היום טקס עמ"י!!!

ADVAM4

New member
היום טקס עמ"י!!!../images/Emo50.gif

אז.. שלבתי המדהימה שלנו יהיה בהצלחה!!! :) ונקווה נקוווה נקווה שהיא תזכה בזמרת השנה.. כי באמת מגיע לה.. וגם אם לא.. היא הכי הכי בשבילנו :) (נכון?) יום טוב לכולם!

חן מותק

אני לא אוכל לראות לצערי את הטקס אז אם היא מנצחת- דחוף להתקשר אלי!!! שיהיה בהצלחה יעל

ADVAM4

New member
שידורים חוזרים:

הטקס ישודר ב:20:30-22:45 שידור חוזר:22:45-01:00 ושוב ב:01:00-03:15

ADVAM4

New member
מצטערת יש עוד:

שידור חוזר :08:00-09:45 ושוב(ביום חמישי):20:00-22:30

ג ב ש ו ש

New member
המון בהצלחה לבתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

מקווה שאני אוכל לראות את הכל.. יש גם את נינה בסוף ככה שחובה

ADVAM4

New member
../images/Emo10.gif בתי לא זכתה..

ואני לא אהבתי את הייחס של כולם שם.. כאילו זה היה נראה שרק שירי ומירי מתחרות שם..!!!! :) בתי בשבילנו זמרת השנה!

זו בעיה !

לא מסתכלים על יוצרים מוכשרים אלא יותר על זמרים מסחריים קודם כל לבתי יש תרומה בהצלחה של שירי מיימון היא חיברה לה את השיר שהזניק אותה { עד שתבין אותי }

RTur

New member
אבל זה היה ברור..

אתם באמת כל כך הופתעתם שהיא לא זכתה? כי אני לא.. למרות שמגיע לה (והאמת שהגיע לכל אחת מהמועמדות לזמרת השנה.. כי אני מאוד אוהב גם את מיקה קרני ואפרת גוש.. וגם את שירי ומירי) בכל מקרה, זה לא היה נראה שרק שירי ומירי מתחרות.. עובדה שכל אחת מהן זכתה רק בפרס אחת למרות כל ה-4847563 מועמדויות שהיו לשתיהן (מזל שלזמר השנה הן לא יכלו להיכנס כמועמדות חחח) ותודו שההפתעה הכי גדולה הייתה ש"לשם" לא זכה בשיר השנה.. (והאמת אני מסכים איתם.. "הוא" של שוטי הנבואה ואיזבו אהבתי הרבה יותר מאשר את "לשם" שלדעתי הוא אחד השירים החלשים של מירי.. יש לה יותר טובים..) ולמירי מסיקה הגיע לזכות בזמרת השנה יותר מלכל אחת אחרת במועמדויות כי 2005 הייתה בהחלט השנה שלה, עם כל האהבה שלי לבתי ולכל המועמדות האחרות..

ג ב ש ו ש

New member
מכים איתך חלקית../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

בחלק הראשון אני מסכים
סבבה גם אני לא הופתעתי למרות שהגיע לבתי יותר מכל אחת אבל זה היה די ברור ושקוף
בקשר לשיר השנה..פשוט אכזבה
עד עכשיו כל אחד ששאלתי או קראתי תגובות במיליון פורומים שונים התאכזבו.שיר השנה היה צריך להיות לשם או סיגפו אבל לא השיר שניבחר
בחירה גרועה וחבל.. היה טקס נחמד...שנה הבאה בע"ה נינה קוטפת את כל הפרסים

21profile

New member
לא הופתעתי בכלל

ציפיתי שמירי מסיקה תזכה, ומה הפלא עם כל היחצנות שיש מאחוריה, ועם העובדה שכל בנאדם במדינה מכיר אותה (והרוב גם אוהבים אותה), כשבתי עדיין לא פרצה לתודעה...אישית, אני לא מאזינה נלהבת של מוסיקה ישראלית, אך פה ושם כשיש כשרון ענק ברמה של בתי (ואני מתייחסת בעיקר לעובדה שמעבר לכך שיש לה קול יפה עם יכולות מדהימות, היא כותבת, מלחינה, מנגנת, מפיקה וכו'...)הוא זוכה כמעט להתעלמות, מאחר והוא לא עומד בקנה אחד עם הקונצנזוס המוסיקלי. אין לי שום דבר נגד שאר הזמרות שהתמודדו (חוץ מאפרת גוש- אותה אני לא סובלת), אני פשוט לא מאמינה שהן היו מגיעות לאן שהן הגיעו, אם לא היתה מאחוריהן מכונת יחצנות משומנת היטב, מתוקשרת והופעה נאה (בהתייחסות לשירי ומירי, שהן רק מבצעות שירים שאחרים כתבו להן.) שוב, הן אחלה זמרות לדעתי, מרגשות, יפות ובעלות שירים נחמדים מאוד, אבל כשרון גדול הן לא- או שעדיין לא הוכיחו זאת. בכל מה שקשור לשיר השנה- גם המועמדים הסופיים היו על הפנים בעיניי, חוץ מתחרות כלבים של אביתר בנאי, שזה אולי השיר היחיד שבאמת הגיע לו לזכות. כשרונות אמיתיים כמו שי נובלמן לדוגמא, שהצליח לפרוץ את הפלייליסט של גלגלצ אחרי 14 שנים של יחצנות עצמית, לא נכנסו לתחרות, וזה חבל מאוד. ההפתעה הגדולה בעיניי היתה קליפ השנה של my second surprise להקה פשוט מצוינת ואני ממליצה בחום לכולם לנסות ולהאזין לה. בשורה התחתונה, התחרות הזאת קטנה על בתי, לפחות הקהל שלה בוחר את הדברים האיכותיים על פני הממוסחרים, ואני מעריצה אותה על כך שלא נתנה לנוף המוסיקלי הישראלי להרוס אותה ולהפוך אותה גם למסחרה. חן

למעלה