לא נראה לי לפחות לא את הרוב.

B l a c k tears

New member
זה משהו אחר..

כשאת אומרת "מזל טוב" לחבר פורום,את אומרת לבנאדם שהיה מתישהו בפורום והיה פעיל מתישהו פה.. לכתוב לאביתר ברכות ליומולדת,לא יודעת.. נשמע לי מוזר. אני כמעט בטוחה שהוא לא קורא פה והמ... זה פשוט מוזר. לפחות יש את אלעד ואדם שמסכימים איתי,חשבתי שהולכים לקטול אותי פה. P:

TEENAGER1

New member
זה פורום דמוקרטי,

וכל עוד הדעות שלך לא פוגעות באף אחד, אין סיבה שתחששי לומר אותן. עניינית, אני יכולה אולי להבין למה זה נראה לכם מוזר, ואין לי כוח להיכנס לדיונים על זה.
בכל אופן, היה מוזר גם אם היינו מתעלמים מהעובדה הזו, לא? לא הכרחתי אף אחד להגיב לשרשור, וזה לגיטימי לחלוטין שלא תכתבו אם אתם לא רוצים. זכותכם. לילה טוב.

B l a c k tears

New member
אני יודעת שלא הכרחת

פשוט לפעמים קשה להגיד ביקורת או משהו רע על משהו שקשור באביתר כי ישר כל הגרופים למינהם קופצים,וזה.. מעצבן,אז אני נמנעת להגיב לדברים לפעמים. לילה טוב. :)

bזוהר

New member
את ממש לא בכיוון

אני לא גרופית של אביתר, וממש לא קפצתי. האמת שבכלל לא ראיתי את מה שכתבת כמשהו רע, אני בטוחה שלאביתר לא נהרס היומולדת בגלל שלא כתבת לו ברכה, כך שזה ממש לא הקפיץ אותי שהחלטת לא לכתוב לו
פשוט לא הבנתי למה זה מוזר לך כ"כ. מה שאמרת זה שלא מוזר לכתוב לחבר פורום מזל טוב כי הוא כתב כבר בפורום,ואביתר לא... לי זה לא נראה מוזר וכזה חשוב העניין של כתב פה או לא כתב פה ואני דווקא די בטוחה שהוא קורא. יש נטייה לחברי פורום לחשוב שהאמן לא קורא בפורום, אבל תחשבי על מה שעדי אמרה. אני די בטוחה אם לא בטוחה לגמרי שאביתר קורא פה, אומנם לא כל הודעה אבל בטח מציץ כשהוא על המחשב קיצור...פשוט לא הבנתי למה זה מוזר לך,זה הכל:) לא חשבתי שזה משו רע לא לכתוב לו משו ליומולדת, לא התרעמתי, ואני בטח לא גרופית שלו (אני גרופית בכללי, אבל לא שלו
)

B l a c k tears

New member
ממש ממש לא דיברתי עלייך!!

ואני מצטערת אם זה יצא כאילו שכן.. לא דיברתי עליך בתור גרופית שלו,גם לא ממש ספציפית לפורום.. דיברתי יותר בכלליות. למשל מישהי דיברה על אביתר מתישהו לידי ושמעתי אותה אומרת כל רגע "אביתר הוא האלוהים" וכל רגע אמרה כמה שהוא גאון אנד סטף..וכאילו,כוסאמק! עם כל הכבוד לאביתר ולהרבה אומנים בארץ- לא צריך להסחף ואלה בסה"כ בני אדם. אני יודעת שהרבה אומנים קוראים בפורמים שלהם,זה גם נשמע לגיטימי לגמרי.. פשוט אביתר לא נראה לי מסוג האנשים שיקראו כאן. לא יודעת,הוא נראה לי ביישן מידי ונראה לי שזה סתם יביך אותו לקרוא את מה שכותבים פה לפעמים.. אבל אולי אני טועה,לא שאלתי אותו אם הוא קורא. P: שבת שלום וסליחה על האי הבנה. :)

למעלה