היום זה רישמי:

היום זה רישמי:

המונדיאל הזה לא משקף ולא כלום. איך,איך יתכן שנבחרת כמו קוריאה עולה לחצי הגמר?? מה קורה פה??? זה באמת לא הגיוני. נבחרת שישראל מסוגלת לנצח בר"ג ביום טוב,נשארה בין 4 האחרונות.

אורדי12

New member
שטויות

פערי הכדורגל הצטמצמו, ועכשיו רואים שהקבוצות הגדולות באמת...הן כלום אלא קובץ של שחקנים זרים. זו הפאדיחה של הגדולות שלא מצליחות לגבור על הקטנות, ולא הפוך. כל ה"קטנות", לא עלו בפוקס...דווקא גרמניה היא אחת הפוקסיונריות.

ניפגש בשנה הבאה.

ותגיד לי אתה אם דרום קוריאה כל כך התקרבה לכדורגל העולמי. היום לא מכירים אפילו 3 שחקנים מהנבחרת הזאת בעולם. צימצום פערים הוא תהליך מורכב מאוד,שלא מתבצע במונדיאל אחד. ארה"ב אולי כן מצמצמת פערים. יפן התחילה בתהליך. דרום קוריאה לא. כמה נציגים קוראנים יש באירופה?ממש מעט. לקוריאנים אין בכלל מרכז שדה.כדורים זזים מההגנה להתקפה בלי פרופורציות וסדר.

doron159

New member
אני אסביר איך!!!

הקוריאנים הביאו לבלאטר כמה מיליונים לכיס!!! אין הסבר אחר!! מילא יש טעויות אבל תמיד לצד אחד?????ולטובתם!!!

liran b

New member
היי אנשיםן......להרגע זה רק חצי גמר

תרגעו!!!!!!! זה רק חצי גמר!!! יכול להווצר גמר ברזיל - גרמניה ואז גם תבכו כל הזמן?? זה בדיוק מה שקרה להפועל תל אביב העונה , העיפה כמה גדולות , קורה שהגדולות לא מצליחות למרות שהמשחק היום השיפוט היה זוועה!!!

rafi k

New member
ולא לשכוח את בולגריה וקרואטיה

שהגיעו לחתי הגמר ומאז נעלמו

rafi k

New member
הכוכבים עייפים

ויש עליהם לחץ אדיר מהרבה גורמים ואסור לשכוח את השופטים כל הטעיות שלהם היו נגד הקבוצות הגדולות

doron159

New member
סופסוף בנאדם פיקח!!

קחו לדוגמא שלושת כובע אלופת אירופה שזכו בתואר שבועיים לפני התחלה זידאן ראול ואפילו פיגו באו פצועים!! וזה אומר הכל!! ואני עוד לא מדבר של השיפוט המכור

על איזה שיפוט מכור אתם מדברים?

היום היה שיפוט פשוט מעולה... למעט הטעות של הקוון עם הכדור שלא עבר את הקו (בדקה ה90) השיפוט היה מעולה... צריך להיות עיוור ומטומטם בשביל לא לראות את היד שמוריינטס שם על הגב של המגן כשהוא עלה לכדור ב"גול" של ספרד... השופט היום הראה איך צריך לנהל משחק, ידע להרגיע את הרוחות כשצריך, והטעות היחידה היתה לא באשמתו...

למעלה