היום יום הולדת ל-......

rozgil

New member
היום יום הולדת ל-......

"גימס בונד 007 " הלו הוא : רוג'ר מור ( 14/10/1927 תאריך לידה: ) כלומר הוא - היום -בן 77 (מזל מאוזניים)

AVI359

New member
לגילי

גילי שלום רב היום יום הולדתה של הבת היקרה לי והיא בת 21 בברכה אבי

עָנת

New member
אבי,מזל טוב ליום הולדתה של בתך

עזורא

New member
וגם אני בין המברכים../images/Emo150.gif

ראשית לנערה המון מזל טוב לרגל יום הולדתך.(אבי תעביר את בירכותי לביתך בבקשה).מזל גדול נפל בחלקך שיש לך אב שכזה. לגילי המעשיר אותנו בתחומים רבים. גיל אתה כעץ הרמון רבות הן ידיעותיך ודעותך מאחל לך ממש ובאמת כל טוב מזל טוב בריאות ואריחות ימים טובים יותר. עזרא הסופר עכו

kor30

New member
../images/Emo49.gif

לגילי ליום הולדתו ומזל טוב לביתו של ידידנו היקר אבי אלברט ליום הולדת הרבה בריאות ואושר לחוגגים

rozgil

New member
לשם הבערה: לי אין יום הולדת !!!

(שלי ב-2 לינואר !!!) רק לאבי ......אשר ביתו חוגגת יום הולדת מגיעים כול הברכות !!! אם היתם קוראים את הודעתי היתם רואים שהבאתי את יום הולדתו של רוז'ר מור הלו הוא גינס בונד (002) לשעבר......ו"המלאך".....משנות ה-70 שבת שלום לכולם ולילה טוב.......גילי-חדרה

ואני הכרתי

את רוג'ר מור כ- המלאך וסימון טמפלר נו זה היה לפני בערך מיליון שנה או יותר בתקופה הפריהסטורית

עזורא

New member
טעות טעינו טועיםIשריףI

לפעמים בלהט הקריאה אפילו לא שמים לב שבכלל כתוב משהו ועונים על משהו. אך על כל פנים בירכתי נשארת בעינה. ואלוואי שנזכה כולנו להמון ימי שמחהללא תאריכים נקובים. איך אומרים הגששים "יש לי יום יום חג וכו'" ואני תמיד אשאר בעינין הברכות והאיחולים לכולםםםםםםםםםםםםם. עזרא הסופר עכו

ברק 188

New member
ואני לטמפלר לא חוגג ...

ל-טרופלדור כן ההוא לפחות משלנו לא היה מלאך ,אלא מלח הארץ.

למעלה