היום יום הולדת ל...

kivsadoingmee

New member
היום יום הולדת ל...

אישתי היפה, המדהימה שאין כמוה עוד בעולם... היום זה היום שלך... היום שאני צריכה להודות לכל העולם... היום שהביא אותך לעולם הזה... היום שבזכותו היקום זכה להכיר את האדם הכי מדהים שיש! אישתי היפה ... זה היומולדת שלך... אבל אני מרגישה שבמקום לתת לך מתנה... אני קיבלתי את המתנה הכי מדהימה בעולם- אותך! אהובתי היחידה... אני רוצה שכל משאלות ליבך יתגשמו... שאהבתינו תמשיך ותפרח שכל מה שתרצי אני אוכל לקיים אני יאהב אותך לנצח... אני אוהבת אותך הכי בעולם ... אז מזל טוב אישתי היפה... 25 מספר עגול ויפה... ואני בטוחה שאנחנו נחגוג עוד הרבה ימי הולדת ביחד כי איתך אני רוצה להזדקן...

hila1972

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo212.gif

יום הולדת
יום הולדת
יום הולדת הנה בא
והנה פתאום גדלת פה כן גדלת פה בשנה הופ הופ טרללה גדלת פה בשנה. עיניים ירוקות ! מה נאחל לך? המון המון
בריאות, אושר ואהבה. מאחלות לכן שתחגגו עוד הרבה ימי הולדת יחד. כל שתבקשי לו יהי משתינו

פאמקי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב GreenEyes22../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מההכרות הקצרה איתך, הכרתי אשה צעירה, איכותית, מרשימה. מי ייתן ותגשימי את כל משאלות ליבך- ביחד ולחוד. המון אביבים שמחים לך יקירתי
.

מזל טווווווווווווווווב עד מאה כעשרים../images/Emo213.gif

מאחלת לך ים של אושר ושמחה אהבה והצלחה אוהבת אוקינוס

GreenEyes22

New member
תודה רבהההההה

ריגשתן אותי מאוד.....! כיף לראות איחולים כאלה ! :)

טורטיתת

New member
../images/Emo65.gif מזל"ט ../images/Emo65.gif

היום הוא יום הולדתך, אז במיוחד בשבילך, כתבתי ברכה קטנה. מאחלת לך בריאות והצלחה, וכמובן המון שמחה. כל יום להתרגש, להעיז ולא להתבייש! הרבה להנות ולבלות, ולא לפחד לנסות. לאהוב עד הסוף, ולסיום, מזל-טוב!

GreenEyes22

New member
תודה ! תודה ! תודה !

תודה על כל האיחולים ! אני שמחה שנפל בחלקי להכיר אתכן ! מקסימות ! :)

../images/Emo65.gif יומולדת שמח!../images/Emo49.gif

עיניים ירוקות מתוקה - מאחלת לך המון מזל טוב ורק טוב! לחייך!

למעלה