היום יום הולדת היום יום הולדת...

מיטל101

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת...

ל-ת-מ-י-ר!!!!!!!!! שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוף!!! אמממ....שכל חלומותיך יתגשמו....כבר רשמתי לך את כל זה באייסי אבל לא נורא תסבול את זה שוב... אתה מאוד נחמד ואני מצטערת שאני לא מצליחה להעביר לך את הפרק...אני מקווה שהתקצירים שלי קצת עוזרים לך... שתקבל הרבה מתנות,עוגות,בלונים,נשיקות וחיבוקים... אז יאללה אנשים תתחילו לשרשר ברכות!! אוהבת,מיטל

tamir107

New member
תודה!!!

איזה נחמדה!!!!!!!! תודה רבה!! התמונות מצחיקות מאודד..חחחחחחחחח........

LIAH1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo49.gifתמיר../images/Emo70.gif

שיהיה לך יומולדת שמח
והמון אושר ובריאות

טלטול 247

New member
יום הולדת שמח

למרות שאני לא מכירה אותך אני רוצה לאחל לך יום הולדת שמח ו...... דרך אגב אני רוצה להודות לנופר 247 שבזכותה אני פה!

נופר 247

New member
או קיי אני רק רוצה להסביר....

אני וטל מכירות מהכיתה שלנו....ויש לנו אותו מספר בגלל התאריך לידה שלנו שזה 24 ליולי....רק רציתי להסביר את זה.... עוד דבר גם בקשר לדבר הזה שנקרא לנצל"ש או לשרשר : זה פורום ובפורום רושמים הודעות וגם קוראים אותם זה בערך המטרה של הפורום....(אני יודעת שזה נשמע כיאלו מעליב ויענו אתם ילדים מפגרים שאתם ממממממש לא בשיא הרצינות אבל זה ממש לא הכוונה שלי.... סורי אם העלבתי מישהו....
)

tamir107

New member
תודה!!

תודה!!תודה!! תודה!!תודה!! תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!! תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!תודה!!

danielle23

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שכל חלומותייך יתגשמו!!!
אושר ועושר, יושר וכושר!!

tamir107

New member
תודה רבה!!!

תודה רבה!!! אתם עשיתים לי את היום!!...חחח... תודה רבה לכם!

מזל טוףףף!!!

אני לא יתחיל לכתוב את כל הברכות שבדרך כלל כתבים אבל תדע שזה מה שאני שולחת לךך... בהצלחה בהכל!! ותהנה היום!! הכי חשובב!!

למעלה