היום יום הולדת לי [ :

shirli15

New member
היום יום הולדת לי חחח ../images/Emo65.gif

מי אומר לי מזל טוף? חחחחח

tohar6

New member
שירליייייייי

יפתייייייייי.. שיהיה לך המון המון המון המון המון מזל טובבבב עד 120 הרבה בריאות אושר עושר, הרבה שמחה ואהבה וכמובן הרבה עברי :)) שתגשימי את כל משאלותייך ושהחיים יאירו לך פנים :)

shirli15

New member
מאמי שלי תודה רבה...

אני לא ישכח את השיחה שהייתה לנו על עברי . היה כייייייייף
אוהבת אותך כ"כ ...

tohar6

New member
בכיפ מאמי.. אוהבת המוןןןן

חח ואני גם לא ישכחחח.. איך אפשר לשכוחחח.. זו הייתה אחת השיחותתת :))

המון מזל טוב חמודה!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אושר, עושר, בריאות יושר וכושר
ושכל משאלותייך יתגשמו ותמיד תהיי מאושרת

bibi23

New member
נסיכונת...

טוב את הולכת לקבל פה חפירה למרות שלא כל כך מגיע לך
אז...ילדונת...פרח אהבה שלי..את זוכרת בתחילת שנהה שהבאת לי את היומן שלך וכתבתי לך שכל דבר שתצטרכי או תרצי או what ever אני פה בשבילך כל יום כל היום? אז אני באמת התכוונתי לזה...אני אוהבת אותך!!
אני לא אשכח את השיר שכתבת ואני הלחנתי בגיטרה..... ואז היו את המריבות עם מי לא....ואני ואת נשארנו תמיד ב-י-ח-ד!!!! (כנראה שהגורל שלי הוא לסבול אותך כל החיים
) שיר,שירוצ'קה,שירה שלי ....אני אוהבת אותך באמתתתתתתת ה-ר-ב-ה מאוד!!! מגיע לך את כל האהבה שבעולם כי את בעצמך ילדה אך ורק של אהבה חום וצחוק... אין בך רוע (או שיש ואני לא יודעת?!?
) אצלך זה הכל אמיתי וזה מה שאני אוהבת כל כך אצלך... שירלי..הרבה מזל טוב שתחיי עד 120 כ-20 ושרק תצחקי.. ובחיים שלך אל תחשבי שמישהו לא אוהב אותך...או שמנסה להפיל אותך....(כי זה הכל in your head) אז....כל מה שעברנו השנה...אילת, רוק עצמאות, ימי הולדת משעממים ומצחיקים, והרבה לישון אצלי......אני מודה שהכרתי אותך (ולמי שקורא את זה אני ושירלי הכרנו השנה....כשנכנסתי לכיתה..) ואני הכי שמחה בעולם שבזכותי את נמצאת פה וגם אוהבת את עברי לידר..... ועכשיו הגיע הזמן גםם ללמד אותך גיטרה.... אז...עכשיו אני עפה לישון כי אני עייפה מאוד.... ואני אומרת לך happy birthday to you!!!!
הייי ואת זוכרת......? כמה אכלנו השנה??...יואווווו מ-ל-א!! כאילו איפה הכל נדחס??? מזל שעשינו הרבה מאוד קיבה!!!!
יאללה נסיכה מזל טוב אוהבת הרבה אופקיקה

shirli15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייבת להחזיר לך תגובה .... ואני כן .. אני זוכרת איך שכתבת לי את המפשא הזה ביומן "ילדונת ...פרח אהבה" זוכרת כאילו זה היה אתמול , כמעט בכיתי בגללך !!! אני כ"כ שמחה שהכרתי אותך , באמת
שינית אותי , ולמדתי ממך המון ... באמת !! את כ"כ חשובה לי ואת לא מבינה ככככככככככמה אני בחיים לא ישכח לך את זה שמתי שאני ואיתי ניפרדנו הבאת לי מתנה .....?! ובכיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי?!
איך שימחת אותי את לא מבינה וישר לקחת אותי אלייך לישון אצלך ( את האמת אני כבר מרגישה כמו בת בית אצלך ... כמעט כל יום אצלך , בהתנחלות חחחחחחחחח ) ואילת?! עם בן ונתנאל ? כמה הם עיצבנו אותנו ... היה ממש צחיייייייייייייייייייק !!! ואת השיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי זה היה ממזממממממממממן ותנחשי מי שלח לי מזל טוב?.... איתי !!!!!!!!!!!!!!!! ואנחנו מדברים באייסי \: הוא עושה לי ... למה את עצובה על הזמן??! \: הרס לי את היום חחחחחחח אופק ... אני אוהבבבבבבבת אותך !!!
תודה על הככככככככל , את הכי הכי בעולללללללללם ... תודה על הכל ...! לימדת אותי הרבה [ : שנה מדהימה עברנו ביחד ... ומקווה שנעבור עוד הרבה כאלה מווווווווווווווווווווווווווווווווווואה !! אני ואת

למעלה