היום חמסה היו..

היום חמסה היו..

באשדוד במקיף ג'.. הם עשו הופעה חבל על הזמן של שעה! ושרו שירים חדשים.. ושרו גם את רון שובל.. וגם את שרית חדד.. והיה פשוט פיצוץ.. וזאתי עם השער הכי קצת.. היתה פשוט פיצוץ.. יש לה גם גוף יפה גם פנים וגם קול וגם שער בקיצור היה פיצוץ!!

GlitterKitten

New member
אני שמחה שנהנת!!

חמסה תמיד נותנות הופעות טובות!!! (כמו ב-3 ההופעות שהייתי)

דווקא אני,

היו להם 2 הופעות באשדוד.. ובשתיהם הייתי, ואני לא מעריצה מי ישמע מה שלהן.. סה"כ להקה נחמדה.. אבל בהופעה הראשונה שלהם זה היה באשדוד בקניון.. היתה הופעה זוועתית ביותר... בטח לקניון לא היה תקציב לשלם להם!!

../images/Emo41.gif ובהזדמנות..

אני יצטרף לפורום נראה לי פורום נחמד.. אני אילנה בת 15 =\ מאשדוד!! אוהבת לשמוע מוזיקהה מזרחית סאבלימינל.. אוהבת לפעמים לשמוע חמסה... חולה על השיר "תן תן תן לי בדרבוקה" וחולה על פזית!!! הכי מהלהקה אני לא אוהבת את הבלונדינית.. היא סתם משוויצה!! ואתי גם חמודה... קיצור... שלווווווווווום

GlitterKitten

New member
לכלכת אותה ../images/Emo3.gif

נעמה בכלל לא משוויצה נעמה מדהימה
ומאוד נחמדהלרגע חשבתי שאת חברה שלי אילנה...חחח בכל מקרה...ברוכה הבאההה!!! את מכירה אולי את לילך (היא מפורום ווסטלייף) היא גם מאשדוד נדמה לי שהיא ממקיף ג' גם

Love benja

New member
לאילנה (איךעושיםרווח)

היי.. אני לטם.. אשמח אם תצביעי לתחרות שירים של חמסה, פרטים נוספים תוכלי למצוא בהודעה למעטה: "התחרות ה-א-מ-י-ת".. תודה

ואללה לילך..

לא מצלצל לי.. אבל עם היא ממקיף ג' אני בטוח מכירה אותה בפנים.. ולדעתי נעמה מאוד מאוד משוויצה.. והיא תמיד עם חצאיות!! ואין לה רגלים ממש רזות בשביל חצאיות!

GlitterKitten

New member
אממ...

זה שהיא לובשת חצאיות לא אומר שהיא משוויצה.... אולי היא חושבת שהיא לא נראת טוב במכנס? וחוץ מזה העובדה שהיא לובשת חצאיות עושה אותה מיוחדת כמו הקוצים של פזית ...כל אחת מיחד אותה משהו אחר :) ודרך אגב...לדעתי יש לנעמה רגליים מושלמות...הלוואי עליי

מושלמות?

לא ממש לא!! היא שמנה ברגלים... והיא כן משוויצה בהופעה שהייתה בקניון.. היא השוויצה שם יותר מידי עכשיו קצת פחות.. בקיצור אני ממש ממש לא אהבתי אותה.. גם חברות שלי וידידים שלי לא התלהבו ממנה... כל הבית ספר הכי התלהב מפזית... כשהיא שרה כולם שרקו לה והכל.. אבל יש לה קול יפה לבלונדינית.. לכולם יש קול יפה!! אב הכי יפה לפזית!

GlitterKitten

New member
פזית מדהימה זאת לא חכמה ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח ל"בלונדינית" קוראים נעמה
חחחח וכן...לנעמה באמת יש קול מהמם...אני תמיד מגבירה בקטעים שלה

GlitterKitten

New member
כיייי

נדפק לי המחשב באותו רגע חיחיחי מה שניסיתי להגיד שאני אוהבת את כולן

Love benja

New member
אני הכי אוהבת את פזית

אבל בגדול- כולם חמודות ושרות יפה..!

גם אני אוהבת את כולן

יש שם עוד אחת לבנה כזאת רזה.. עם שער שחור לא כל כך ארוך.. היא פשוט יפיפיה.. אבל זה מובן שפזית הכי יפהההההההההההההההההההההה ולכולן יש קול יפה... בגלל זה הן להקה חחח

למעלה